Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasil bir usluptur anlayamadim hickimsenin zevkini elestiremezsiniz hakkinizda yok begenmemis olabilirsiniz ozaman almazsiniz bence urunleride gayet hos bence sen neden bu tipsin ben anlayamadim
Eki Görüntüle 1087775 Eki Görüntüle 1087780
Orjinal nike hic kullanilmamis dolap bekleyen mavi renk sweatshirt s bedene uyumlu 25tl
Canm ben bunları beğendim hangileri olur dersen bana okeydir
Eki Görüntüle 1099187 Eki Görüntüle 1099188 Eki Görüntüle 1099189 Eki Görüntüle 1099190
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Öğrencinin ayırttığı sweetide çok beğendim ama satıldı sanrm die eklemedim kuZm
Ah kuzucan burdaki cantayi da sattim nike sweat ile beraber ama digerleri duruyor valla benim icin de takas uygundur tatlim
Olsn canm senn bunlarn bana fiyatı de bakim çantayı çık denk gelsin yoksa çıkarıyım anlaştkmı
Canim senin begendiklerinin 15+25+10 fiyatlari ama istersen 3parcaya 3parca takas edebiliriz ben de senden bunlari begendimEki Görüntüle 1099984 Eki Görüntüle 1099985 Eki Görüntüle 1099986 sen benim kargoyu odersin ben seninkini oderim
Canm marlyn more satıldı bugün😰
Tuh cok guzeldi o da canim yaa
Peki koyu renk kot etegin var mi balayinda giyerim seni hatirlarim tatlim yaa uygun fiyatli varsa tabii
Kot eteğim yok balım çan eteğim var lacivert değil mavide değil ortası bir renk resim atsyımmı
Yok canim can etek bana yakismiyor ben biraz daha bakinayim sana en iyisi![]()
Eki Görüntüle 1087775 Eki Görüntüle 1087780
Orjinal nike hic kullanilmamis dolap bekleyen mavi renk sweatshirt s bedene uyumlu 25tl
bu satıldı mııııııııııııııı! nolur satılmadı deyinn:)
evet ben aldım
hatta kargomu bugün çıkaracaktık arkadaş![]()
bu arada fırsat bulmuşken teşekkür edeyim
benim için kaç gün beklettik.allah razı olsun![]()
hadi yaa hayırlı olsunn geç kaldımm![]()
güle güle giyin
evet ben aldım
hatta kargomu bugün çıkaracaktık arkadaş![]()
bu arada fırsat bulmuşken teşekkür edeyim
benim için kaç gün bekletti.allah razı olsun![]()