Saatlik asgari ücret net 98₺ bahsettiğiniz iş nedirKızlar evliyim 1 oğlum var kreşe gidiyor konuşamadığı için mecburen gidiyor eşim normal çalışan kreş fiyatları malum çok yüksek evin geçinmesi şu bu eşim tek başına nereye kadar baş edebilir dedim ve cumartesi pazar tatil olan kreş saatine denk getirdiğim bi iş buldum işi kolay ama parası saatlik 70 tl Manisada oturuyorum burası hariç oğlumun çıkış saatine denk gelecek bi iş yok vermiyorlar kafayı yicem artık bilmiyorum napıcam bi yandan diyorum salakmıyım bu paraya kim çalışır bi yandan da oğlumu düşünüyorum eşimi düşünüyorum bilmiyorum yaa bişey diyin
1 yaşta zaten konuşmaması normal ki. Kreşten alıp kreş masrafını azaltabilirisniz bence ki 1 yaş kreş için çok küçük bir yaş. Zorunlu olmadıkça göndermek mantıklı değilKızlar evliyim 1 oğlum var kreşe gidiyor konuşamadığı için mecburen gidiyor eşim normal çalışan kreş fiyatları malum çok yüksek evin geçinmesi şu bu eşim tek başına nereye kadar baş edebilir dedim ve cumartesi pazar tatil olan kreş saatine denk getirdiğim bi iş buldum işi kolay ama parası saatlik 70 tl Manisada oturuyorum burası hariç oğlumun çıkış saatine denk gelecek bi iş yok vermiyorlar kafayı yicem artık bilmiyorum napıcam bi yandan diyorum salakmıyım bu paraya kim çalışır bi yandan da oğlumu düşünüyorum eşimi düşünüyorum bilmiyorum yaa bişey diyin
Küçük bi avm de çocuk oyun alanında çocuklarla ilgilenmek o oyun ücretini almak vsSaatlik asgari ücret net 98₺ bahsettiğiniz iş nedir
Oğlum 3 yaşında 1 oğlum var demek istedim1 yaşta zaten konuşmaması normal ki. Kreşten alıp kreş masrafını azaltabilirisniz bence ki 1 yaş kreş için çok küçük bir yaş. Zorunlu olmadıkça göndermek mantıklı değil
Küçük bi avm de çocuk oyun alanında çocukların başında beklemek oyun ücretini almak sabah 10 akşam 6Iş nedir? 70 liraya ne yapmaniz bekleniyor?
Küçük bi avm de çocuk oyun alanında çocukların başında beklemek oyun ücretini almak sabah 10 akşam 6Iş nedir? 70 liraya ne yapmaniz bekleniyor?
Zor durumdaysanız çalışabilirsiniz sonuçta çocuğun kreşte olacağı saatlerde iş bulmanız zor olabilir ama zaten gidip gelme yeme içme paranız çöp olucaksa mantıklı değil benceKüçük bi avm de çocuk oyun alanında çocuklarla ilgilenmek o oyun ücretini almak vs
He anladım siz az önce ki konuyu açan kişisiniz. Devletin ve belediyelerin kreşleri oluyor belki onlara bakarsınız özel bütçenizi aşıyorsa. Onun haricinde akmasa damlar bir sıfırdan her zamana büyüktür başka iş bulamıyorsanız bulana kadar idare edersiniz sonra inşallah daha iyi bir iş bulursunuzOğlum 3 yaşında 1 oğlum var demek istedim
Devlet kabul etmiyor bezli olduğu için oğlum konuşmadığı için bezi söyletemiyorum ona çişinin geldiğini altına kaçırıyor bu seferHe anladım siz az önce ki konuyu açan kişisiniz. Devletin ve belediyelerin kreşleri oluyor belki onlara bakarsınız özel bütçenizi aşıyorsa. Onun haricinde akmasa damlar bir sıfırdan her zamana büyüktür başka iş bulamıyorsanız bulana kadar idare edersiniz sonra inşallah daha iyi bir iş bulursunuz
Küçük bi avm de çocuk oyun alanında çocukların başında beklemek oyun ücretini almak sabah 10 akşam 6
Şu an zaten hem kreşe başlamış hem terapiye hayatında yetirince köklü değişiklik var bezide şu araya sıkıştırmayın epeyi bocalarDevlet kabul etmiyor bezli olduğu için oğlum konuşmadığı için bezi söyletemiyorum ona çişinin geldiğini altına kaçırıyor bu sefer
Hepsiyle birebir ilgilenmiyorsun ama yinedeSadece başlarinda mi bekleyeceksiniz yoksa ilgilenme de var mi acaba koca 8 saat bir suru cocukla ilgilenmeye o para cokkk az ama zorundaysaniz da hiç olmamasinda iyidir
evst o yüzden sıkmıyorum bende ama devletin kreşleri alsa Bile eminim çocuklarla ilgilenmezler bile asla empati kurmazlarŞu an zaten hem kreşe başlamış hem terapiye hayatında yetirince köklü değişiklik var bezide şu araya sıkıştırmayın epeyi bocalar
1 ayin sekiz günü 64 saat mi çalışıyorsunuz ?Küçük bi avm de çocuk oyun alanında çocukların başında beklemek oyun ücretini almak sabah 10 akşam 6
Oglunuzun okul saatlerinde yarım gunluk temizliğe gidin. Saati 200 den alıyorum ablayı ben.Hepsiyle birebir ilgilenmiyorsun ama yinede
evst o yüzden sıkmıyorum bende ama devletin kreşleri alsa Bile eminim çocuklarla ilgilenmezler bile asla empati kurmazlar
Yok işte aramadığım sormadığım bi yer kalmadı hergün ilanlara bakıyorum İŞKUR işin olsun kariyer net hepsinde bi hesabım var ama yokOglunuzun okul saatlerinde yarım gunluk temizliğe gidin. Saati 200 den alıyorum ablayı ben.
Bence evde ilk başta çocuğunuzun problerini çözmelisiniz. Çocuk 3yaşında altı bezli ve haşa konuşamıyor bunlar büyük sorun. Siz bu sorunları çözemeden neden pat diye kreşe veriyorsunuz çocuğu? Saatlik 70lira çok az evde durup kreşe verceğiniz para ile oyun gruplarına götürün çocuğunuzu. Şuan kızım 3yaşında ve hafyada 3gün 2saat ingilizce oyun grubuna gidiyor. Konuşması çok iyi bezi bırakalıda 6ay oldu ama bunlara rağmen kreşe vermedim henüz. Şuan zaten evdeyim kızımla daha iyi ilgileniyorum seneye vereceğim. Siz koştur koştur çocuğu sorunlar varken neden kreşe veriyorsunuz ?Devlet kabul etmiyor bezli olduğu için oğlum konuşmadığı için bezi söyletemiyorum ona çişinin geldiğini altına kaçırıyor bu sefer
Böyle temizlik işleri kulaktan kulağa da yayılır bulunduğun şehrin Facebook Instagram sayfası varsa orada da gizli isimle ilan actirir sayfada paylaştırirsin.Yok işte aramadığım sormadığım bi yer kalmadı hergün ilanlara bakıyorum İŞKUR işin olsun kariyer net hepsinde bi hesabım var ama yok
Pat diye kreşe verdiğimi kim söyledi atölyeye de gitti 1 sene boyunca aralıklarla bi çocuğu en iyi annesi tanımlar buraya sadece biraz konuşmak ve içimi rahatlatmak için yazıyorumBence evde ilk başta çocuğunuzun problerini çözmelisiniz. Çocuk 3yaşında altı bezli ve haşa konuşamıyor bunlar büyük sorun. Siz bu sorunları çözemeden neden pat diye kreşe veriyorsunuz çocuğu? Saatlik 70lira çok az evde durup kreşe verceğiniz para ile oyun gruplarına götürün çocuğunuzu. Şuan kızım 3yaşında ve hafyada 3gün 2saat ingilizce oyun grubuna gidiyor. Konuşması çok iyi bezi bırakalıda 6ay oldu ama bunlara rağmen kreşe vermedim henüz. Şuan zaten evdeyim kızımla daha iyi ilgileniyorum seneye vereceğim. Siz koştur koştur çocuğu sorunlar varken neden kreşe veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?