• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce kendimden geçtim yardım

konuşma tabi ki. 3-5 ay sabret.
o sana ne olur konuş, benimle ilgilen diye yalvarsın, ağlasın.
kısa ve net olsun her sözün. adından başka hitap şekli kullanma.
tatlım güzel hitabı olmalı ama ilgiyi kesmeli adam aşırı ilgi ve sevgiden sikbogaz olmuş hitap sekillerinden değil. hem seviyor hem sevmiyor gibi gorunmeli adamın aklını karistirmali. hiç bir erkek tamamen ilgisizlikten hoşlanmaz ya da aşırı ilgiden onun dozunu öyle bir ayarlayacaksin ki o senin için değil sen onun için vazgeçilmez olacaksın.

tatlım güzel hitabı olmalı ama ilgiyi kesmeli adam aşırı ilgi ve sevgiden sikbogaz olmuş hitap sekillerinden değil. hem seviyor hem sevmiyor gibi gorunmeli adamın aklını karistirmali. hiç bir erkek tamamen ilgisizlikten hoşlanmaz ya da aşırı ilgiden onun dozunu öyle bir ayarlayacaksin ki o senin için değil sen onun için vazgeçilmez olacaksın.
bence bu adam güzel sözden anlamayacak kadar umarsızlamış.
o yüzden önce bir şoka sokmalı konu sahibi.

hala aşkım vs derse adamın düşüncesi bence "aşkım dediğine göre seviyor, oh çenesiyle bunaltmıyor, zır zır ağlamıyor, kendi bildiğimi yapmaya devam" diye düşünür.

ama sevgi ve ilgi aynı anda kesilirse hop noluyor ya, bu kadın napıyor diyebilir.

bence bu adam güzel sözden anlamayacak kadar umarsızlamış.
o yüzden önce bir şoka sokmalı konu sahibi.

hala aşkım vs derse adamın düşüncesi bence "aşkım dediğine göre seviyor, oh çenesiyle bunaltmıyor, zır zır ağlamıyor, kendi bildiğimi yapmaya devam" diye düşünür.

ama sevgi ve ilgi aynı anda kesilirse hop noluyor ya, bu kadın napıyor diyebilir.
canim benim soyledigim uzun sureli yapilmasi gereken bir sey benim annem ya kadin tam anlattigim gibi babam annemin uzerine oyle bir düşüyor ki. kadın adamı çözmüş az ilgiyle ömür boyu kendi peşinde koşturuyor. ilacın bile etkili olması için ayarında kullanilmasi lazım tamamen bırakmak da fazla dozda kullanmak da hastaya zarar verir . ve bu adam hasta belli bu kadına düşen tek görev dozunda vermeli her şeyi. Asla kendi saygısını yitirmeden ve kaba söz sarf etmeden bu ilişkiyi adam edecek arkadaşımız ben o isteği gördüm ise de başlayacakmış her şey öyle bir değişecek ki hem kadın hem erkek mutlu olacak .

canim benim soyledigim uzun sureli yapilmasi gereken bir sey benim annem ya kadin tam anlattigim gibi babam annemin uzerine oyle bir düşüyor ki. kadın adamı çözmüş az ilgiyle ömür boyu kendi peşinde koşturuyor. ilacın bile etkili olması için ayarında kullanilmasi lazım tamamen bırakmak da fazla dozda kullanmak da hastaya zarar verir . ve bu adam hasta belli bu kadına düşen tek görev dozunda vermeli her şeyi. Asla kendi saygısını yitirmeden ve kaba söz sarf etmeden bu ilişkiyi adam edecek arkadaşımız ben o isteği gördüm ise de başlayacakmış her şey öyle bir değişecek ki hem kadın hem erkek mutlu olacak .
ben de en başta bunu yapmalı diyorum işte.
önce bir dumur olsun adam. sonra gıdım gıdım sevgi.

ben de en başta bunu yapmalı diyorum işte.
önce bir dumur olsun adam. sonra gıdım gıdım sevgi.
inşallah duzelir iliskileri biz doğru bildiklerimizi söyledik artık dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden arkadaşımız da dengeyi korusun yeter... Allah a emanet olun hoşçakalın by:KK200:

yazık oluyor size.
sevgi dilenmek, boşamasın diye ezilmek.
ama saygı ve sevgiden mahrum bir ömrü tüketmek.
Rabbim cesaret versin.
Aslinda olay soyle.biz evlendik esimle ilk iki senemiz guzeldi.sonra fikir ayriliklari yasadik bosanmayi dusunduk ayri kaldik ne esim ne ben yapamadik.yine birlestik.nekadar farkli fikirlere sahip olskta ozamanlar bu kadar curetkar bu kadar vurdumduymaz degildi.enazindan sevgisini belli ederdi.sevgililer gunu dogum gunu evlilik yildonumu vs kacirmazdi.sonra cocuk sahibi olmaya karar verdik.ve artik onlar dunyaya geldikten sonra bosanma lafini agzimiza almamaya karar verdik.cunku ikimizde cocuklardan vazgecmeyecegimizi biliyoruz.sadece bir iki gun baba evinde kalmak ivin gittigimde bile cocuklar babasini soruyor ayrildigimda bi dusunsenize nasil olur.sabir sevgi dilenmem bu sebepten.

Aslinda olay soyle.biz evlendik esimle ilk iki senemiz guzeldi.sonra fikir ayriliklari yasadik bosanmayi dusunduk ayri kaldik ne esim ne ben yapamadik.yine birlestik.nekadar farkli fikirlere sahip olskta ozamanlar bu kadar curetkar bu kadar vurdumduymaz degildi.enazindan sevgisini belli ederdi.sevgililer gunu dogum gunu evlilik yildonumu vs kacirmazdi.sonra cocuk sahibi olmaya karar verdik.ve artik onlar dunyaya geldikten sonra bosanma lafini agzimiza almamaya karar verdik.cunku ikimizde cocuklardan vazgecmeyecegimizi biliyoruz.sadece bir iki gun baba evinde kalmak ivin gittigimde bile cocuklar babasini soruyor ayrildigimda bi dusunsenize nasil olur.sabir sevgi dilenmem bu sebepten.
çocuklarına ilgili bir baba mı?
çocuklara karşı mutlu rolü mü yapıyorsunuz?
çünkü çocuklar küçük olsa da, anlamlandıramasa da aptal değiller hissediyorlar evdeki huzursuzluğu, mutsuzluğu.

en yakın örnek, teyzem.
çocuklar için bir arada kaldılar. sabır bitince tartışmalar arttı, çocuklar büyüdükçe aslında hiç de mutlu bir yuvada yaşamadıklarını farkettiler ve bence kandırılmak daha zor geldi onlar için.

ana babadan uzaklaşmak için teyzemin kızı yanlış bir evlilik yaptı, ama boşanmıyor tıpkı annesi gibi aynı bahanelerle devam ediyor. oğlu madde bağımlısıydı, senelerce uğraştılar, yeni yeni düzeldi.

teyzem kocası ile ev arkadaşı olarak devam ediyorlar.

şimdi ise sürekli içine atmaktan vücudunun bağışıklığı çöktü, beyin kanaması riskiyle yoğun bakımda yatıyor.
kısa vadede belki görmezsiniz ama uzun vadede çok pişman olabilirsiniz.

çocuklarına ilgili bir baba mı?
çocuklara karşı mutlu rolü mü yapıyorsunuz?
çünkü çocuklar küçük olsa da, anlamlandıramasa da aptal değiller hissediyorlar evdeki huzursuzluğu, mutsuzluğu.

en yakın örnek, teyzem.
çocuklar için bir arada kaldılar. sabır bitince tartışmalar arttı, çocuklar büyüdükçe aslında hiç de mutlu bir yuvada yaşamadıklarını farkettiler ve bence kandırılmak daha zor geldi onlar için.

ana babadan uzaklaşmak için teyzemin kızı yanlış bir evlilik yaptı, ama boşanmıyor tıpkı annesi gibi aynı bahanelerle devam ediyor. oğlu madde bağımlısıydı, senelerce uğraştılar, yeni yeni düzeldi.

teyzem kocası ile ev arkadaşı olarak devam ediyorlar.

şimdi ise sürekli içine atmaktan vücudunun bağışıklığı çöktü, beyin kanaması riskiyle yoğun bakımda yatıyor.
kısa vadede belki görmezsiniz ama uzun vadede çok pişman olabilirsiniz.
Evet ilgili oldukca ilgili bi baba.ustune dusen herseyi yapar.onun icin dunya bi yana cocuklari bi yana.buyuk cocugum babasinin bana olan sevgisini sorguluyo hep sen annemi seviyomusun baba diye soruyor ona hep.babasindan aldigi cvb anne babam seni cok seviyormus oluyor hep.ama dogru ama yalan.bu evciligi oynamak zorundayim.biliyorumki bosansak cocuklarinda asla vazgecmez.

Evet ilgili oldukca ilgili bi baba.ustune dusen herseyi yapar.onun icin dunya bi yana cocuklari bi yana.buyuk cocugum babasinin bana olan sevgisini sorguluyo hep sen annemi seviyomusun baba diye soruyor ona hep.babasindan aldigi cvb anne babam seni cok seviyormus oluyor hep.ama dogru ama yalan.bu evciligi oynamak zorundayim.biliyorumki bosansak cocuklarinda asla vazgecmez.
çocuklarını seviyor ama sizi sevmiyor. seviyor ama ilgisiz. erkekler bu kadar dolambaçlı olmaz genelde.
en azından gerçekten boş vermeyi öğrenin. yoksa Allah korusun hastalık sahibi olabilirsiniz.

Canimm ne süpersin ya . Başladım bugün kalkıp arkadaşıma gittim. Aradı nerdesin diye arkafasimlayim dedim akşam iş buldum netten yarın arayip görüşme yapcam tabiri caizse ısrarcı olcam beni alsınlar diye. Sonrası zaten tatil günlerimi aileme ve arkadaşlarıma ayırıp onunla muhsttap olmamayı düşünüyorum bugün tv karşısında otururken sürekli tlfumu ilgilendim sinirlendi farkettim inadına gedip yatağıma yattim yatakta tlf uğraşmaya bayılırım bilir. Uğraştım o gelip yattı şimdi ben kalktm tv izlemeye . Tatlı dilli umursamaz mi olmalıyım aşkım falan diye konuşmayalı aylar oldu diyebilirim şuan aramız bozuk ve hiç konuşmuyoruz nasıl yaklasmaliyim
tatlı dilli ve umursamaz olmalısınız:KK68::KK68:
soru sorduğunda sakınnnnn tripli değil güzel cevaplar vermelisiniz :)
canım cicim aşkım v.s. yi de arada sırada kullanın
mesela odaya gelince tv ye gitmeyin bu da tribe girer
yanında oturun ama umursamayın

Bugün malum pazar kızlar
Eşimin cumartesi pazar izinli günü
Bunun hep 1 gününü arkadaşlarına ayırır bişey demem sonraki günü de mutlaka yok idim var der yok annemler çağırıyor der beni hiçbir yere götürmez haftaicı hiç biyere çıkmam haftasonu gelsinde kocamla bi yere gidiyim diye dört gözle beklerim o da hep atlatir beni bazen götürür . Annesi arasında oğlum bizi buraya götür koştur koştur götürür benide sabah erkenden diker öğün hep Beraber gideriz . Neyse dün yine arkadaşlarıylaydi bugün de hava çok güzeldi kalktık hemen arabamla temizlikle ilgilencem bugün dedi hı yani bugüne de temizliğe ayircan öyle mi dedim evi topladım ben dışarı çıkıp dolascam dedim . Neyse hazırlanırken buda hazırlandı çıktık durağa gittik surat beş karış aylardır hiç yanımda yürümez önden inden elimi tutmaz ben tutarım bırakır ben of dedim gelmek zorunda değilsin bi deniz havası alıp gelcem bişey demedi annesi aradı teyzeler geldi bize gelin buda gezmeye gidiyoruz geliriz dedi sonra otobüs iptal olmuş seferi yarım saat bekledik gelmedi neyse benimki buralarda dolaşalım dedi yürüyoruz önden yürüyor yine geldiler benimkiler tabi eve geldik bu ben gidiyorum 1 saat sonra gelirim annelere geçicez dedi . Patladım bende yeter dedim bi rahat bıraksınlar elimi neden tutmuyorsun artk dedm yakistirmiyosun yanına annenlere gitmeye gelince karımsın geleceksin diyosun beni kadın karın yerine koymuyosun dedim kendine çeki düzen ver falan ama nasıl feryat figan bağırıyorum ağlıyorum eşyalarını topladım git dedim gitmedi oturdu bi süre ben de yanıma çağırdım konuşmaya devam ettim bak seni seviyorum yuvamız için nolur biraz çaba gösteren dedim umursamıyorsun çok yoruldum dedim ağlıyorum bi yandan duy artk beni diyorum hiç oralı değil yaklaşık 2 saat ağladım duşa girdim çıktım bu hadi gitmiyomuyz annemlere demesinmi çıldırdım yine gitme diyorum anahtari aldım kitledim kapıyı gitcem diyo ya bu kadar umursamamazlik yapma beni bu halde bırakıp gitme bak diyorm cebellesti baya gitmedi oturdu sen uyuycan ben senin başını mi beklicem bilmem ne dedi o eskidendi dedı. Karşısında sevgisizliginden okadar ağladım o kadar yalvardım ki şuan kendimden iğreniyorum acizligim egosunu tavan yaptırdı . Yakasından tutup defalarca silekeledim sadece seni istedim seni sevdim ne bu vicdansızlıgin dedim . Kızlar bu sadece bi patlama oldu kocam aylardır çok aşırı ilgisiz bana çok zoruma gidiyor artık. Bi keresinde kavga edip eşyalarımı toplamıştım ilk defa gitme demedi o gün bana ve ilk defa o gün kaldım ben salak gibi şimdi onun rahatlığı oldu onda ne yaparsam gitmez diye düşünüyo ben ne yapcam şaşırdım kaldım çok çaresiz hissediyorum hala ağlıyorum oda içerse oturuyo çok yoruldum kendime saygımı kaybettim beklemekten hep düzelir diye umut eder oldum niye bu hale geldim ki ben of of hakkınızı helal edin okuyanlar bana bi akıl verin neyapayim nasıl davranıyim bu adama ben
Keşke geri adım atmasaydin, kolay lokma olmuşsun. Biraz ayrılık iyi gelir . Konuşun anlaşın, biraz annesinin evinde kalsın eşin. Sende kafanı topla şartlarını sun. Evliliğimiz devam edecekse bu şartları kabul edip geri dön, aksi halde uzatmanın manası yok, de! Kararlı ol ,ağlama ... ciddiyetinin farkına varsın ki silkelensin. Yok bu adam düzelmez diyorsan da koca bir ömrü , annesinin(yada yakinlarinin) gönlü olsun diye evcilik oynayan bir adama heba etme . Ya yatakta yada anne çağırınca karısı muamelesi yapan adamdan hayır gelmez .evlilik ona göre değilse yardımcı tutsun seni azad etsin çünkü eş olduğunun farkına varamamis anasının kuzusu! !!

Neden bilmiyorum ama bu kadar umursamazlık bana sizi artık sevmediğini düşündürdü, ki durum böyleyse zorla kendinizi sevdiremezsiniz, evlilikte taktik olaylarınada karşıyım ben, ne kadar süre oynayabilirsin ki?
Taktik yaparsın da, bi süre sonra sıkılır bırakırsın el mecbur...
Kendi hakine döndüğünde yine sevmeyecek o zaman.
Gercek seni svemeli, sevmiyorsa da sevgi bitmiş yapacak birşey yok.
Takıl, gez toz kendi hayatına bak, eşinden beklentilerini azalt.

Canım çok özür dileyerek önceki konularından yola çıkarak söyleyeyim eşinin seni sevmediğini düşünüyorum, hayatında başkası olmadığına emin misin? Bence sıkı bir takibe al onu.

çocuklarını seviyor ama sizi sevmiyor. seviyor ama ilgisiz. erkekler bu kadar dolambaçlı olmaz genelde.
en azından gerçekten boş vermeyi öğrenin. yoksa Allah korusun hastalık sahibi olabilirsiniz.
Beni sevdiginede eminim ancak daha oncede dedimya.ona o guveni saglamisim bi kere.beni birakip gitmez diye kendinden cok emin.

Beni sevdiginede eminim ancak daha oncede dedimya.ona o guveni saglamisim bi kere.beni birakip gitmez diye kendinden cok emin.
seven insan, gözünüzün önünde, evladı için ölü biten, onlarla ilgilenen bir adam görüyorsunuz.
sizden esirgemesinin nedeni sadece çantada keklik olmanız mı?
çocuklarımız da bizim için çantada keklik değil midir?
koşulsuz severiz çabalarız onlar için.
neden siz eşinize keklik muamelesi yapmıyorsunuz da eşiniz öyle davranıyor?

bence sorunları çözmek yerine üstünü örtmeyi seçmişsiniz karı koca.
her insan mükemmel anlaşacak diye bir şey yok ama evli çiftler asgari müştereklerde buluşur mutlu olmak için.
görmezden gelince o sorun çözülmüş olmuyor, dağ gibi duruyor olduğu yerde.

belki konuşarak, belki aracılarla bu işin hal çaresine bakmalısınız. çünkü insan aynı evde olduğu insanın ilgisizliğine, sevgisizliğine alışamaz. bazıları dokunarak, bazıları davranışları, bazıları sözleriyle sevgisini mutlaka belli eder.
fakat siz alışmaya çalışıyorsunuz 2 çocuğa rağmen. bu çok üzücü.

Canım çok özür dileyerek önceki konularından yola çıkarak söyleyeyim eşinin seni sevmediğini düşünüyorum, hayatında başkası olmadığına emin misin? Bence sıkı bir takibe al onu.
Canım eminim takibe aldım her türlü fatura kontrollerini bile ondan gizli yaptım
Sosyal medya hesaplarını da aynı zaman da .

Keşke geri adım atmasaydin, kolay lokma olmuşsun. Biraz ayrılık iyi gelir . Konuşun anlaşın, biraz annesinin evinde kalsın eşin. Sende kafanı topla şartlarını sun. Evliliğimiz devam edecekse bu şartları kabul edip geri dön, aksi halde uzatmanın manası yok, de! Kararlı ol ,ağlama ... ciddiyetinin farkına varsın ki silkelensin. Yok bu adam düzelmez diyorsan da koca bir ömrü , annesinin(yada yakinlarinin) gönlü olsun diye evcilik oynayan bir adama heba etme . Ya yatakta yada anne çağırınca karısı muamelesi yapan adamdan hayır gelmez .evlilik ona göre değilse yardımcı tutsun seni azad etsin çünkü eş olduğunun farkına varamamis anasının kuzusu! !!
Sevmesini beklemiyorum sanırım bilmiyorum ama uğraşmayi bıraktımkendim için adımlar atmaya başlıyorum ve kendi hayatıma bakıyorum dünden beri . Ve devam ediyorum ederinden umarım taktik değil ama sadece ayakta durmam gerektiğini söyledi arkadaşlar ben de onu yapmaya çalışıyorum bilmiyorum sonum ne olacak ama bi gün bişey bitecek

Sevmesini beklemiyorum sanırım bilmiyorum ama uğraşmayi bıraktımkendim için adımlar atmaya başlıyorum ve kendi hayatıma bakıyorum dünden beri . Ve devam ediyorum ederinden umarım taktik değil ama sadece ayakta durmam gerektiğini söyledi arkadaşlar ben de onu yapmaya çalışıyorum bilmiyorum sonum ne olacak ama bi gün bişey bitecek
1 dk sonra yasayacaginin garantisi yok . Dediğin gibi o "birgün" ü beklersen hicbirsey aynı olmayacak ..başta sen aynı olmayacaksın ..yipranacaksin ,tahammülün de kalmayacak .en güzel yaşlarını seni hak etmeyen birinin yanında tuketeceksin. Kendini mutsuz bir hayata mahkum etme .ne kadar değerli olduğunun farkına var ve eşine de bunu göster .böyle gelmiş böyle gider dersen de ,adımlarını resmileştir (bir dilekçeye bakar) .ben diğer konularını bilmiyorum .arkadaşların bahsettiği kadarıyla ,sen mutsuzluğunu yaşam tarzı haline getirmişsin. Kendine de inanmıyorsun eşine de .mecbur değilsin ki ....bırak olmayanı oldurmaya çalışma artık .üç senedir değişen bir şey yoksa 30 sene daha beklemene ömür curutmene gerek yok .yazık değil mi sana ? Mutlu olmayı unutmuşsun. .

1 dk sonra yasayacaginin garantisi yok . Dediğin gibi o "birgün" ü beklersen hicbirsey aynı olmayacak ..başta sen aynı olmayacaksın ..yipranacaksin ,tahammülün de kalmayacak .en güzel yaşlarını seni hak etmeyen birinin yanında tuketeceksin. Kendini mutsuz bir hayata mahkum etme .ne kadar değerli olduğunun farkına var ve eşine de bunu göster .böyle gelmiş böyle gider dersen de ,adımlarını resmileştir (bir dilekçeye bakar) .ben diğer konularını bilmiyorum .arkadaşların bahsettiği kadarıyla ,sen mutsuzluğunu yaşam tarzı haline getirmişsin. Kendine de inanmıyorsun eşine de .mecbur değilsin ki ....bırak olmayanı oldurmaya çalışma artık .üç senedir değişen bir şey yoksa 30 sene daha beklemene ömür curutmene gerek yok .yazık değil mi sana ? Mutlu olmayı unutmuşsun. .
Kesinliklee sadece kendim için ayakta durmaya çalışıyorum çalışcam tabiki garantisi yok 1 gün bile yaşayacağımin bu yüzden ondan sevgi dilenmektense Allah nasip ederse ayaklarımın üzerinde durcam

Back