- 29 Ağustos 2014
- 4.842
- 16.925
- 408
- 33
- Konu Sahibi Hebehubele
-
bu hayatta kendinden çok kimseyi sevmeyeceksin.
ben kk da bunu tescilledim.
yeri gelir ana baba evlat koca sırtını döner, insan kalakalır bir başına.
birilerine sıkı sıkıya bağlanmamak gerekiyor.
sevelim sevilelim ama bağımlı olmayalım yani.
Cinsellik 0 a düşecek kadar yok gibi .neden böyle davranıyor bu eşler biliyor musunuz
çok şımartıp tepemize bindiriyoruz
sorması ayıp cinsellik nasıl peki aranızda?
birde bunun o olurken sıcak olup da o bitince yine soğuk olan gıcık versiyonları da var
Aynen öyle Rabbim hayırlı bi kapı açsın iş konusunda da takmıyor şu adama artkBi arkadas cok güzel yazmis, ev arkadasi gibi davran diye.
Bencede en güzeli bu.
Madem ailende arkanda bu sekilde davran ondan sonrada sonuca göre hareket et. Cok üzüldüm ben gercekden senin adina, Allah yardimcin olsun. Ilgisizlik sevgisizlik nedir cok iyi biliyorum, Insan icten ice körelir, erir biter. Bunu yapma kendine, daha dogrusu yaptirma.
Ilk is olarak ise gir. Madem seni para vermeyerek cezalandiran bi adam, onun tek kurusuna dahi muhtac ettme kendini!
Allah razı olsun canım benim insalalh . Onu yapmaya cesareti de Yok beni mutlu etmek için isteği de oda bilmiyor ne yapmak istediğini beji yok ediyo ortada sadeceUff ya geçinmek ortaklaşa bişey yapmak sevmek sevilmek varken ne bu ayrı gayrı neden. İstemiyorsan adam gibi söyle git defol.Canım sen de biraz daha çabala olmuyorsa eziyet etme kendine. Sen de bi insansın. Ne bu ya dua edicem senin için. Hakkında hayırlısı
Insallah canim! Kesinlikle senin maddi özürlügünü kisitlamasina müsade etme. Ne kadar aci bisey sana bilerek az para birakmasi. Sanki mecburmussun gibi. Ben cocukken babam bi kere bana, her gün harcligini ben veriyorum diye söylendi diye, o günden sonra bir kurus bile almamistim, gidip kendime is bulmustum. Daha 14 yasindaydim, okuldansonra calisiyordum.Aynen öyle Rabbim hayırlı bi kapı açsın iş konusunda da takmıyor şu adama artk
Her insanın hayata evliliğe bakış açısı ve beklentileri başkadır insanları istediğimiz kalıba koyamayız. Beğenir evleniriz ve evlendik diye bizim istediğimiz kişi olmasını beklemek saçmalıktır. Çünkü asla olmazlar. Arada saygıyı yitirmemek lazım bacımBugün malum pazar kızlar
Eşimin cumartesi pazar izinli günü
Bunun hep 1 gününü arkadaşlarına ayırır bişey demem sonraki günü de mutlaka yok idim var der yok annemler çağırıyor der beni hiçbir yere götürmez haftaicı hiç biyere çıkmam haftasonu gelsinde kocamla bi yere gidiyim diye dört gözle beklerim o da hep atlatir beni bazen götürür . Annesi arasında oğlum bizi buraya götür koştur koştur götürür benide sabah erkenden diker öğün hep Beraber gideriz . Neyse dün yine arkadaşlarıylaydi bugün de hava çok güzeldi kalktık hemen arabamla temizlikle ilgilencem bugün dedi hı yani bugüne de temizliğe ayircan öyle mi dedim evi topladım ben dışarı çıkıp dolascam dedim . Neyse hazırlanırken buda hazırlandı çıktık durağa gittik surat beş karış aylardır hiç yanımda yürümez önden inden elimi tutmaz ben tutarım bırakır ben of dedim gelmek zorunda değilsin bi deniz havası alıp gelcem bişey demedi annesi aradı teyzeler geldi bize gelin buda gezmeye gidiyoruz geliriz dedi sonra otobüs iptal olmuş seferi yarım saat bekledik gelmedi neyse benimki buralarda dolaşalım dedi yürüyoruz önden yürüyor yine geldiler benimkiler tabi eve geldik bu ben gidiyorum 1 saat sonra gelirim annelere geçicez dedi . Patladım bende yeter dedim bi rahat bıraksınlar elimi neden tutmuyorsun artk dedm yakistirmiyosun yanına annenlere gitmeye gelince karımsın geleceksin diyosun beni kadın karın yerine koymuyosun dedim kendine çeki düzen ver falan ama nasıl feryat figan bağırıyorum ağlıyorum eşyalarını topladım git dedim gitmedi oturdu bi süre ben de yanıma çağırdım konuşmaya devam ettim bak seni seviyorum yuvamız için nolur biraz çaba gösteren dedim umursamıyorsun çok yoruldum dedim ağlıyorum bi yandan duy artk beni diyorum hiç oralı değil yaklaşık 2 saat ağladım duşa girdim çıktım bu hadi gitmiyomuyz annemlere demesinmi çıldırdım yine gitme diyorum anahtari aldım kitledim kapıyı gitcem diyo ya bu kadar umursamamazlik yapma beni bu halde bırakıp gitme bak diyorm cebellesti baya gitmedi oturdu sen uyuycan ben senin başını mi beklicem bilmem ne dedi o eskidendi dedı. Karşısında sevgisizliginden okadar ağladım o kadar yalvardım ki şuan kendimden iğreniyorum acizligim egosunu tavan yaptırdı . Yakasından tutup defalarca silekeledim sadece seni istedim seni sevdim ne bu vicdansızlıgin dedim . Kızlar bu sadece bi patlama oldu kocam aylardır çok aşırı ilgisiz bana çok zoruma gidiyor artık. Bi keresinde kavga edip eşyalarımı toplamıştım ilk defa gitme demedi o gün bana ve ilk defa o gün kaldım ben salak gibi şimdi onun rahatlığı oldu onda ne yaparsam gitmez diye düşünüyo ben ne yapcam şaşırdım kaldım çok çaresiz hissediyorum hala ağlıyorum oda içerse oturuyo çok yoruldum kendime saygımı kaybettim beklemekten hep düzelir diye umut eder oldum niye bu hale geldim ki ben of of hakkınızı helal edin okuyanlar bana bi akıl verin neyapayim nasıl davranıyim bu adama ben
canım yazını okuyunca gerçekten üzüldüm . yapacağın şeyleri sıralıyorum yani ben senin yerinde olsam bunları yapardım.Bugün malum pazar kızlar
Eşimin cumartesi pazar izinli günü
Bunun hep 1 gününü arkadaşlarına ayırır bişey demem sonraki günü de mutlaka yok idim var der yok annemler çağırıyor der beni hiçbir yere götürmez haftaicı hiç biyere çıkmam haftasonu gelsinde kocamla bi yere gidiyim diye dört gözle beklerim o da hep atlatir beni bazen götürür . Annesi arasında oğlum bizi buraya götür koştur koştur götürür benide sabah erkenden diker öğün hep Beraber gideriz . Neyse dün yine arkadaşlarıylaydi bugün de hava çok güzeldi kalktık hemen arabamla temizlikle ilgilencem bugün dedi hı yani bugüne de temizliğe ayircan öyle mi dedim evi topladım ben dışarı çıkıp dolascam dedim . Neyse hazırlanırken buda hazırlandı çıktık durağa gittik surat beş karış aylardır hiç yanımda yürümez önden inden elimi tutmaz ben tutarım bırakır ben of dedim gelmek zorunda değilsin bi deniz havası alıp gelcem bişey demedi annesi aradı teyzeler geldi bize gelin buda gezmeye gidiyoruz geliriz dedi sonra otobüs iptal olmuş seferi yarım saat bekledik gelmedi neyse benimki buralarda dolaşalım dedi yürüyoruz önden yürüyor yine geldiler benimkiler tabi eve geldik bu ben gidiyorum 1 saat sonra gelirim annelere geçicez dedi . Patladım bende yeter dedim bi rahat bıraksınlar elimi neden tutmuyorsun artk dedm yakistirmiyosun yanına annenlere gitmeye gelince karımsın geleceksin diyosun beni kadın karın yerine koymuyosun dedim kendine çeki düzen ver falan ama nasıl feryat figan bağırıyorum ağlıyorum eşyalarını topladım git dedim gitmedi oturdu bi süre ben de yanıma çağırdım konuşmaya devam ettim bak seni seviyorum yuvamız için nolur biraz çaba gösteren dedim umursamıyorsun çok yoruldum dedim ağlıyorum bi yandan duy artk beni diyorum hiç oralı değil yaklaşık 2 saat ağladım duşa girdim çıktım bu hadi gitmiyomuyz annemlere demesinmi çıldırdım yine gitme diyorum anahtari aldım kitledim kapıyı gitcem diyo ya bu kadar umursamamazlik yapma beni bu halde bırakıp gitme bak diyorm cebellesti baya gitmedi oturdu sen uyuycan ben senin başını mi beklicem bilmem ne dedi o eskidendi dedı. Karşısında sevgisizliginden okadar ağladım o kadar yalvardım ki şuan kendimden iğreniyorum acizligim egosunu tavan yaptırdı . Yakasından tutup defalarca silekeledim sadece seni istedim seni sevdim ne bu vicdansızlıgin dedim . Kızlar bu sadece bi patlama oldu kocam aylardır çok aşırı ilgisiz bana çok zoruma gidiyor artık. Bi keresinde kavga edip eşyalarımı toplamıştım ilk defa gitme demedi o gün bana ve ilk defa o gün kaldım ben salak gibi şimdi onun rahatlığı oldu onda ne yaparsam gitmez diye düşünüyo ben ne yapcam şaşırdım kaldım çok çaresiz hissediyorum hala ağlıyorum oda içerse oturuyo çok yoruldum kendime saygımı kaybettim beklemekten hep düzelir diye umut eder oldum niye bu hale geldim ki ben of of hakkınızı helal edin okuyanlar bana bi akıl verin neyapayim nasıl davranıyim bu adama ben
Kıyamam ya Allah büyük merak etme senAllah razı olsun canım benim insalalh . Onu yapmaya cesareti de Yok beni mutlu etmek için isteği de oda bilmiyor ne yapmak istediğini beji yok ediyo ortada sadece
Haklısınız bizzat öyle yaptım istemeden galibaBir insana vazgecilmezsin hissi verirseniz , onun ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz... o yuzden Allah dan başkasına bu kadar değer vermeyin . Allah in da hoşuna gitmez. unutmayın ki en sevdiginizle sinanirsiniz o yuzden kimseyi cok sevmeyin ...
erkek ve kadın o kadar farklı yaratilmisiz ki onlar bizim için aglasa dünyaları yakarız bir damla gözyaşı aksın istemeyiz ama onlar bir helke dolusu aglasak evden kaçmaya çalışırlar kendinizi ona muhtaç gibi göstermeyin ve asla aciz davranmayın erkekler güçlü ve kendileriyle az ilgilenen kadınları sever ve aşık olurlar hiç bir sey için geç değil . sen degisirsen o da değişir buna emin ol.Haklısınız bizzat öyle yaptım istemeden galiba
Erkek ve kadınla değilde canım insan olmakla alakalı sanırım ortada erkeğim ye geçinir ama karısını yok sayar.Erkek olmakla adam olmak arasında kalın bir çizgi var malesef ama bunun gibi öküzler o çizginin yanından bile geçemezlererkek ve kadın o kadar farklı yaratilmisiz ki onlar bizim için aglasa dünyaları yakarız bir damla gözyaşı aksın istemeyiz ama onlar bir helke dolusu aglasak evden kaçmaya çalışırlar kendinizi ona muhtaç gibi göstermeyin ve asla aciz davranmayın erkekler güçlü ve kendileriyle az ilgilenen kadınları sever ve aşık olurlar hiç bir sey için geç değil . sen degisirsen o da değişir buna emin ol.
Harika özetlemişsinizsizi ozlemesine izin verin . uzaklasin. aynı evde olsanız bile bunu basarabilirsiniz. şu an onun kafasındaki goruntunuz nasıl biliyor musunuz ?
Bu kadının tüm dünyası benim bensiz nefes alamaz boş zamanlarının hepsini benim için feda eder onu tamamen kazandım o yuzden hiç bir sey yapmama gerek yok.
Işte bizim en büyük hatamız bu.
erkeklere bu düşünceyi asla vermemeliyiz . kendinize evin içinde o varken başka meşgale bulun. ona çok az zaman ayırın. günün nasıl geçti diye soru sorarsa her zamanki gibi çok güzel deyip açıklama yapmayın detay anlatmayin. merak etsinler . arkadaşlarınızla görüşün soracaktır ne yaptınız diye eğlendik deyip konuyu kapatın. biraz ardiniza düşecektir. daha cok soru soracaktır. hiç bir zaman ona net cevaplar vermeyin çünkü adam o kadar emin ki sizden artık bikma aşamasına gelmiş buna engel olun.
öküz de adam olur kadin isterse.Adamla herkes anlasir önemli olan okuzu adam edip anlaşmak...Erkek ve kadınla değilde canım insan olmakla alakalı sanırım ortada erkeğim ye geçinir ama karısını yok sayar.Erkek olmakla adam olmak arasında kalın bir çizgi var malesef ama bunun gibi öküzler o çizginin yanından bile geçemezler
Haklısın karşısında dik durmak lazımöküz de adam olur kadin isterse.Adamla herkes anlasir önemli olan okuzu adam edip anlaşmak...
taamamen aynı düşüncelerdeyim , herzaman uygularım , çokta etkilisizi ozlemesine izin verin . uzaklasin. aynı evde olsanız bile bunu basarabilirsiniz. şu an onun kafasındaki goruntunuz nasıl biliyor musunuz ?
Bu kadının tüm dünyası benim bensiz nefes alamaz boş zamanlarının hepsini benim için feda eder onu tamamen kazandım o yuzden hiç bir sey yapmama gerek yok.
erkeklere bu düşünceyi asla vermemeliyiz . kendinize evin içinde o varken başka meşgale bulun. ona çok az zaman ayırın. günün nasıl geçti diye soru sorarsa her zamanki gibi çok güzel deyip açıklama yapmayın detay anlatmayin. merak etsinler . arkadaşlarınızla görüşün soracaktır ne yaptınız diye eğlendik deyip konuyu kapatın. biraz ardiniza düşecektir. daha cok soru soracaktır. hiç bir zaman ona net cevaplar vermeyin çünkü adam o kadar emin ki sizden artık bikma aşamasına gelmiş buna engel olun.
Canimm ne süpersin ya . Başladım bugün kalkıp arkadaşıma gittim. Aradı nerdesin diye arkafasimlayim dedim akşam iş buldum netten yarın arayip görüşme yapcam tabiri caizse ısrarcı olcam beni alsınlar diye. Sonrası zaten tatil günlerimi aileme ve arkadaşlarıma ayırıp onunla muhsttap olmamayı düşünüyorum bugün tv karşısında otururken sürekli tlfumu ilgilendim sinirlendi farkettim inadına gedip yatağıma yattim yatakta tlf uğraşmaya bayılırım bilir. Uğraştım o gelip yattı şimdi ben kalktm tv izlemeye . Tatlı dilli umursamaz mi olmalıyım aşkım falan diye konuşmayalı aylar oldu diyebilirim şuan aramız bozuk ve hiç konuşmuyoruz nasıl yaklasmaliyimsizi ozlemesine izin verin . uzaklasin. aynı evde olsanız bile bunu basarabilirsiniz. şu an onun kafasındaki goruntunuz nasıl biliyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?