az kullanılmış tupper ürünlerim..

glsnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
719
16
0
İstanbul
tupper temsilcisi değilim!!
zamanında aldıgım ama yer darlıgından kullanmadıgım yada bir iki kez kullanabildiğim birkaç ürünü elden çıkarmak istiyorum..

pro lazanya var iki kez ancak kullandım 2lt 60 tl isteyen olursa resim yükleyebilirim..

ilgilneneler için kullanım miktarını ve fotolarını yükleyebilirim..

Son düzenleme:
resim yüklesen canım isim olarak tanımayanlar olabilir (benim gibi:) hem görsel görmüş oluruz

resim yüklesen canım isim olarak tanımayanlar olabilir (benim gibi:) hem görsel görmüş oluruz

fırında kullanıma uygun lazanya 2 lt

süper star dolapta ve dışarda birçok ürünü saklayabilirsiniz rengi biraz soluk çıkmış ışıktan 6 lt di yanlış hatırlamıyosam

yarın dolabımı eşeleyeceğim , az kullanılmış fazlalık ürünleri fotolarıyla yüklerim iyi geceler..

malesef hala resim yükleyemiyorummm. tupperware silikon kek kalıbını çok uyguna vericemm pazarlıksız 20 tl ye isteyen yazsın.. resim yükleyemedigimden google da aratabilirisinz.. tuvarlak içi düz olan kırmızı renk çapını isteyene ölçerimm...kullanmadımm hediye gelmişti

Son düzenleme:
hünerli kule 10 tl bunuda almıştımm fakat çekmecede açacak yerim yokkk fazla ürünnn kullanmadımm bile

eko bardaklar sıkı kapak pipetsiz olanlardan 5 er tl !!! set olarak almıştım fazlasını kullanmadımm

Son düzenleme:
micro plusları çok uyguna vereceğim arkadaşlar micro dalgası olanlar kaçırmasınn!! mikrodalgayı yer olmadıgından alamadımm ürünler kullanılamadı!!! google da fiyat araştırması yapabilirsinizz

hünerli kule 10 tl bunuda almıştımm fakat çekmecede açacak yerim yokkk fazla ürünnn kullanmadımm bile

Bunu almak istiyorum.. Birde eko bardak dediğin bunlar değil mi? pipetsiz kısmını anlamadım.

Bunu almak istiyorum.. Birde eko bardak dediğin bunlar değil mi? Eki Görüntüle 942791 pipetsiz kısmını anlamadım.

bunlarda eko bardak fakat resimdede gözüktüğü gibi pipetlide kullanılabiliyor..pipetsizler normal kapaklı pipet grme deliği yok yani:) bunlardanda var elimde fakat fiyat aynı değil hatta yeni aldımm katalog fiyatı 16.5 .. ben dört tane almıştım indirimden birini ancak kullandımm birinide yedek tutucam.. fazladan iki tane var elimde düşünürsen ...

5 dakika engeline takılıyorum :S pipetsiz mor var..sanırım pipetlidede turuncu renk ?? tekrar bakarım sende hangi renkler var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…