Lise Yorum ve Soruları az kaldı ygs ye :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pirateseda

Ziyaretçi
11 nısana cok az kaldı :/ heyecandan ölücem ya ılk defa gırıcem öss sınavına ::gitme:

sen mi ben mi tatlım ya o kadar çalışıyorum inek gibi puanlarım da çok iyi hala bişey bilmiyormuşum gibi geliyo yaaa :))))

umarım herkes emeklerinin karşılığını alır kızlar
ben de düşününce çok heyecanlanıyorum
bu yüzden az kaldığını aklıma getirmemeye çalışıyorum

sen mi ben mi tatlım ya o kadar çalışıyorum inek gibi puanlarım da çok iyi hala bişey bilmiyormuşum gibi geliyo yaaa :))))

aynen ya sankı butun konularda eksığım var öff bıtsede kurtulsak bu ygs den dığerıde var gercı öff

Heyecan,stres yapmamak elde değil biliyorum;ama kim daha az stres yapar ve kim daha az heyecanlanırsa 1-0 sınava önde başlar bunuda unutmamak lazım.. Nedense pek bir rahatım ama bende sınav gecesi ve sınava girdiğim an çok heyecan yapıyorum.. O yüzden OKS'de bunun cezasını çok çektim..

kalan sürede napcaksınız kızlar

Valla benim bu hafta dersanede kampım var. Saat 9-19.00 arası :) Bu hafta full test çözüp kalan eksiklerimi tamamlıcam.. Konuda eksiğin olmayabilir ama soru kalıpları var mesela onlarda varsa eksiğim tamamlıcam.. Son hafta yani 5 nisan 9 nisan arası günde 2 deneme çözcem.. Finalin denemesini aldım zaten finale gidiyorum.. 10 nisan günü elime ne kitap ne bişey alcam zaten alınmaz artık.. 11 nisan günüde gidip sınava gircem hayırlısı bakalım.. Ben bu son haftaya kadar yan gelip yattım son hafta tutuştum.. Puanlarım kötü değil ona güvendim ama bakalım sınav beni ters köşeye yatırır mı :) Yatırırsa çok üzülmem çünkü hiç çalışmadım.. Ama içimden bir ses herşeyin mükemmel olacağını söylüyor. :) Bakalım artık ne olcak. İlk sınavı takmıyorum zaten LYS benim zirve yapacağım nokta olacağı için bu YGS'yi sadece diğer sınava geçmek için bi basamak olarak görüyorum.. Sende bence son haftalar deneme çöz sadece.. Başka birşey yapılmaz zaten.. Oturupta konu tekrarı yapılmaz şu saatten sonra.. Umarım herşey gönlünce olur canım..

çok eksiğim var dyorsan konu calıs derım ne yapsan kardır senn ıcın cok cıkan soru tarzları uzerınde calıs.. son hfta deneme kasalım hep bırlıktee =) 11 nisan bitirelim bu işi=)

ben de eksiklerimi tamamlıcam ve deneme çözmeye başladım bile şimdidenn güvenderi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…