How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

az kullanılmış tupper ürünlerim..

ikisi 50 tl..normal fiyatları 200 e yakın ben elimden çıksın istiyorumm oyğzden uygun fiyata veriyorumm mikrodalgam yok kullanamadımm

malesef hala resim yükleyemiyorummm. tupperware silikon kek kalıbını çok uyguna vericemm pazarlıksız 20 tl ye isteyen yazsın.. resim yükleyemedigimden google da aratabilirisinz.. tuvarlak içi düz olan kırmızı renk çapını isteyene ölçerimm...kullanmadımm hediye gelmişti

cnm rica etsem bana ozelden kek kalibinin fotosunu atarmisin firina giren mi yoksa buzluk icin olanmi anlayamadim google yazdigimda da bir suru cikio

cnm rica etsem bana ozelden kek kalibinin fotosunu atarmisin firina giren mi yoksa buzluk icin olanmi anlayamadim google yazdigimda da bir suru cikio

canım kek kalıbının resmini eklemiştimm önceki sayfalarda bakabilirsin..silikon olanlardan fırında pişirmeye uygun....büyüklüğü için istersen ölçülerini yazarım..

$2014-02-06 23.17.47.jpg

$2014-02-06 23.17.28.jpg

$2014-02-06 23.16.33.jpg

mikrodalga ürünleri bunlar akşam ışıgında rengi biraz koyu çıktı ama şeffaflıgını belli etmek için kapağını kaldırıp çektim..ikiside 1 litre.. tencere gibi olanın plastik kapağı var sıkı kapak olarak kullanılıyor..bu ürünler sadece ısıtma amaçlı değil mikrodalgada pişirmede yapılabiliyor..buzluğada giriyor..

elimde açmadıgım fazladan birkaç tane isviçre bıçağım da var.. victorinox marka fiyatları araştırabilirsiniz..beğenmeyen geri yollasın okadar diyorum :34:

elimde açmadıgım fazladan birkaç tane isviçre bıçağım da var.. victorinox marka fiyatları araştırabilirsiniz..beğenmeyen geri yollasın okadar diyorum :34:

Şekşek satıldı mı? Satılmadıysa ilgileniyorum, bir de suluklarınızın tek adedinin fiyatını öğrenebilir miyim? Hünerli üçüzler satıldı mı?

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama beş dakikamın dolmasını bekleyemedim, kapıda ödemeniz var mı?

Kıyım kıyım kıyıyo herşeyi. Çok hafif ve çok güzeller.. Büyüğünden alıcam bi tane kalırsa :) kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..

$2014-01-14 19.41.42.jpg

ulrta pro fırında az suyla pişirmeye uygun,2 lt .. normalde 100 tl nin üzerinde fiyatı var.. bir iki kez kullanabildim,60 tl demiştimm ama 50 tl ye bırakıyorummm malesef mutfakta koyacak yerim yokkk..yarın kargo günümm isteyene yollayabilirimmm

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 966501

Eki Görüntüle 966502

Eki Görüntüle 966503

mikrodalga ürünleri bunlar akşam ışıgında rengi biraz koyu çıktı ama şeffaflıgını belli etmek için kapağını kaldırıp çektim..ikiside 1 litre.. tencere gibi olanın plastik kapağı var sıkı kapak olarak kullanılıyor..bu ürünler sadece ısıtma amaçlı değil mikrodalgada pişirmede yapılabiliyor..buzluğada giriyor..

bugüne özel mikrodalga ürünlerinin ikisinide alana kargo bendennn

Back