Bebek İkinci El Az kullanılmış temiz oyuncak arıyorum..yok mu saatann.

Hacer22

EVLİ+MUTLU+BEBİŞLİ:)
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
125
1
hanımlar merhaba benim 10 aylık kızım var..elinizde bebişlerinizin kullanmadığı oyuncaklar varsa...makulll fiyattaysa talibim..12-18 ay olur 18-24 olur etiğici tarzda şeylerde olur..evdekilerden sıkıldık artık yeni oyuncaklar arıyoruz duyrulur..:)

merhaba. nasıl seyler istiyorsun? ben de pelus oyuncaklar, mutfak canakları (plastik), arabalar falan var. plastik meyveler falan var. isine yarar mı? nerde oturuyorsun?

Bende cok oyuncak var yarin resimlerini eklemeye calisirim genelde markali oyuncaklarimiz cocuklarim buyudu artik o yuzden satmayi dusundum.umarim isinize yarar.

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplara..ben oyuncaklarla ilgileniyorum..siz resimleri çekip fotosunu koyarsanız beğendiklerimi alırım..keza ben alsam bile başka ilgilenende çok eminim muhakkak satılır..siz yeterki ekleyin bekliyorum..

Okullar tatil diye annemdeyim arkadaslar bugun donecektim yine kaldik eve gider gitmez eklicem resimleri kiyafetler montlar salincak bisuru seyim var

Arkadaslar cep telefonundan resim ekleniyormu bilgisayarim bozuldu.telefondan yukleyebilirmiyim bilen varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…