- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
- Konu Sahibi EmirkanVeEymenin Annesi
Selam kızlar bugün başıma neler geldi neler. Bugün bizim evin yanındaki özel hastaneye konturole gideyim dedim neyse doktor iyice baktı bebeğe herşey güzel ama plesanta kireçlenmeye başlamış dedi o yüzden bebek artık zor beslenir dedi.........Neyse ben özel hastane olduğu için pekte güvenemiyordum doğrusu seni nstye bağlayalım sonrada çatı muayenesi edelim dedi bende çatı muayenesi için hazır olmadığımı söyledim çünkü ben o hastanede doğum yapmıcaktım sadece doktorum izinde olduğu için oraya konturele bebeğin kilosuna falan baktırmak için gitmiştim neyse beni bağladılar nst ye ama ebeler gidip gidip geliyo falan neyse verdiler elime kağıdı doktorun yanına gittim doktor demezmi bebeiğin kalp atışları yavaşlamış seni doğurtmamız lazım... bende şuan hazır değilim dedim çünkü tek başıma gittim hazırlanayım yarın gelirim dedim doktor bugün doğurman lazım bebeği riske atamam dedi bende o zaman eve gidip haber vereyim dedim benden imza aldılar burdan kendi isteğimle çıkıyorum diye tabi bende panik oldum hemen doktorumu aradım o beni kendi hastanesine yönlendiridi oradada nst ye bağlandım bebeğin plesantasına bakıldı ve sonuç bebişim çok sağlıklı maşallah ve 3 kilo olmuş hiç bi problemi yok bebişimin ama o doktora inansaydım bana suni sancı verip oda olmazsa sezeryana alacaktı işte bu yüüzden özel hastaneleri sevmiyorum sadece parayı düşünüyorlarrrrrrrrrrrrrr.............