Az önce kendimden geçtim yardım

kesinlikle haklısınız. bunu başarmak için de insanın o kendini gerçekleştirme denilen olayı tamamlamaları gerekiyor. kk'daki kadınlar için kat edecek çok yol var gibi görünüyor.

Uff ya geçinmek ortaklaşa bişey yapmak sevmek sevilmek varken ne bu ayrı gayrı neden. İstemiyorsan adam gibi söyle git defol.Canım sen de biraz daha çabala olmuyorsa eziyet etme kendine. Sen de bi insansın. Ne bu ya dua edicem senin için. Hakkında hayırlısı

Cinsellik 0 a düşecek kadar yok gibi .
Ve bu sıra sevisirken aynı o okuzlugu yaşadım yaklaşmiyorum o yüzden artık ona

Aynen öyle Rabbim hayırlı bi kapı açsın iş konusunda da takmıyor şu adama artk

Allah razı olsun canım benim insalalh . Onu yapmaya cesareti de Yok beni mutlu etmek için isteği de oda bilmiyor ne yapmak istediğini beji yok ediyo ortada sadece

Aynen öyle Rabbim hayırlı bi kapı açsın iş konusunda da takmıyor şu adama artk
Insallah canim! Kesinlikle senin maddi özürlügünü kisitlamasina müsade etme. Ne kadar aci bisey sana bilerek az para birakmasi. Sanki mecburmussun gibi. Ben cocukken babam bi kere bana, her gün harcligini ben veriyorum diye söylendi diye, o günden sonra bir kurus bile almamistim, gidip kendime is bulmustum. Daha 14 yasindaydim, okuldansonra calisiyordum.

Her insanın hayata evliliğe bakış açısı ve beklentileri başkadır insanları istediğimiz kalıba koyamayız. Beğenir evleniriz ve evlendik diye bizim istediğimiz kişi olmasını beklemek saçmalıktır. Çünkü asla olmazlar. Arada saygıyı yitirmemek lazım bacım

canım yazını okuyunca gerçekten üzüldüm . yapacağın şeyleri sıralıyorum yani ben senin yerinde olsam bunları yapardım.

1. annesi her çağırdıgında gitmek zorunda değilsin onunla , sen git hayatım benim şu işim var fln diye rahat rahat davran. çemkirirse gelmek zorundasın yaparsa sende cevabını yapıştır ben senin karınsam evliysek her haftasonu bir gününü bana ayırıp benimle birşeyler paylaşmak zorundasın , annene gitmek için yanında canta değilim ben de ama bunları söylerken bağırıp çağırıp değil gayet rahat söyle, rahatlıgınla rahatsız et.

2. kesinlikle ama kesinlikle ona minnet etme , arkadaşlarınla çık gez , süslen püslen dikkat çekici kıyfetler giy ben çıkıyorum hayatım de ve arkana bakmadan çık gez. belki belli etmicek ama delirecek emin ol.

3. yolda elini tutmuyorsa yada önden yürüyorsa , böyle yürümeye devam etceksen ben eve dönüyorum de yanından bas gaza git başkada hiçbir açıklaama yapma arkana bile bakma.

4. eşinin bu ilgisizliğinde değişimde senin blöflerininde payı var bence , gitcem deyip bavulları toplayıp oturuyorsan artık sana saygısıda kalmaz , gidemeyeceksen o bavulları hiç toplama , odana çekil konuşma ama blöf yapma.

vala bu dediklerimi uygula eminimki çok işe yarayacak , herşeyden önce bir bayanın özgüveni çok önemli , ağlayarak kendini yırtarak onun sana acımasını sağlamakla sevgi elde edemezsin , ancak soğutur ve seni aciz görmesini sağlarsın. akıl vermek gibi değil hayatım çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmasanda sana para vermek zorunda zten , onu hiç takma yani gereğinden fazla kimseye önem verme , eşinin yaptıkları çok hayvanca ve insanın gururunu yerle bir eden şeyler. ve sen inadına başın dik dursun ve birazda sen kafana göre hareket et, o peşinden koştursun dursun..

Bir insana vazgecilmezsin hissi verirseniz , onun ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz... o yuzden Allah dan başkasına bu kadar değer vermeyin . Allah in da hoşuna gitmez. unutmayın ki en sevdiginizle sinanirsiniz o yuzden kimseyi cok sevmeyin ...

Haklısınız bizzat öyle yaptım istemeden galiba

Haklısınız bizzat öyle yaptım istemeden galiba
erkek ve kadın o kadar farklı yaratilmisiz ki onlar bizim için aglasa dünyaları yakarız bir damla gözyaşı aksın istemeyiz ama onlar bir helke dolusu aglasak evden kaçmaya çalışırlar kendinizi ona muhtaç gibi göstermeyin ve asla aciz davranmayın erkekler güçlü ve kendileriyle az ilgilenen kadınları sever ve aşık olurlar hiç bir sey için geç değil . sen degisirsen o da değişir buna emin ol.

sizi ozlemesine izin verin . uzaklasin. aynı evde olsanız bile bunu basarabilirsiniz. şu an onun kafasındaki goruntunuz nasıl biliyor musunuz ?
Bu kadının tüm dünyası benim bensiz nefes alamaz boş zamanlarının hepsini benim için feda eder onu tamamen kazandım o yuzden hiç bir sey yapmama gerek yok.
Işte bizim en büyük hatamız bu.
erkeklere bu düşünceyi asla vermemeliyiz . kendinize evin içinde o varken başka meşgale bulun. ona çok az zaman ayırın. günün nasıl geçti diye soru sorarsa her zamanki gibi çok güzel deyip açıklama yapmayın detay anlatmayin. merak etsinler . arkadaşlarınızla görüşün soracaktır ne yaptınız diye eğlendik deyip konuyu kapatın. biraz ardiniza düşecektir. daha cok soru soracaktır. hiç bir zaman ona net cevaplar vermeyin çünkü adam o kadar emin ki sizden artık bikma aşamasına gelmiş buna engel olun.

Erkek ve kadınla değilde canım insan olmakla alakalı sanırım ortada erkeğim ye geçinir ama karısını yok sayar.Erkek olmakla adam olmak arasında kalın bir çizgi var malesef ama bunun gibi öküzler o çizginin yanından bile geçemezler

Harika özetlemişsiniz

öküz de adam olur kadin isterse.Adamla herkes anlasir önemli olan okuzu adam edip anlaşmak...

taamamen aynı düşüncelerdeyim , herzaman uygularım , çokta etkili
ben kendime o kadar önem veriyorumki benimle biyere gelmek eşim için lüks , yolda elimi o tutar tutmazsa cebime koyar gezerim eli yoksa cebim var dünya evli olsanızda tek erkek etrafında dönmüyor , o giderse başka seçenek elbette olacaktır. şu lafıda çok severim ; ben varsam herkes var , ben yoksam hiçkimse yok net.

ya erkek ayri mi yürüyor?
Bunun da cozumu var. eve geldiginizde askim ben çok mu dikkat çekiciyim yolda giderken bana çok bakiyrlar kadinlar bile kiyafetimi inceliyor. deyin.Adam o an sizi koruma ihtiyacı hissedip yanınızda yürümeye başlayacaktır bence bir deneyin bir sey kaybetmezsiniz . Ha bu arada dikkatli olun su tepki gelebilir ılkinde. sen nasıl görüyorsun baktıklarını demekki sende bakıyorsun falan derse suçlama politikası bu düşmeyin. ben bakmıyorum yanımdan geçerken kafası benim tarafımda oluyor bunu ebem bile farkeder bakmadan deyin. varya bu adamlar baska türlü adam olmaz kiskandiracaksin

Canimm ne süpersin ya . Başladım bugün kalkıp arkadaşıma gittim. Aradı nerdesin diye arkafasimlayim dedim akşam iş buldum netten yarın arayip görüşme yapcam tabiri caizse ısrarcı olcam beni alsınlar diye. Sonrası zaten tatil günlerimi aileme ve arkadaşlarıma ayırıp onunla muhsttap olmamayı düşünüyorum bugün tv karşısında otururken sürekli tlfumu ilgilendim sinirlendi farkettim inadına gedip yatağıma yattim yatakta tlf uğraşmaya bayılırım bilir. Uğraştım o gelip yattı şimdi ben kalktm tv izlemeye . Tatlı dilli umursamaz mi olmalıyım aşkım falan diye konuşmayalı aylar oldu diyebilirim şuan aramız bozuk ve hiç konuşmuyoruz nasıl yaklasmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…