Arkadasın biri neti kapatın demiş
Gecen öyle soz vermişti
Sonra y.lisansi bilmem nesi .
Sonra muhtaç oluyoruz..
Kendine hakim olsun canım .
Gecen sefer yok ben hastayim galiba bilmem ne demişti
Dedim sen hasta filan degilsin iradene sahip çık azcik
Oncesinde de yarın aksam aynısını ben yapıcam sana bakalım ne his edeceksin demiştim...
O sözün üstüne
İste uzun zamandır olmuyodu zaten
Su an merak ediyorum neyin ne olduğunun farkında mı hala acaba
İhtiyac olmadıkça kinusmuyoruZ
Yemeğini yedi . Teşekkür etti. Cok güzel olmusmus elime sağlıkmis. Oğlunu salliyo
Ben hala rahatlayamadim ama böyle bağırıp cagirasim var
Konuşsana be adam
Yemegini yemiş teşekkür etmiş,bu zaten başlıbaşına yetmesi gereken bir jest:))
Türk erkegi burnu düşse eğilip yerden almaz...
Malesef azıcık zamanda bir sürü iş başarmak durumunda kalmışsın ...aslında üzerinden zaman geçince rahatlayacaksın.iki çocugun bir arada bir avazda büyüyecek gencecik enerjik olacaksın onların başlarında..
Ben senin neden sinir krizi geçirdigini o kadar iyi anladım ki ...Yalnızsın ,tek başına iki küçük çocuk ve kendini kadın gibi hissetmiyorsun...devamlı koşturmaca ve üzerine 3. çocugun eşin ...
bence her konuda ihya ettikçe senin zorlandıgını farketmeyecektir.
yemegi ,yatagı,çocukları ohh ne ala bey efendi elini taşın altına hiç sokmasın pc başında mastürbasyon yapsın...Bir arkadas eşin çok iyi insan yazmış ben anlayamadım ne alaka ?
senin bu kadar yükün varken onun bu kadar kendine dönük ve keyifyetçi yaşaması,kaba saba konuşup birde sana laf sokması çıldırmasan şaşardım ben...
sorun yeni evli olmanız ve evliliğinizi yaşayamamanız bence...eşin her erkek gibi çocuk...ilgi ve alaka bekliyor ama sen iş güç vs diye dırdır edip yakınınca savunmaya çekiliyor ...çok tipik...
baş başa zaman geçirmeniz mucize biliyorum ama ilk buldugun fırsatta ana hatlarını önceden belirlersigin şeyleri yavaş yavaş konuş onunla.
ama öyle ota çöpe takılarak degil.seni ilk olarak en çok sarasan şeyden başla...ben pc başında gecen malum geceden çok kırılırdım mesela...önce bunu halletmek isterdim.suçlamadan kendini anlatarak yaklaş konuya...sen böyle yapıyorsun cümleleriyle degil...ben böyle düşünüyorum ben böyle hissediyorum diye anlat konuyu ama kısa ve öz konuş...erkekler uzun ve detaylı kousmayı sevmez ve akıllarında kalmaz ...
sonra hitap konusunda anlaşırsınız mesela...hakaret ve terslenme istemiyorum ben sana sen bana özellile çocuklarımız önünde güzel davranalım diye anlaşabilirsin...
gerisi teferruat ...iyi anlaşırsanız ,aranızdaki iletişim güçlenir birbirinize yaslanırsanız inan ki en tembel erkek bile evinde iş de yapar yemek de...bu sadece tepki koymaya çalışan bir türk erkeği klasigi...
üzülme gecer ...daha neler tadıcak ve anlatacaksın ...Allah kötü dertler vermesin...senin derdin ODUN yontmak...malesef hepimiz oymacılık sanatını hatmettik ama onlar hala tam şekil alamadı :))