M
misshuseynova
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emilya
merhaba nergiz ablacim.umarim size abla dememe kirilmazsiniz ama yazinizi okudum icim size o kadar isindi ki.bizim eller ile ilgili bu kadar guzel ve icden laflariniz icin cooooooook tsk ederim bir azeri olarak.umarim evladiniz cok mutlu olur.ben buralari seven turk cok oldugunu biliyordum biri daha artmis ona cok memnun oldum.ben de turk halkina hayran bir azeriyim.sevdigim de turk,insallah evlenip izmirde yasamayi dusunuyoruz.ben de size gelin gelir sizin dugunler nasil oluyor onu gorurum:asigim:Hanımlar,ben azeri değilim ama Bakü den yeni geldim.Oğlumu orada evlendirdim.21 Dekabr 2007 de toyumuz vardı.a.s Oğlum ve Gelinim orada çalışıyorlar.İzinleri olmadığı için toyumuzu orada yaptık.Ama iyi ki de yapmışız.Çok güzel insanlarla tanıştım.Ne kadar misafirperverler,nasıl sıcak ve samimi insanlar,hele oğlumun bir komşusu vardı.Dr.Aybeniz Hanım,ilgisini alakasına bayıldım.
Bakü çok güzel bir şehir,gez gez bu arada bitiremedik.İnşallah bir dahaki sefere diyerek ve üzülerek ayrldım oradan.Hepinize sevgiler salamlar...Şeniz a.s.
yine bekleriz sizi buralara ve tabii ki tum turk kardeslerimizi.bizler sizleri cok seviyoruz.cunki bir millet iki devletiz:1hug: