- Konu Sahibi melissaalice
Oooo siz karpuz alıp 3 çocukla gelip, ekşi hamuru çıkana kadar evine kamp atılacak kişisiniz direkBenim de sitede havuz var ben de hep tatilde sayılırım o zaman. Yaşıyoruz bu hayatı be karşiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo siz karpuz alıp 3 çocukla gelip, ekşi hamuru çıkana kadar evine kamp atılacak kişisiniz direkBenim de sitede havuz var ben de hep tatilde sayılırım o zaman. Yaşıyoruz bu hayatı be karşiiim
aaaa öyle deme şezlong şemsiye parası veriyorum diye onlara özenen kocam var benimEğer denize yakın bir şehirdelerse ayda bir çoluk çombalak sabahın köründe kalkıp, çizgili pazar çantalarına haşlanmış tavuklu sandviçler doldurulup, herkesin eli kolu dolu bir şekilde dolmuşla otobüsle bir plaja gidip akşama kadar suda debelenip, deve güreşi oynayıp, küçük şımarıklıklar yapmak için çocuklara çubuklu dondurma alıp, akşama 2. derece yanıkla aynı şekilde el kol dolu eve dönmeli tatil.
Beslenmeye ve barınmaya yetmez , tatili geçtim . Balkon kaçamağını ayrı tutuyorumTatile balkona gidiliyor herhalde. Serin olsun diye öncesinde 1 kova su döküyorsunuz. Karpuz kesiyorsunuz, buzlu ice latte (küçük şımarıklıklar ). Sonrasında da dondurmasına okeye bağlıyorsunuz gece 12'den sonra balkonda okey taşlarının sesiyle komşu delirtmece (şaka). Başka da bir tatil yapılamaz o parayla isterse her yeri bereketle sıvanmış olsun, matematik diye bir şey var.
Yap sen de tavuklu sandviç, nebçin kadınsın.aaaa öyle deme şezlong şemsiye parası veriyorum diye onlara özenen kocam var benim
İzmir'e ilk taşındığımızda izmirde ki insanların neden başka şehirlere deniz tatiline gittiğine bir anlam verememiştimBenim de sitede havuz var ben de hep tatilde sayılırım o zaman. Yaşıyoruz bu hayatı be karşiiim
Valla yapmam askeri kampa gidiyo herif zaten yemek sudan ucuz birde hala sandviç bekliyo allahın kayserilisi ( Tamemen ironi olsun diye yazdım kayserilileri küçumsedigimden degil üstüme atlamayın )Yap sen de tavuklu sandviç, nebçin kadınsın.
Gümüldür Özdere'dekine mi gidiyorsunuz? İzmirdeyseniz eğer Askeri kamptan da uygun, midenizi emanete bırakmadan yemek yiyeceğiniz yer yoktur. Eşiniz ona rağmen evden bişiler istiyorsa cidden biraz "Kayseriliymiş".Valla yapmam askeri kampa gidiyo herif zaten yemek sudan ucuz birde hala sandviç bekliyo allahın kayserilisi ( Tamemen ironi olsun diye yazdım kayserilileri küçumsedigimden degil üstüme atlamayın )
Doğma büyüme bir izmirli olarak insanların neden gümüldüre, foçaya, özdereye falan tatile geldiğine de ben anlam veremiyorum oralara yazlığa gidilir tatile gidilmez kiİzmir'e ilk taşındığımızda izmirde ki insanların neden başka şehirlere deniz tatiline gittiğine bir anlam verememiştim
Bu sene bende gittim
Evet izmirdeyim, Ali ağadaki kamp alanını kullanıyorum ben bana daha yakın mesafe olarak.Gümüldür Özdere'dekine mi gidiyorsunuz? İzmirdeyseniz eğer
Birazdan komşu çıkacaz diye korkmuyor değilimEvet izmirdeyim, Ali ağadaki kamp alanını kullanıyorum ben bana daha yakın mesafe olarak.
İç anadolulu olarak cevap veriyorum, deniz var sonuçta oralarda daDoğma büyüme bir izmirli olarak insanların neden gümüldüre, foçaya, özdereye falan tatile geldiğine de ben anlam veremiyorum oralara yazlığa gidilir tatile gidilmez ki
Yanlış hatırlamıyorsam m.ş tarafında oturuyordun bir mesajında yazmıstinBirazdan komşu çıkacaz diye korkmuyor değilim
Bwn paranın miktarından cok bereketli olmasi gerektiğini düşünüyorum tasarruflar harcamalar doğru planlanırsa asgarî ücretle tek maas geçinen gayet tatillere de giden arkadaşlarım var. Bölümünüz de lisans ise ben kpss yi birakmamanizi tavsiye ederim çünkü bu ülkede bir bakıyorsun alakasız bölümlerden fazla kadro açılıyor bence her yıl ufaktan çalışmalısınız
Devlet kreşine girmek öyle kolay değil bacıım bacım karşıki dağlar cendermeAz evet ama az kazanan insanlar evlenip çocuk sahibi olamayacak mı siz doğursanız da çalışmanız gerekiyor. Çocuk yaparsanız da aile büyüklerinin destek olması gerekli, devlet kreşleri vs değerlendirmelisiniz. İyi gelirleri olan insanlar dahi bakıcı ve özel kreşi değerlendirmiyor artık.
Tatil ama nereye tatil buda önemliHem geçinen hem tatillere giden insan taniyorsunuz, doğrumu?
Lütfen benimle tanıştırin bu kişileri. Yalvariyorum.
Bunun önünü kesecek olan sizsiniz, bunu ha tatile gidip yapmış, ha kumarla yapmış, burda bu konuyu kestirip atmak eşinizin ve sizin sorumluluğunuzİşin ucu tabiki bize dokunuyor. Bize ve eşimin diğer kardeşlerine. En büyük kardeş çıkıp senede bir mutlaka şu kişisi çok sıkışmış, bu sefer sen şu bakliyatını gör sen şu faturasını hallet diye olay sülaleye yayılıyor. Gücünün yetmedi şeylere yeltenmelerini hoş bulmuyorum. Ve evet her seferinde tatil sonrası birilerine muhtaç hale düşüyorlar. Açıkçası umrumda değil ne yemişler ne yememişler herkesin kesesi ayrı. Ancak ucu bana dokunuyor ise tabiki bu konuda yargılarım. Benim yedeklerim bakliyat deterjanım yada herhangi bir ürünüm misafirliğe gelindiğinde aa bizde bundan yok bi tanesini alalım deniliyor ise yargılayabilirim diye düşünüyorum.
sabah sabah beğenmedim butonuyla mı uyandınız kızlaray boş ver düşünmeden yaşa hayatını. daha fazla kazananlar da zor geçiniyor her şey nasip
Beni İzmirli eski sevgilim gümüldüre götürmüştü günü birlik, boğazını sıksaydım keşke ordaDoğma büyüme bir izmirli olarak insanların neden gümüldüre, foçaya, özdereye falan tatile geldiğine de ben anlam veremiyorum oralara yazlığa gidilir tatile gidilmez ki