Az sütü gelen annelere tavsiyeler:

Merhaba..bende yeni anne oldum daha yeni kirkim cikacak.sizin yazinizi okuyunca dosardan soylenenlerin ne kadar bos oldugunu gordum.ne yediysem ne ictiysem hic bisey olmadi sutum 15 gun sonra geldi o da yeterli degildi oglum kilo kaybetmeye basladigi için mamaya devam ettik hatta artirdik su saatten sonra ne yapacağım bilmiyorum sutum bi ogunluk bile yetmiyor ogluma sadece rezene ve su iciyorum extra bisey yok oyle gogsumun doldugunu bilmiyorum ne yapayim bana bi akil verin lutfen oglum tamamen birakacak diye de korkuyorm

su uyku yani dinlenebilmek ve sık emzirmek yani 3-4 saati geçirmeyeceksin artı insanların bebeğin ağlıyor doymuyor sütün yetmiyor demelerine takılmayacaksın sütüm yetiyor demeli ve moralini iyi tutmalısın. Bazı durumlarda gerçekden süt azalımı olusa arkadaşım öğtetmişdi meme ucunu masaj gibimi desem bebek emiyormuş gibi çekmekde süt kanalını açıyor hızlandırıyor muş. ben ihtiyaç duymadım sık emzirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…