Az önce sinir krizi gecirdim

Laptopumu elime almayalı uzun zaman oldu (bu sabah girdiğimi saymazsak)

Telimden giriyorum canım ya

Bu kadar uzununa der demesine de konuşmuyoruz ya

Bi yandanda öbür bebiki ben sallıyorum

:KK70: bnmki de önceden derdi de smdi bişe demior :KK70:
gözunun önundeym yaaa :KK70:
:KK70: cnm yaaaa.. bnmki de anakucagnda , bi yandan sallıorm ayagmlaaa..
hangi şehrdesn

Arkadasın biri neti kapatın demiş
Gecen öyle soz vermişti
Sonra y.lisansi bilmem nesi .
Sonra muhtaç oluyoruz..
Kendine hakim olsun canım .
Gecen sefer yok ben hastayim galiba bilmem ne demişti
Dedim sen hasta filan degilsin iradene sahip çık azcik
Oncesinde de yarın aksam aynısını ben yapıcam sana bakalım ne his edeceksin demiştim...
O sözün üstüne
İste uzun zamandır olmuyodu zaten

Su an merak ediyorum neyin ne olduğunun farkında mı hala acaba
İhtiyac olmadıkça kinusmuyoruZ
Yemeğini yedi . Teşekkür etti. Cok güzel olmusmus elime sağlıkmis. Oğlunu salliyo
Ben hala rahatlayamadim ama böyle bağırıp cagirasim var
Konuşsana be adam

Yemegini yemiş teşekkür etmiş,bu zaten başlıbaşına yetmesi gereken bir jest:))

Türk erkegi burnu düşse eğilip yerden almaz...

Malesef azıcık zamanda bir sürü iş başarmak durumunda kalmışsın ...aslında üzerinden zaman geçince rahatlayacaksın.iki çocugun bir arada bir avazda büyüyecek gencecik enerjik olacaksın onların başlarında..

Ben senin neden sinir krizi geçirdigini o kadar iyi anladım ki ...Yalnızsın ,tek başına iki küçük çocuk ve kendini kadın gibi hissetmiyorsun...devamlı koşturmaca ve üzerine 3. çocugun eşin ...

bence her konuda ihya ettikçe senin zorlandıgını farketmeyecektir.

yemegi ,yatagı,çocukları ohh ne ala bey efendi elini taşın altına hiç sokmasın pc başında mastürbasyon yapsın...Bir arkadas eşin çok iyi insan yazmış ben anlayamadım ne alaka ?

senin bu kadar yükün varken onun bu kadar kendine dönük ve keyifyetçi yaşaması,kaba saba konuşup birde sana laf sokması çıldırmasan şaşardım ben...

sorun yeni evli olmanız ve evliliğinizi yaşayamamanız bence...eşin her erkek gibi çocuk...ilgi ve alaka bekliyor ama sen iş güç vs diye dırdır edip yakınınca savunmaya çekiliyor ...çok tipik...

baş başa zaman geçirmeniz mucize biliyorum ama ilk buldugun fırsatta ana hatlarını önceden belirlersigin şeyleri yavaş yavaş konuş onunla.
ama öyle ota çöpe takılarak degil.seni ilk olarak en çok sarasan şeyden başla...ben pc başında gecen malum geceden çok kırılırdım mesela...önce bunu halletmek isterdim.suçlamadan kendini anlatarak yaklaş konuya...sen böyle yapıyorsun cümleleriyle degil...ben böyle düşünüyorum ben böyle hissediyorum diye anlat konuyu ama kısa ve öz konuş...erkekler uzun ve detaylı kousmayı sevmez ve akıllarında kalmaz ...

sonra hitap konusunda anlaşırsınız mesela...hakaret ve terslenme istemiyorum ben sana sen bana özellile çocuklarımız önünde güzel davranalım diye anlaşabilirsin...

gerisi teferruat ...iyi anlaşırsanız ,aranızdaki iletişim güçlenir birbirinize yaslanırsanız inan ki en tembel erkek bile evinde iş de yapar yemek de...bu sadece tepki koymaya çalışan bir türk erkeği klasigi...

üzülme gecer ...daha neler tadıcak ve anlatacaksın ...Allah kötü dertler vermesin...senin derdin ODUN yontmak...malesef hepimiz oymacılık sanatını hatmettik ama onlar hala tam şekil alamadı :))

erkekler böyle ama ,siz bunalmışsınız kendimden biliyorum bebek ev işi yemek vs...insan olmayacak eşeye patlıyor.ama eşinizde anlayışlı kötü biri değil bence siz kötü olunca dolanıp gelmiş üzmeyin kendinizi .bende eskiden sizin gibiydim hatta dolapta ne yemek tatlı varsa döker saçardım sinirlenince eşim geçip yıkardı:KK43:((öyle pişmanımki ...bu kadar hırpalamayın kendinizi bende bazen hala çok bunalıyorum sanırım eşim anlıyor diyorki üteleri ben yaparım omzundan bir yük azalsın nerdeyse 1 aydır o yapıyor bazen yemek yapma pide yaptırayım diyor dün gece öyle yaptık mesela iki gündür hiç uyumamıştım (konu açtım hatta :)))))biraz sakin olmaya çalış emzirmiyorsan bir kas gevşetici kullan hafif olanlarından mutluluklar

ben seni anlıyabiliyorum canım bende arka arkaya 3 çocuk büyüttüm benim kocamda pek yardımcı anlayışlı biri değildir kaba saba konuşması kırması da çok olur.insan bazen çok bunalıyor üstelik eşin pc de malum sitelerde zaman geçirince iyice sinir olmuşsun haklısın ama yinede sakin olmaya çalış bu sinir krizleri sana zarar vermekten başka işe yaramaz çocukların var onlar için iyi olmalısın zor da olsa eşine kendini sakin bir şekilde ifade et hepsi odun zaten iyilikten yola gelebilirler belki ama kavga dövüşün sonu yok canım:KK50:

Yemegini yemiş teşekkür etmiş,bu zaten başlıbaşına yetmesi gereken bir jest:))

Türk erkegi burnu düşse eğilip yerden almaz...

Malesef azıcık zamanda bir sürü iş başarmak durumunda kalmışsın ...aslında üzerinden zaman geçince rahatlayacaksın.iki çocugun bir arada bir avazda büyüyecek gencecik enerjik olacaksın onların başlarında..

Ben senin neden sinir krizi geçirdigini o kadar iyi anladım ki ...Yalnızsın ,tek başına iki küçük çocuk ve kendini kadın gibi hissetmiyorsun...devamlı koşturmaca ve üzerine 3. çocugun eşin ...

bence her konuda ihya ettikçe senin zorlandıgını farketmeyecektir.

yemegi ,yatagı,çocukları ohh ne ala bey efendi elini taşın altına hiç sokmasın pc başında mastürbasyon yapsın...Bir arkadas eşin çok iyi insan yazmış ben anlayamadım ne alaka ?

senin bu kadar yükün varken onun bu kadar kendine dönük ve keyifyetçi yaşaması,kaba saba konuşup birde sana laf sokması çıldırmasan şaşardım ben...

sorun yeni evli olmanız ve evliliğinizi yaşayamamanız bence...eşin her erkek gibi çocuk...ilgi ve alaka bekliyor ama sen iş güç vs diye dırdır edip yakınınca savunmaya çekiliyor ...çok tipik...

baş başa zaman geçirmeniz mucize biliyorum ama ilk buldugun fırsatta ana hatlarını önceden belirlersigin şeyleri yavaş yavaş konuş onunla.
ama öyle ota çöpe takılarak degil.seni ilk olarak en çok sarasan şeyden başla...ben pc başında gecen malum geceden çok kırılırdım mesela...önce bunu halletmek isterdim.suçlamadan kendini anlatarak yaklaş konuya...sen böyle yapıyorsun cümleleriyle degil...ben böyle düşünüyorum ben böyle hissediyorum diye anlat konuyu ama kısa ve öz konuş...erkekler uzun ve detaylı kousmayı sevmez ve akıllarında kalmaz ...

sonra hitap konusunda anlaşırsınız mesela...hakaret ve terslenme istemiyorum ben sana sen bana özellile çocuklarımız önünde güzel davranalım diye anlaşabilirsin...

gerisi teferruat ...iyi anlaşırsanız ,aranızdaki iletişim güçlenir birbirinize yaslanırsanız inan ki en tembel erkek bile evinde iş de yapar yemek de...bu sadece tepki koymaya çalışan bir türk erkeği klasigi...

üzülme gecer ...daha neler tadıcak ve anlatacaksın ...Allah kötü dertler vermesin...senin derdin ODUN yontmak...malesef hepimiz oymacılık sanatını hatmettik ama onlar hala tam şekil alamadı :))

Canım seni tebrik ederim güzel özetlemiştim beni olabildiğince
Arkadasın birinin dediği dogru aslında esim canı isteyince cok iyi biridir
Kactir odun gibisin diyorum
Kendisinde der zaten öküz gibi davranıyorum bazen sen mazur gir diye.
Neyse biz tatlıya bağladık sukur
Umarım ne benim Halim ne onun halleri tekrar etmez

erkekler böyle ama ,siz bunalmışsınız kendimden biliyorum bebek ev işi yemek vs...insan olmayacak eşeye patlıyor.ama eşinizde anlayışlı kötü biri değil bence siz kötü olunca dolanıp gelmiş üzmeyin kendinizi .bende eskiden sizin gibiydim hatta dolapta ne yemek tatlı varsa döker saçardım sinirlenince eşim geçip yıkardı:KK43:((öyle pişmanımki ...bu kadar hırpalamayın kendinizi bende bazen hala çok bunalıyorum sanırım eşim anlıyor diyorki üteleri ben yaparım omzundan bir yük azalsın nerdeyse 1 aydır o yapıyor bazen yemek yapma pide yaptırayım diyor dün gece öyle yaptık mesela iki gündür hiç uyumamıştım (konu açtım hatta :)))))biraz sakin olmaya çalış emzirmiyorsan bir kas gevşetici kullan hafif olanlarından mutluluklar

Bak beni anlayan biri daha
Aboooow :)
Yok ben daha bisi dokmedimde dünkü hal hal degildi inanın ...
Katılmaktan vücudumun üst tarafındaki bütün kaslar ağrıyor
Oksuremiyorum bile
Öyle korkmuş ki belliydi zaten
Odaya gidip,cami kapatmak icin yöneldiğimde atlıcam sanmış
Koştu geldi peşime
Bıçak , elime alınca bicaklicam sanmış (Allah korusun)
Bugün diyo ki bicaklasaydin da hıncını alsaydın ... Vur bana filan.
Sana kızmadım.
Kendime cok kızıyorum dedi
Ben yaptığımı biliyorum dedi
Yalnız güçlü olacakmışım
Zaafımı belli etmicekmisim...
Onu ne kadar cok sevdiğimi biliyor
Adam gibi davrandığında ikimizin de ne kadar mutlu olduğunu da
Eh iste kendi deyimiyle sapitiyor bazı (bi daha olmaz ins )

ben seni anlıyabiliyorum canım bende arka arkaya 3 çocuk büyüttüm benim kocamda pek yardımcı anlayışlı biri değildir kaba saba konuşması kırması da çok olur.insan bazen çok bunalıyor üstelik eşin pc de malum sitelerde zaman geçirince iyice sinir olmuşsun haklısın ama yinede sakin olmaya çalış bu sinir krizleri sana zarar vermekten başka işe yaramaz çocukların var onlar için iyi olmalısın zor da olsa eşine kendini sakin bir şekilde ifade et hepsi odun zaten iyilikten yola gelebilirler belki ama kavga dövüşün sonu yok canım:KK50:

Ben burdaki konuları ara ara okuyup Halim'e şükr ederdim hep
Benim esimin bana hakaret ettigini bilmem (hatırlamıyorum )
Ağız dalası ,fikr uyuşmazlığı başka (amenna)
Ama ufak tefekte olsa, sen karşısında bu kadar inceyken, terslenmek hiç hoş bişey degil...
Birike birike patliyooooor...
Eh iste bizim önceki geceyle ayyuka çıktı
Kendisinin de ifade ettigi gibi, seni o an icin bu hale düşürecek bişey olmadı ama biriktirip,patladın galiba...aynen öyle oldu
Gece pc basinda geçirdiği vakti asla savunmaz (bana ilk defa sanane dedi iste dun,üstüne gitmismisim... ) ne yapayım koyvereyim, ipin ucunu iyice kaçırsın mı . Neyse hatasını biliyor. Öpüşüp, koklastik. Bebisimiz hasta onla uğraşıyoruz

Bana hak veren, beni anlayan, omuzu sivazlayan bütün arkadaslara sevgiler
Sagolun...
Rabbim hepimize akıl , mutluluk versin

Çeşminaz işlerin düzelmesine çok sevindim dilerim akıl olmuştur tekrarlamaz...ama sende sakin ol arkadaşım bıçak felan ...Allah muhafaza...

En önemlisi bebegine rabbim şifa versin...sevgiler

Şu kadınlar kulübü kadınlara bilgisayar kullanma kursu vereceğim :) Uzun süre geç saatlere kadar bilgisayar başında oturan adamın ne yaptığı nasıl ortaya çıkartılır? Çıkartılmak istenir mi? Çıkartılan sonuçlardan sonra ne yapılır? Verilen kararlar doğru mudur?..

Bir erkek eşini bırakıp PC başında uzunca saatler geçiriyorsa masumane oyunlar mı oynuyordur, haber mi okuyordur? :) Ne bitmez haber, ne bitmez oyundur arkadaşım bu. Hele birde geçmiş neden silinir? Kimden neyi saklıyorsun? Bir insanın hayatında evlendikten sonra özeli olmaz, özel olan tek şeyi eşidir!! Özeli, saklısı, gizlisi varsa ne halt yemeye evlenirler anlamam. Sonrada hiç bir şey yokmuş gibi ben naptım? Daha napacaksın, iki çocuk yapmışsın, yıkmışsın kadının üzerine, gel keyfim gel... sorumluluk sıfır, sonra kadın ufacık bir şeyde sinir krizi geçirince de kocanda sorun yok, sen büyütme...

kaç yıldır evlisiniz eşinizin bu durumu ne zamandır var.

geçmişi siliyorsa haber sitelerine girmiyordur.Siz çocuklarınızın yanınıda sesinizi yükseltmemeye özen gösterin

kk da bi arkadaş yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti
"bazen sinir krizi geçirmek iyidir" diye
yaşadıklarınız hiç kolay değil,
yeni bir evlilik, üzerine 2 çocuk
sizinle ilgilenmeyip pc başında gece boyunca vakit geçiren bir eş

siz eğer sinir krizi geçirmeden, sıkıntılarınızı eşinizle paylaşsaydınız eminim sizi bugünkü kadar iyi anlayamazdı

umarım yaptığı hataların farkına varıp, güzel günler geçirirsiniz

ben sizi anlıyorum karsısındakini kırmamak için gerekli nezaketi gösterip, nazik düşünen insan aynı seyi eşindende bekliyor. Göremeyince çok inciniyor. sen bu kadar takıp karsıdaki umursamayınca kendini kaybediyor insan :) ben de öyleydim ama şimdi umursamıyorum çok da ince düşünmüyorum çözüm bu :::)))

Şu kadınlar kulübü kadınlara bilgisayar kullanma kursu vereceğim :) Uzun süre geç saatlere kadar bilgisayar başında oturan adamın ne yaptığı nasıl ortaya çıkartılır? Çıkartılmak istenir mi? Çıkartılan sonuçlardan sonra ne yapılır? Verilen kararlar doğru mudur?..

Bir erkek eşini bırakıp PC başında uzunca saatler geçiriyorsa masumane oyunlar mı oynuyordur, haber mi okuyordur? :) Ne bitmez haber, ne bitmez oyundur arkadaşım bu. Hele birde geçmiş neden silinir? Kimden neyi saklıyorsun? Bir insanın hayatında evlendikten sonra özeli olmaz, özel olan tek şeyi eşidir!! Özeli, saklısı, gizlisi varsa ne halt yemeye evlenirler anlamam. Sonrada hiç bir şey yokmuş gibi ben naptım? Daha napacaksın, iki çocuk yapmışsın, yıkmışsın kadının üzerine, gel keyfim gel... sorumluluk sıfır, sonra kadın ufacık bir şeyde sinir krizi geçirince de kocanda sorun yok, sen büyütme...

Ver bacım ver b.sayar kursunu
Canım istese girip, bi program kuracağım ama ne yaptıgı malum zaten
Saklama yok ki.
Yapıyor ama pişman oluyor sonra
Bazen susuyordum
Çocuklarla ikimizde cok istesek bile birlikte olamiyoduk
Sesimi çıkarmıyordum ama süt dökmüş kedi gibi oluyordu , iki sürat asıyordum
Bi sekilde düzeliyorduk .. Yazda geldi adamın gözü dışarı kaymaya başladı
Ki normalde az cok gözüne sahip çıkan biridir (ve ben hiç üstüne gitmem kıskançlık krizine girmem)
Bana bi daha bişey anlatmaz söylemez diye
Zaten ben kendime güveniyorum cok sukur ama iste bi kadın ne kadar özenli olsa da bazı seyler onada bakmıyor (her turlu aldatma gibi) buna daha cok inanıyorum artik

kk da bi arkadaş yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti
"bazen sinir krizi geçirmek iyidir" diye
yaşadıklarınız hiç kolay değil,
yeni bir evlilik, üzerine 2 çocuk
sizinle ilgilenmeyip pc başında gece boyunca vakit geçiren bir eş

siz eğer sinir krizi geçirmeden, sıkıntılarınızı eşinizle paylaşsaydınız eminim sizi bugünkü kadar iyi anlayamazdı

umarım yaptığı hataların farkına varıp, güzel günler geçirirsiniz

O dogru bak
Nasıl bi tahribat yaptığını anlamış oldu bende
Âmin canım güzel günler hepimize olsun

ben sizi anlıyorum karsısındakini kırmamak için gerekli nezaketi gösterip, nazik düşünen insan aynı seyi eşindende bekliyor. Göremeyince çok inciniyor. sen bu kadar takıp karsıdaki umursamayınca kendini kaybediyor insan :) ben de öyleydim ama şimdi umursamıyorum çok da ince düşünmüyorum çözüm bu :::)))

Ben takmamaya çalıştım ama olmuyor
Fark etmeden icimde biriktiriyorum

halletmenize cok sevindm cnm bnm..

Ben burdaki konuları ara ara okuyup Halim'e şükr ederdim hep
Benim esimin bana hakaret ettigini bilmem (hatırlamıyorum )
Ağız dalası ,fikr uyuşmazlığı başka (amenna)
Ama ufak tefekte olsa, sen karşısında bu kadar inceyken, terslenmek hiç hoş bişey degil...
Birike birike patliyooooor...
Eh iste bizim önceki geceyle ayyuka çıktı
Kendisinin de ifade ettigi gibi, seni o an icin bu hale düşürecek bişey olmadı ama biriktirip,patladın galiba...aynen öyle oldu
Gece pc basinda geçirdiği vakti asla savunmaz (bana ilk defa sanane dedi iste dun,üstüne gitmismisim... ) ne yapayım koyvereyim, ipin ucunu iyice kaçırsın mı . Neyse hatasını biliyor. Öpüşüp, koklastik. Bebisimiz hasta onla uğraşıyoruz

en guzelli öpusup koklaşmakk yaa :KK70: ne kavga ediceksnz.. erkeklern si,niri 5 dk ztn :KK70:
cok geçmş olsn cnm neyi var bebegnn

X