Az önce kendimden geçtim yardım

Sizi mutsuz etmesine izin vermeyin.
Çıkıp deniz havası mı almak istiyorsunuz? O anneme gidicem,arabayı temizleteceğim dediği an"peki sen bilirsin,bende sahile gidip biraz yürüyüp hava alacağım"deyin ve çıkın dışarı. Güzel vakit geçirip mutlu dönün eve. Muhakkak rahatsız olacak oda sizin şu anda olduğunuz gibi.Hatta eminim sizden daha fazla,hatta belki gidemezsin bile diyecek"beraber gideriz diye düşünmüştüm ama sen her zaman olduğu gibi planını yapmışsın kendince,keyfince,bende kendi planlarımı,hayatımı ertelemiyorum,ıstersen gelirsin,gelmezsen gideceğim"deyip geçeceksiniz.

size 20-25 yıl emek veren, gözünden sakınan ailenizi şu 3 kuruş etmez adamlara değişiyorsunuz ya.
Ağzınıza sağlık ne güzel yazmışsınız.
Benim için diğer konu ve durumlara daha gelmeden bu bile boşanma nedenidir. Ne demek aileme göndermiyor, oldu paşam ben de senin kölendim zaten.
Konu sahibi zamanında çok kavga etmişsiniz bunun için ama yine olmamış, bari çocuk için daha düşünün, böyle bir ortamda sağlıklı bir birey olamayacağını anlarsınız da kendiniz için doğru bir karar verirsiniz. Hebehubele

ağlıyorum bi yandan duy artk beni diyorum hiç oralı değil

senin başını mi beklicem bilmem ne dedi o eskidendi dedı

Bi keresinde kavga edip eşyalarımı toplamıştım ilk defa gitme demedi o gün bana

Esinde sevgi namina bir sey kalmamis. Sevmeyen adama da yapabilecegin bir sey yok. Cunku sevse seni kaybetmemek icin duzelmeye calisir. Duzelmesi icin bir sebebi yok su anda. Mutlu olmak istiyorsan kararini ver. Ya kabullenip evde yalnizmis gibi yasayacaksin ya da yoluna bakacaksin.

Eski konularina baktim da hep sen cabalamissin. Esin dedigimi yap, yapmazsan kapi orada mantiginda. Umurumda bile degil. Boyle biriyle hayatini curutup gideceksin, emin misin devam etmeye?

Niye bütün hafta onun seni gezdireceği anın oluşması için bekliyorsun..Tek başına cikamiyorsan bile çıkma yahu gezme planı yapma bir süre.Daha doğrusu kocani nimet yerine koyma.Belli ki kaldıramıyor şımarıyor.Kendine değer ver,umursama onu. Ağladığını bile gösterme.Annen bekliyordur seni git felan de..Bu kadar ağır hareketi niye yaşatiyosun ki kendine.Otur,gez,ağla,gül ne istersen yap ama bunları ona yapma kendine ve kendinle kaldığında yap.Resmen adamın umrunda bile değilsin. Neden bu samimiyet ve beklenti az gururlu ol.

Beklemek yok bugünde itibaren başlıyorum kendimi toparlamaya

kendin çalıp kendin oynamışsın. evi terkederken gitme dememesine rağmen kendin kalmışsın yine. istediğin kadar kavga et adamın avucundasın artık. bi anlamı yok.
Bende diyorum ki kalmak gibi bi hata ettim sonrası böyle oldu smdi ne yapabilirim diye akıl danistim size

Bende diyorum ki kalmak gibi bi hata ettim sonrası böyle oldu smdi ne yapabilirim diye akıl danistim size
gel bizi dinle.
adam yok gibi yaşa. çünkü o öyle yaşıyor.
hem belki böylece ondan soğursun da ilgi dilenmekten vazgeçersin.

neden böyle davranıyor bu eşler biliyor musunuz
çok şımartıp tepemize bindiriyoruz
sorması ayıp cinsellik nasıl peki aranızda?
birde bunun o olurken sıcak olup da o bitince yine soğuk olan gıcık versiyonları da var

Bi arkadas cok güzel yazmis, ev arkadasi gibi davran diye.

Bencede en güzeli bu.

Madem ailende arkanda bu sekilde davran ondan sonrada sonuca göre hareket et. Cok üzüldüm ben gercekden senin adina, Allah yardimcin olsun. Ilgisizlik sevgisizlik nedir cok iyi biliyorum, Insan icten ice körelir, erir biter. Bunu yapma kendine, daha dogrusu yaptirma.

Ilk is olarak ise gir. Madem seni para vermeyerek cezalandiran bi adam, onun tek kurusuna dahi muhtac ettme kendini!

Yok artik bir de para vermeyerek ceza mi veriyor aklinca? Cocuk mu cezalandirdigini saniyor? Sapsige bak. Yapma sen de yemek temizlik falan. Ne hali varsa gorsun.

gel bizi dinle.
adam yok gibi yaşa. çünkü o öyle yaşıyor.
hem belki böylece ondan soğursun da ilgi dilenmekten vazgeçersin.

iyi ama böyle hayat geçmez ki. evlilik böyle bir şey değil o kendi hayatını yaşasın diğeri de kendi kendine takılsın... birlikte paylaşım olmadıkça ilgi alaka sevgi olmadıkça nereye kadar sürer...

Her evlilikte türlü türlü sıkıntılar oluyor.Kiminin kocasi cok kıskanç,kiminin cimri,kiminin vurdumduymaz,kimi aldatır ,kimi evden çıkmaz,kimi çok aileci olur vs vs.Ben de zamanında hep evde olduğumuz için çok bunalmış tartışmıştım sonunda ayni sizin gibi bir bavul esya yapip ben gidiyorum dedim ve ailemin yanina gittim kendini toparlayana kadar donmicem dedim en sonunda telefonda agliyordu donmem icin.

Bazen kendimiz icin birseyler yapmalıyız,kendimiz icin yasamaliyiz,yeri geldiğinde savaşmalıyız,biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz.Şu an ağlıyorsunuz,esiniz yan odada oturuyor.Bence kalkın toparlanın üzerinize çöken bu stresten kurtulmak için karar alın ve uygulayın.Mesela su an esimin isleri cok yoğun gece geç geliyor sabah erken cikiyor,istanbulda'da cok arkadaşım yok herseyi kendim yapiyorum,kendim geziyorum,alisveris yapiyorum,deniz kenarına yuruyorum kahve iciyorum muzik dinliyorum vs..

Siz kendinize bir iş bulsanıza , biraz imaj degiştirin , ve siz eşinizi umursamayın , Her istedigini yapmayın , bir hobi bulun kendinize . Ondan uzaklaştığınızı hissetirin .

kesinlikle.
konu sahibi kocasını seviyor ve ayrılmak istemiyor.
en azından her yolu denemiş olmak istiyor.
bence de evlilik bu değil.

ayrılın.

kesinlikle.
konu sahibi kocasını seviyor ve ayrılmak istemiyor.
en azından her yolu denemiş olmak istiyor.
bence de evlilik bu değil.

geçiçi bir süreliğine yok sayabilir ama bu adama fayda edeceğini sanmıyorum ben. aklı başına gelme potansiyeli sıfır. üzülüyorum kadınların kendilerini bu hayatlara mahkum etmelerine..

geçiçi bir süreliğine yok sayabilir ama bu adama fayda edeceğini sanmıyorum ben. aklı başına gelme potansiyeli sıfır. üzülüyorum kadınların kendilerini bu hayatlara mahkum etmelerine..
bu hayatta kendinden çok kimseyi sevmeyeceksin.
ben kk da bunu tescilledim.
yeri gelir ana baba evlat koca sırtını döner, insan kalakalır bir başına.
birilerine sıkı sıkıya bağlanmamak gerekiyor.
sevelim sevilelim ama bağımlı olmayalım yani.

Hebehubele bak aklıma bu geldi.

Allah cc. der ki: Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler: Onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur
sabır taşar
canından saydığın yar bile bir gün el olur aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür
düşman kalkar dost olur
öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya Öldüm der durur yine de yaşarsın…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…