• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azerbeycanlı erkekler nasıldır . Sevgililik teklifini kabul eder misiniz

Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Evet olabilir zaten yazdımda zenginlerdi baya bir giydiklerini ertesi gün çöpe atoyorlardı bana öylesi denk gelmis 😆

Eveeet zeroş hanımcığım elime düştün... benim Azerice konuşmamla dalga geçtin dimi, şimdi Türkçe gramerden bahsedeyim mi ben de? Hoş mu yani bu😂😂😂
🤣🤣Sesli mesajda menle yarışa bilmezsen.
Bu arada men düzgün cümle qururam türkce ama elbetdeki sizin dilinizin qramatikanizi bile bilmerem çünki orda yaşamamışam.

Yok öyle birşey siz salaklarina denk gelmiş ola bilirsiniz.Bizim burada türkleri çok severler zaten ülkeye gelseniz hiss edersiniz.Bazi dar düşunceli erkeklere denk gelmişsinizdir muhtemelen öyle kizlari begenmeyib sulanarak bakanlara.
Peki şeye ne diyorsun? Espri anlayışımız çok farklıydı. Onların güldüklerine biz ne diyor la bu der gibi bakıyorduk. Belki de denk geldiğim kişiler öyleydi. 😁

Back