• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce çürük portakal yedim

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
İyi geceler herkese bugünkü 2.konum yeri de burası değil sanırım ama erken cevap almam lazım bu yüzden buraya konu açıyorum lütfen affedin.
Az önce annem portakal kesmiş bi tarafında çürük varmış biraz orayı kesip atmış küçük üçgen şeklinde bir dilim kalmış geriye.galiba çürüğüm etkisi o dilime de bulaşmış.ben o dilimi yedim tadı çok anormal değildi ama dilimi yaktı hafif bi uyuşma oldu ve ucuda hafif kızardı.20 dakika falan geçti üzerinden.ama şuanlık kötü bir şey yok kızarıklık dilin ucunda çok hafif ama nerdeyse geçti dışarıdan bakan biri anlamaz.uyuşma ve yanmada aynı şekilde geçti neredeyse.Ama üstüne bir şeyler yedim ve su içtim.
Bi ilaç almalı mıyım alerji veya başka bi sorun olabilir mi yoksa sıkıntı yok mudur?
Annem meyve asidindendir bi dilimden bişey olmaz dedi.
Ama emin olamadım bir şey yapmam gerekir mi bir sıkıntıyla karşılaşmamak için?

İyi geceler herkese bugünkü 2.konum yeri de burası değil sanırım ama erken cevap almam lazım bu yüzden buraya konu açıyorum lütfen affedin.
Az önce annem portakal kesmiş bi tarafında çürük varmış biraz orayı kesip atmış küçük üçgen şeklinde bir dilim kalmış geriye.galiba çürüğüm etkisi o dilime de bulaşmış.ben o dilimi yedim tadı çok anormal değildi ama dilimi yaktı hafif bi uyuşma oldu ve ucuda hafif kızardı.20 dakika falan geçti üzerinden.ama şuanlık kötü bir şey yok kızarıklık dilin ucunda çok hafif ama nerdeyse geçti dışarıdan bakan biri anlamaz.uyuşma ve yanmada aynı şekilde geçti neredeyse.Ama üstüne bir şeyler yedim ve su içtim.
Bi ilaç almalı mıyım alerji veya başka bi sorun olabilir mi yoksa sıkıntı yok mudur?
Annem meyve asidindendir bi dilimden bişey olmaz dedi.
Ama emin olamadım bir şey yapmam gerekir mi bir sıkıntıyla karşılaşmamak için?
Hic bir sey olmaz korkmayin. Peynirin kuflusu bile yeniliyor.

Portakal orda kal :KK53:
Bence bişey olmaz çok çürük olsa zaten yiyemezdin tadı degişmiş olurdu :KK54:

Bir şey olmaz merak etme.
Ne olduğu belirsiz o kadar yiyecek tüketiyoruz bir şey olmuyor.

Back