Az yemegi öğrenmek

Efes78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
1.280
1.394
46
Hanımlar az yemek yemeği başaranlardan fikir almak istiyorum.. özellikle aksamlari yemek sonrasi çayin yanında birşeyler atistirmayi seviyorum,bu da eksta kilo yapıyor.. siz de böyle misiniz😣

Hanımlar az yemek yemeği başaranlardan fikir almak istiyorum.. özellikle aksamlari yemek sonrasi çayin yanında birşeyler atistirmayi seviyorum,bu da eksta kilo yapıyor.. siz de böyle misiniz😣
Aç kalmak sağlıktır. Bu fikre sahibim eşime de öğrettim kolesterolü normale döndü ☺️

Ya çok yiyorum hızla kilo alıyorum. Ya da tamamen herşeye dikkat ediyorum. Hızla kilo veriyorum. Bi sabit kalamadım. Tamamen psikolojimle alakalı. Ben stresli sıkıntılı dönemlerimde çok yiyorum.

Bence bir gün yiyorsanız sonraki birkaç gğn yemeyşp denge kurabilirsiniz. Ödül ceza sistemi gibi. Aç kaldığınız aksamlar için haftada bir gün ödüllendirin kendinizi. Veya kaçamak yaptıysanız kendinizi 4-5gün cezalandırın. Psikolojiniz ödüle mi cezaya mı motive oluyor ona göre kandırın kendinizi. Önemli olan ay diyet bozuldu deyip hepten bırakmamak. 1 gün kaçtıysa hemem ertesi gün kontrolü ele almak.

Bence bir gün yiyorsanız sonraki birkaç gğn yemeyşp denge kurabilirsiniz. Ödül ceza sistemi gibi. Aç kaldığınız aksamlar için haftada bir gün ödüllendirin kendinizi. Veya kaçamak yaptıysanız kendinizi 4-5gün cezalandırın. Psikolojiniz ödüle mi cezaya mı motive oluyor ona göre kandırın kendinizi. Önemli olan ay diyet bozuldu deyip hepten bırakmamak. 1 gün kaçtıysa hemem ertesi gün kontrolü ele almak.
Bunu deneyeyim..teşekkürler

*yemeyi.
Valla tutacaksın kendini. Ben akşamları yememeye çalışıyorum. Bir ara baktım kilom uçmaya başladı. Şimdi verdim bir de grip atlattım onun iştahsızlığı ile normale döndüm.
İşin özü akşam saatinden sonra yememek.

ben 3-4 gün hiçbir şey yemeyip sonra 2 gün hayvan gibi yiyip ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlayıp düzgün beslenip ondan sonra yine hayvan gibi yiyorum beslenme konusunda çok ciddi sıkıntılarım var ama bir zamanlar çok ciddi şekilde sağlıklı beslendim spor yaptım. çünkü yiyeceğim şeyleri önceden hazırlıyordum. bu arada ben akşam yenilen bir şeylerin kilo yaptığına inanmıyorum çünkü annem diyeet yaparken diyetisyen listesine akşam yemeğinden sonra yulaf kurabiye hurma puding badem vs yazıyordu anneme. bunun en jyi sınırı bence kalori sınırlanması yapmak. şuan herkes aralıklı oruç övüyor ama herkese uygun değil bence

Birden çok az yemek yerine sağlıklı şeyler tüketebilirsiniz.Çayın yanına kuru meyve ceviz vs.gibi atıştırın mesela.Sağliklı tarifler hazırlayın kendinize.Bu şekilde daha uzun vadeli dikkat edebilirsiniz,nefsinizi de tatmin edeceğiniz için Bir de bol su içmeyi de alışkanlık haline getirin.

Kuzum şöyle yapsan, mesela akşam yemeğini düzgünce gerçekten doyana kadar tok tutan şeyler yesen peşine gece atıştırmalığı yapmasan? Hani karnın tok olunca canın istemez ya… tok tutan şeylerle vakitlice karnını doyur. Bir daha gece atıştırmalığına kalkınma

ben 3-4 gün hiçbir şey yemeyip sonra 2 gün hayvan gibi yiyip ondan sonra sağlıklı beslenmeye başlayıp düzgün beslenip ondan sonra yine hayvan gibi yiyorum beslenme konusunda çok ciddi sıkıntılarım var ama bir zamanlar çok ciddi şekilde sağlıklı beslendim spor yaptım. çünkü yiyeceğim şeyleri önceden hazırlıyordum. bu arada ben akşam yenilen bir şeylerin kilo yaptığına inanmıyorum çünkü annem diyeet yaparken diyetisyen listesine akşam yemeğinden sonra yulaf kurabiye hurma puding badem vs yazıyordu anneme. bunun en jyi sınırı bence kalori sınırlanması yapmak. şuan herkes aralıklı oruç övüyor ama herkese uygun değil bence
Akşam minik şekerlemeler olabilir ama makarna bulgur ekmek yersen o zaman gör nasıl alıyorsun kiloyu 😁

Çayı benim gibi boş içemiyorsanız içmeyin.
Çok çok nadir demlerim, yanında ila bişeyler atıştırmak istiyorum çünkü.
Onun yerin bir kupa yeşil çay içiyorum uzun zamandır

Akşam minik şekerlemeler olabilir ama makarna bulgur ekmek yersen o zaman gör nasıl alıyorsun kiloyu 😁
benim kilo almam çok zor oluyo ama genetik olarak annem halam vs kiloya yatkın olduğu için 40tan sonra alırım kesin.... ben genelde aldığım proteine dikkat ediyorum ama akşamları da evde hep ya pilav ya makarna olur yiyorum 🤣 beslenme olayı beni de dertlendiriyo kilodan bağımsız sağlık için önemli ne yersek o oluyoruz çünkü

Ya çok yiyorum hızla kilo alıyorum. Ya da tamamen herşeye dikkat ediyorum. Hızla kilo veriyorum. Bi sabit kalamadım. Tamamen psikolojimle alakalı. Ben stresli sıkıntılı dönemlerimde çok yiyorum.
Yoo çok yendiğimiz zamanlarda mutlaka yemek ile birlikte içecek tüketin ve su olmasına dikkat edin

Doymadan kalkiyorum sofradan hic yemek secmem ama bir tabaktan fazlasini yemem yedigim ekmek gün icerisinde yarimi gecmez

Bende aksam atistirmasini birakamiyorum ama aksam yemegini 6da yiyorum iki aydr diyetisyenle calisiyoruz baya kilo verdim aclik hissetmiyorum ama cayin yaninda illa bisey istiyor canim bende bir avuc kadar kuru meyve cig kuruyemis yiyorum cay yada kahveyle yavas yavas o beni tatmin ediyor ve yetiyor. Ayrica midenin kuculmesi iki hafta suruyor yani iki hafta az yeseniz zaten alisacaksiniz

Yemek yemeği, değil yemek yemeyi olacak. Kabak yemeği olur, patlıcan yemeği olur ama yemek yemeği olmaz 🙄

Hayır öyle değilim. Kuş kadar yerim, akşamları çay içmem, yanında da bişey aramam haliyle. Nasıl bir fikir verebilirim size bu konuda? Az yiyin 🙄

Öğünlerinizde protein ve yağ ağırlıklı besleneceksiniz. Çözümü bu

X