• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kullanılmış koşu bandı ve ağırlık merkezi ni satıyorum kızlar

merwe83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
4
1
86
41
Kızlar evi taşıycam hadi bi el atın. Zamanında 2bin liraya aldığım Dunlop x8 koşu bandını 850 tl. Ye , Dynamic Ağırlık merkezi/ Ağırlık istasyonunu da 300 tl ye satıyorum. Umarım ilgilenen çıkar. Ev mecidiyeköyde

ağırlık merkezinin modelini öğrenebilirmiyim birde resim görebilme şansım varmıı

işte olduğum için evdekinin fotosunu çekemedim ancak eklediğim fotografın birebir aynısıdır. 3 kez bile zor bela kullanılmıştır :) Modeli Dynamic 1000

Eklentiler

• 1000.webp
    1000.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 232
anladım biz arkadaşım için bakmıştık ama antalyada oturuyoruz sanırım astarı yüzünden pahalıya gelcek bizim için taşıma ücretiyle ama yinede kendisine bir göstereyim :)

Kızlar evi taşıycam hadi bi el atın. Zamanında 2bin liraya aldığım Dunlop x8 koşu bandını 850 tl. Ye , Dynamic Ağırlık merkezi/ Ağırlık istasyonunu da 300 tl ye satıyorum. Umarım ilgilenen çıkar. Ev mecidiyeköyde
Merhaba
Koşu bandı duruyor mu. 850 biraz pahalı benim için . son fiyatına ne diiyorsun. Özelden görüşelim.

Back
X