Az kullanilmis sifira yakin cantalar ayakkabilar ve kiyafetler marka urunler

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398577387.313027.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398577424.235607.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398577462.788834.jpg
Stradivarius marka 38 beden kapri kot 15tl

Bu nasil bir usluptur anlayamadim hickimsenin zevkini elestiremezsiniz hakkinizda yok begenmemis olabilirsiniz ozaman almazsiniz bence urunleride gayet hos bence sen neden bu tipsin ben anlayamadim

Cok naziksiniz cok tesekkur ederim;)

Haydi kizlar tamami marka kot pantolonlar artik bedenleri uymadigi icin cok ucuza satista firsati kacirmayin 15tlden kot bulamazsiniz bu markalarda;)

Esprit polar ve home store bluz satildi kalanlar hala duruyor kizlar haydi indirimi kacirmayin:)

Haydi kizlar tamami marka kot pantolonlar artik bedenleri uymadigi icin cok ucuza satista firsati kacirmayin 15tlden kot bulamazsiniz bu markalarda;)

Canm ben bunları beğendim hangileri olur dersen bana okeydir
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399149200.979983.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399149209.819682.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399149220.193832.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399149230.771600.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öğrencinin ayırttığı sweetide çok beğendim ama satıldı sanrm die eklemedim kuZm

Ah kuzucan burdaki cantayi da sattim nike sweat ile beraber ama digerleri duruyor valla benim icin de takas uygundur tatlim

Ah kuzucan burdaki cantayi da sattim nike sweat ile beraber ama digerleri duruyor valla benim icin de takas uygundur tatlim

Olsn canm senn bunlarn bana fiyatı de bakim çantayı çık denk gelsin yoksa çıkarıyım anlaştkmı

Olsn canm senn bunlarn bana fiyatı de bakim çantayı çık denk gelsin yoksa çıkarıyım anlaştkmı

Canim senin begendiklerinin 15+25+10 fiyatlari ama istersen 3parcaya 3parca takas edebiliriz ben de senden bunlari begendim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399218330.298883.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399218347.686910.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399218366.577180.jpg sen benim kargoyu odersin ben seninkini oderim

Canm marlyn more satıldı bugün😰

Tuh cok guzeldi o da canim yaa:(
Peki koyu renk kot etegin var mi balayinda giyerim seni hatirlarim tatlim yaa uygun fiyatli varsa tabii

Tuh cok guzeldi o da canim yaa:(
Peki koyu renk kot etegin var mi balayinda giyerim seni hatirlarim tatlim yaa uygun fiyatli varsa tabii

Kot eteğim yok balım çan eteğim var lacivert değil mavide değil ortası bir renk resim atsyımmı

Kot eteğim yok balım çan eteğim var lacivert değil mavide değil ortası bir renk resim atsyımmı

Yok canim can etek bana yakismiyor ben biraz daha bakinayim sana en iyisi;)

bu satıldı mııııııııııııııı! nolur satılmadı deyinn:)

evet ben aldım
hatta kargomu bugün çıkaracaktık arkadaş :31:
bu arada fırsat bulmuşken teşekkür edeyim
benim için kaç gün bekletti.allah razı olsun :16:

Son düzenleme:

evet ben aldım
hatta kargomu bugün çıkaracaktık arkadaş :31:
bu arada fırsat bulmuşken teşekkür edeyim
benim için kaç gün bekletti.allah razı olsun :16:

Evet tatlim bugun yolladim insallah eline gectiginde memnun kalirsin

Back