How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

az kullanılmış tupper ürünlerim..

victorinox bıçakları fotolarmısınız hangi boyları var sizde ve ne kadarlar :)

$2014-01-14 16.17.05.jpg

küçük olanin kesme kısmı 8 cm büyük olan 11 cm .. testere agızlı ama jilet gibi ince yapmışlar takılmıyor düz bıçak gibi.. küçük 10 tl,büyük 15..

Eki Görüntüle 986538

küçük olanin kesme kısmı 8 cm büyük olan 11 cm .. testere agızlı ama jilet gibi ince yapmışlar takılmıyor düz bıçak gibi.. küçük 10 tl,büyük 15..

anladım ancak fiyatlarınız aşağı yukarı victorinox fiyatları ile kargo parasını da düşününce benim bütçeme uymadı size iyi satışlar diliyorum :) teşekkür ederim ilginize

$indir (1).jpg

şuan bazanın altında oyüzden temsili foto koyuyorum tanesi 7.5 tl..sanırım 2 tane vardı. kullanılmadı

anladım ancak fiyatlarınız aşağı yukarı victorinox fiyatları ile kargo parasını da düşününce benim bütçeme uymadı size iyi satışlar diliyorum :) teşekkür ederim ilginize

fiyatlar internette 2-3 tl daha fazla..hatta ağzı tırtıklılar daha pahalı diye biliyorum..evet hakılısın canım sadece bıçakları almak mantıklı değil bu durumda..ürün alan arkadaşlar kargolarına eklemek isterler diye seçenek olarak koydum ben..yoksa aldıgım fiyatın altına vermek istemiyorum,bayatlıcak bozulacak birşey değil bana kalır artık :)

Son düzenleme:
$premýumset-500x700.jpg

bunu satmakta biraz kararsızım çok şık ama şuan ihtiyacım yok..zamanında hediye gelmişti.. normalde tek kişilik bu setin katalog fiyatı 130 tl..yani 12 kişiliği 1560 gibi bir fiyata geliyor.. fiyatı konuşulur, servis parçalarınıda hediye edeceğim...hepsi tek tek kutularındadır isteyene fotograf yüklerim..

pipetsizler 5 er tl buarada:) pipetliler 10 tl

Pipetli de var mı?? Süper :) pipetsizdi ilk baştaki bardaklar, ben de bendeki pipetli bardağın kapağını takıp kullanırım demiştim kendi kendime:) ama pipetli varsa süper:)
Özelden mesaj atacağım :)

Pipetli de var mı?? Süper :) pipetsizdi ilk baştaki bardaklar, ben de bendeki pipetli bardağın kapağını takıp kullanırım demiştim kendi kendime:) ama pipetli varsa süper:)
Özelden mesaj atacağım :)

Arada eklemiştim resim gözden kaçtı sanırım..ah ah okadar dedim başka birşey ekleyeyim mi diye:)) cevap yazdım özelden..
Iyice bak ama başka birşey var mı :)) şişeler vs..

Son düzenleme:
Tupperware su set çiçek desen var elimde, ikili set şeklinde almıştım birini kullandım biri duruyor..normalde indirimde 55tl idi böyle 45tl den geldi..isteyene yollayabilirim yoksa bana kalacak zaten :) ıpad den resim yükleyemiyorum neden?

$Tupperware-15-21-Nisan-2013-Firsat-Urunleri-2.jpg buradaki ıslak mendil kutusu ve kaşık

$zH_xj4pILXo.jpg buradaki kaşık çatal ve bardak

$Tupperware-Firsat-Urunleri-25-mart-7-nisan-3.jpg bundan ya da mavi beyaz desenli de olabilir

$cache_300_1__i_15292873_HMK.jpg

$TUPPERWARE-PIRLANTA-SET-ZARARINA__63456046_0.jpg

$38037364_tn70_0.jpg

siyah salata servis kaşıkları 10 tl
pırlanta şeffaf salata kaşıkları 10 tl
damla ikili bardak 15 tl
benimkiler bazanın altında isteyene resim eklerim kullanılmadılar..

glsnz,
yaptığınız çok ayıp, ilk konunuzu kapadığımda, ordaki ilk mesajınızın içeriğini araştırmamıştım çünkü kapandıktan sonra bize mesaj atıp elimdekiler kullanılmış, kimisi de fazla aldığım, hediye gelen bana ait ürünler demiştiniz, bizde sizin beyanınıza güvenip didiklemeyip tekrar konu açmanıza izin vermiştik.

Buna ne denir biliyor musunuz? İyi niyeti suistimal, başka ne denir biliyor musunuz çok afedersiniz kaba kaçacak ama tam deyişi böyledir, karşındakini enayi yerine koymak denir.

Burdaki satış hayatınız sona erdi, artık konu açamazsınız, hatta üyeliğinizde reklam satıştan süresiz banlanacak.

bende tupperware ürünleri satıyorum kargosu size ait zaten hafif ürünler..geliş fiatına veriyorum zaten oyüzden fiyatta indirim olmuyor malesef ilgilenenler yakınında temsilci olmayanlar için bir seçenek..
onun dışında bir tanıdıgımız dünyaca ünlü çakı markası olan vitrolex in meyve ve küçük boy mutfak bıçağı getiriyorlar isviçreden ucu tırtıklı keskinlemeye gerek kalmıyor yıllarca gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683019

Back