Az kullanilmis sifira yakin cantalar ayakkabilar ve kiyafetler marka urunler

Öğrencinin ayırttığı sweetide çok beğendim ama satıldı sanrm die eklemedim kuZm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Resimdekilerin tamami satildi alan kardesimize hayirli ugurlu olsun insallah

Evet kizlar bir defa giyilmis sweatshirt 36-38e uygun kapsonlu fermuarli cepli boylesini bulamazsiniz yurt disindaki fiyati 60euro ben sadece 35tlye ilk sorana verecegim;)

Haydi kizlar secin begenin indirim yapacagim kargolar ve odemeler 19mayista devam edecek araya evlilik izni koyacagim;)

baktım ama onu çok beğendim ya satılmış o da :) var mı daha ekleyceginiz bu tarz şeyler, varsa ilk talibi benim :1:

Sweatshirt olacak bir tane ama onu fermuarli degil duz pembe 20tlden verecegim ayrica daha once 35dedigim gri sweat var onu da 30tlden birakacagim canim

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399495706.889350.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399495706.889350.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 149
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399495717.100867.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399495717.100867.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
yok bu şekil değil ya önü fermuarlı ve kapşonlu o nike tarzı :) eğer eklerseniz haber edin talibim:) teşekkürler

Gri olan da kapsonlu canim resimde belli olmuyor hatta
Senin begendiginin orta kahverengi olani gelecek hic giyilmemis olarak kuzenime almistim hic giymedi kucuk gelmisti o emanet oldugu icin fiyatinda indirim yapamicam ama malesef 30tlden koyacagim kargosunu da 22mayista yollayabilirim insallah

Gri olan da kapsonlu canim resimde belli olmuyor hatta
Senin begendiginin orta kahverengi olani gelecek hic giyilmemis olarak kuzenime almistim hic giymedi kucuk gelmisti o emanet oldugu icin fiyatinda indirim yapamicam ama malesef 30tlden koyacagim kargosunu da 22mayista yollayabilirim insallah

Eger durum musait olursa alirim ben de ogrenciyim malesef surekli para olmuyo :) eger istedigim gibiyse ayirirsiniz sonra alirim belki 30 tl bana biraz pahali gelebilir su siralar

Eger durum musait olursa alirim ben de ogrenciyim malesef surekli para olmuyo :) eger istedigim gibiyse ayirirsiniz sonra alirim belki 30 tl bana biraz pahali gelebilir su siralar

Tatlim parasinda indiremem ama kargoyu oderim o sekilde yardimci olmaya calisirim dedigim gibi benim olmadigi icin;)kismetinde varsa olur belki canim

kargomu aldım
ürünümü çok sevdim teşekkür ederimm :16:ekleyeceklerin varsa takipteyimm

Kizlar bu aksamdan itibaren yeni urunler ekleyecegim insallah guzel alisverislerimiz olur;)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401524356.091320.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401524424.427084.jpg

Orjinal nike m beden sweat kuzenimin beden uyumsuzlugundan dolayi satiyorum cok az giyildi yikamadim ama yikamayla cikabilecek ufacik lekesi var cep girisinde 25tl kargo sizden

Back