• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Az kullanılmış Kız kıyafetleri...

alışverişimizden dolayı çok teşekkür ederim. kıyafetleri gayet temiz ve sorunsuz şekilde teslim aldım. kızım da çok sevindi ben de. ama o son yayınladığınız yağmurluğu daha önce görmüş olsaydım onu da alırdım, kısmet değilmiş. güveniniz,hızınız ve titizliğiniz için yeniden teşekkür ederim. hepinize iyi alışverişler diliyorum.

alışverişimizden dolayı çok teşekkür ederim. kıyafetleri gayet temiz ve sorunsuz şekilde teslim aldım. kızım da çok sevindi ben de. ama o son yayınladığınız yağmurluğu daha önce görmüş olsaydım onu da alırdım, kısmet değilmiş. güveniniz,hızınız ve titizliğiniz için yeniden teşekkür ederim. hepinize iyi alışverişler diliyorum.

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. beğenmenize memnun olmanıza çok sevindim. ekleyeceğim çok kıyafet var ama hamilelik, küçük cadı kızım ve çalıştığım için anca bu kadar ekleyebiliyorum.tekrar görüşmek dileğiyle...

canim site degismis ozel msj nerden yaziliyo anlayamadim burdan yaziyorum.bu elbiseleein icine giydirebilecegim bady tisort varsa ekleyebilirmisin.almak istiyorum.

meraba elinde kız elbiseleri varsa başaka at bide oyuncakta olabilir hatta
çocuk odası aksesuarları lazım bana uygun fiyata verirsen kullanmadıklarını düşünürüm cnm :16::16::16:

Back