Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

tabi olalım. qurbet hissi duymaız belki.

ele mende. qızlar hardasız

yahsıyam ela. sen necesen?

ayy bende cok ozledim canım vatanım--- AZERBAYCANIM BENIM.

BİDE AZERİCE DEYİM, dİLİMİDE ÖZLEDIM. CANIM VETENIM SENİN ÜÇÜN COOOOK DARIXIRAM

El bilir ki, sen menimsen,
Yurdum, yuvam, meskenimsen,
Anam, doğma vetenimsen!
Ayrılarmı könül candan?
Azerbaycan, Azerbaycan!

Men bir uşak, sen bir ana,
Odur ki, bağlıyam sana:
Hankı semta, hankı yana
Hey uçsam da yuvam sensen,
Elim, günüm, obam sensen!

Feket senden gen düşende,
Ayrılık menden düşende,
Saçlarıma den düşende
Boğar aylar, iller meni,
Kınamısan eller meni.

Ölmez könül, ölmez eser,
Nizamiler, Füzuliler
Elin kelem, sinem defter,
De gelsin her neyin vardır,
Deyilen söz yadigardır

Semed Vurgun

herkese merhaba bende azeri kökenliyim ve bununla müthiş bi gurur duyuyorum hepinizle tanışamak çok isterim. öpt...

Tanışalım o zaman. Ben ,ıstanbulda oturuyorum. Ümraniyede. :1hug:

Selam
Ben Yeni Uye Oldum.azerbaycanda Calisan Bir Turk Bayanim.hepinize Merhaba Demek Istedim...

salamlar arkadaslar.bura yeni geldim men.amma cox beyendim.tam menasi ile bir xanimin isteyeceyi hersey var.hetta istediyinden de cox seyler var/meselen sizle rvarsiz.yazdiqlarinizi oxudum cox cox sevidim bele yere geldiyim ucun.men de azeriyem.bakidayam indi.amma turkiyeye gelmek en boyuk arzum.meni de araniza alsaz cox sevinerem xanimlara.s.

slmm bende bakudeyim, turkum. burda ogrenciyim ayni zamanda ewliyim ve artik burda yasiyorum. bakudeki turk bayan arkadaslarla tanismayi cok isterim

sevgilerle

iyi aksamlarrrrrr.yine ben geldim ama burda insan az benneyaptımki eylul hanim ben de azeriyim bakude yasiyorum.turk arkadasim talebem cok var benim.23 yasindayim arkadas ozellikle turk arkadaslarla cok iyi anlasirim.isterseniz sizle de arkadaslik ederim buyuk memnuniyyetle.lutfen teklifimi samimi kabul edin.simdilik iyi gunler

ne demekkk bende cok memnun olurum arkadas olmamizdan... :))

salamlar arkadaslar.bura yeni geldim men.amma cox beyendim.tam menasi ile bir xanimin isteyeceyi hersey var.hetta istediyinden de cox seyler var/meselen sizle rvarsiz.yazdiqlarinizi oxudum cox cox sevidim bele yere geldiyim ucun.men de azeriyem.bakidayam indi.amma turkiyeye gelmek en boyuk arzum.meni de araniza alsaz cox sevinerem xanimlara.s.

Bacım. Hoş geldin. Bilirsenmi men sene qibte edirem. Cunki Azerbaycanda öz veteninde yaşayırsan. Bunun ne demek olduğunu qurbette menim kimi yaşayanlar anlar. Bakısız kecırdiyim her gün, goz yaşımla bitit nerdeyse. neyse öpurem seni. İnan Azerice yazıram ve bu bele cok sevindirir meni.
canım bacım. saqol.a.s.

b.gif
a.gif
k.gif
i.gif
yene tekrar salamlar.azerin sizin ucun heqiqeten qeribe oldu icim benneyaptımki .bakiya olan ozlemini nezerde tuturam.inanirsiz bugun sehere cixdim tek gezdim.evvel icim buruldu niye men tek gezirem anam gencede refiqelerim evli ve oz heyatlari ile mesqul,sevgilim esgerlikde oldugu ucun men tek gezirdimsenağlama amma sonra inanin sizin bu veten hesreti ile yazdiginiz mesajlariniz yadima geldi ve menim yerimde olmaq isteyib de olamayanlar var deye dusundum ve nasukurluk etdiyimi anladim. eslinde deye bileceyim tek sey sizin ucun dua etmek ve bakiya en qisa vaxtda gelmeyinizi arzulamaqdir.efsuslar olsun ki elimden basqa sey gelmir .keske birseyler ede blseydim .veteni sevmeyin ne qeder muqeddes sey oldugunu bilirem.sizin veten ozleminiz mene cox xos geldi.

m.gif
e.gif
r.gif
h.gif
a.gif
b.gif
a.gif
eylul hanim.teklifiminin samimi olduguna inanip arkadas olmak istemenize cok sevindim tsk ederim.size ozel mesaj yazmak istedim ama gitmedi malesef.bende burdan yazmak istedim.benim adim $efa.23 yasinda universitede ingilizce ogretmeniyim.bunu bir kere de yazmisdim bilmiyorum okudunuz mu ama benim talebelerimin cogunlugu turkler.cok iyi anlasiyoruz ve bir birimizi cok seviyoruz.ben zaten hep turk kolik idim yerimseniben siz buyuk memnuniyyetle arkadas olurum.ben gezmeyi cok sever konusmayi,yeri geldiginde dertlerimi yeri geldiginde mutlulugumu paylasmayi bilen biriyim.kim bilir belki kadinlar kulubu sayesinde iyi arkadas olur ve ilerde bakunu birlikde gezeriz:1hug:

he ozel mesaj getmir. cook teessuf

X