Bebek İkinci El Az kullanılmış Kız kıyafetleri...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/687/dsci2065m.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us[/URL]

1 yaş için kullanılmamış sıfır eşofman 6.5 tl

bu ürünler satılmadı

Gonderdigin hersey yepyeni ve cok temiz..kizim adina cok mutlu oldum..kargoda benim yuzumden yasanan sikintida gosterdigin ilgi ve caba icin ayrica tesekkur ederim arkadasim..burayi takipteyim..yeniden alisveris yapmak dilegiyle..kizini kocaman op..oglunu da saglicakla al insallah kucagina..

canım benim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.inş. görüşürüz tekrar..:)

çok akıllıca yaa. bayıldım yaptığına hiç aklıma gelmemişti böyle birşey. benim 5 yaşında kızım var. ikinci henüz olmadı. kızımın hiçbirşeyini kimseye vermedim ikinci kız olursa diye. neyse ikinci oğlan olursa ben de senin gibi yapmaya karar verdim. sana iyi alışverişler. bu arada herşey ne kadar temiz görünüyor. ne kadar güzel kullanmış. kaç yaşında kızın. yaş büyüyünce bu kadar temiz ayakkabı kalmıyor)

teşekkür ederim. kızım 3 yaşında. çoğu kıyafetini ihtiyacı olanlara dağıtttım. bazı sakladıklarım vardıki oğlan gelince bunlarda elden çıksın oğluma bişiyler alırım die düşündüm. yaş ilerledikçe çoğu kıyafet ve ayakkabının yıpranma oranıda yükseliyor haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…