Az kullanilmis sifira yakin cantalar ayakkabilar ve kiyafetler marka urunler

selam ben geldimmmıban isim soy isim yollarsanız odemenızı yarın yapıcam

Merhaba bilgilerimi gonderdim ama kargoyu yarin veya cumartesi yollayabilecegim uygun mudur?bir de adres ve isim yollayabilirsen bana super olur

Evet kizlar bir defa giyilmis sweatshirt 36-38e uygun kapsonlu fermuarli cepli boylesini bulamazsiniz yurt disindaki fiyati 60euro ben sadece 35tlye ilk sorana verecegim

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398425415.915864.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:

Erkek xl beden nike sweatshirt 20tl
Hic kullanilmadi hediye geldi

Yarasa kol mavi siyah sweatshirt s beden yaziyor ama m-L uygun hic kullanilmadi 25tl

Mavi nike polar toline satilmistir kalanlarla devam ediyoruz kizlar haydi bu kaliteyi orjinalligi bu fiyatlara bulamazsiniz

Orjinal nike hic kullanilmamis dolap bekleyen mavi renk sweatshirt s bedene uyumlu 25tl

Yeni urunlerle devam ediyoruz

Koton marka 34 beden beyaz gomlek hic giyilmedi 10tl

Koton marka lacivert beyaz cizgili 36beden gomlek bu da hic giyilmedi 10tl

Berska marka L beden leopar desenli sortlu tulum bir kere giyilmis komsuma ait 10tl

Massimo dutti marka koyu pembe 36beden gomlek icinde penye kendi renginde astari var ic gostermiyor kullanildi ancak hicbir kusuru yok 20tl

Park bravodan alinmis folk limited marka 36beden ve dar 38bedenlere uyumlu kolsuz beyaz gomlek birkac defa giyildi 15tl

Fistik yesili polo garage marka s bedene uyumlu askili bluz gobegi acikta birakiyor hic kullanilmadi 20tl

Son düzenleme:

Home storedan alinmis s bedene uyumlu transparan beyaz bluz yepyeni 15 tl

Mango beyaz gomlek 36bedene uyumlu hic giyilmedi 10tl

Pazarliga buyrun hanimlar urunler cok duzgun kalitede ve tertemiz kimsede olmayanlar sizde olsun haydi:)

özür dilerim arkadaşım ama bu kadar kaliteli para vermişsin ama neden bu tipteler anlamadım yani git bit pazarından al daha güzellerini alırsın emin ol :26:

Bu nasil bir usluptur anlayamadim hickimsenin zevkini elestiremezsiniz hakkinizda yok begenmemis olabilirsiniz ozaman almazsiniz bence urunleride gayet hos bence sen neden bu tipsin ben anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…