• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalide katili olucam az kaldı ?

H hayalcannn
ben acikcasi kayyum valide ugruna sizi duyan gelinlere (kendim de dahil) uzuluyorum. lakin elden bir sey gelmiyor. konu bizde cozulmuyor.

esiniz hicbir sey yapmak zorunda degil elbette ancak unutmayin ki kayyum biraderiniz de yilda 20 gun olan tatilini size gore duzenlemek zorunda degil.

esinizin ozgurluk hakkini kullanmayip, digerinin hakki olani yapmasinin sorumlusu burada kayyum valide degil.

esinizin bagimsizlasmasi icin destek olun, baska care goremedim.

Ortada bahçe varsa kardeşim, kv bunu çok kullanır söyliim...
Aynen öyle annesi ole diyor evin direği sensin artık diyor

Biliyorum kardeşim ya çok zor işin...Ama aklını kullan ne kadar taviz verirsen önünü alamazsın sonra...Bu bağ bahçe evinize ne kadar uzaklıkta

H hayalcannn
ben acikcasi kayyum valide ugruna sizi duyan gelinlere (kendim de dahil) uzuluyorum. lakin elden bir sey gelmiyor. konu bizde cozulmuyor.

esiniz hicbir sey yapmak zorunda degil elbette ancak unutmayin ki kayyum biraderiniz de yilda 20 gun olan tatilini size gore duzenlemek zorunda degil.

esinizin ozgurluk hakkini kullanmayip, digerinin hakki olani yapmasinin sorumlusu burada kayyum valide degil.

esinizin bagimsizlasmasi icin destek olun, baska care goremedim.
Ama ilgilenmedigi tarladan nasıl hak talep edicek

Ama ilgilenmedigi tarladan nasıl hak talep edicek

birincisi o sizi ilgilendirmez. baba mirasi evlada ve anneye kalir, geline degil. ikincisi zaten baba vefat ettiginde ilgilensin yahut ilgilenmesin butun cocuklar esit hak sahibidir. yani siz tarlayla biz ilgileniyoruz, bize kalacak tamami gibi bir beklentide olmayin.

Aynısını bende yasıyorum canm. Herşeyiyle kocam ilgilenir hastanesi ilacı giymesi yemesi içmesi ama eline 10 lira gecsin die3 oğluna verir. Böylelerini bırakıcan yanlızlıklarıyla geberip gidicekler.,

Siz neden üç gün orda kalıyorsunuz ki ben evimden bi adım öteye gitmezdim/gitmiyorum da. Öyle her işine filan da koşturmazdım.

Eşiniz şikayetçi değilse yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Bu gidişata dur diyecek eşiniz. Boşuna konuşup siz kötü olmayın. Ancak kendiniz tarlaya vs gitmezsiniz, iş yapmazsınız. Eğet eşiniz bu konuşlarda baskı kurmaya kalkarsa o zaman konuşursunuz.

Benim esim olsa ve o kadar yorgun düsse müdahele ederdim. Annesinin geliri var mi? Esinizin de isi vardir zaten onu nasil yapiyor? Bence esiniz sagligina dikkat etmese bir kac yila cöker. Bakin o zaman kimse elinden tutmaz

Çözümü çok basit ,zorlaştırmaya gerek yok . Kayinvalidene haftada bir gidin ve hiçbir işe elinizi sürmeyin . Eşinle bu konuyu etraflıca konuşup bir sonuca bağlayın . Zamanla evliliğiniz etkilenmeye başlayacak bu durumdan . Sabır taşacak sevgi yerini gürültü patirtiya bırakacak ..hiç gerek yok. .ayrıca bu kadar fedakarlığa da gerek yok ..

Çözümü çok basit ,zorlaştırmaya gerek yok . Kayinvalidene haftada bir gidin ve hiçbir işe elinizi sürmeyin . Eşinle bu konuyu etraflıca konuşup bir sonuca bağlayın . Zamanla evliliğiniz etkilenmeye başlayacak bu durumdan . Sabır taşacak sevgi yerini gürültü patirtiya bırakacak ..hiç gerek yok. .ayrıca bu kadar fedakarlığa da gerek yok ..
Annesi eşime coxuk gibi davranıyor etrafinda bir dönüyor ama sadece gosteris ve ben bu gosterisi farkindayim malesefff ama gelde gör anlatmam kötü ben oluyorum fesat ben oluyorum çünkü ben elim o annesi insan annesini kötü kabul eder mi edemez .. oda etmiyor . Ama ben artık bıktım idare ci olan ben oldum şu güne kadar ama farkında değil kimse artık bende cirkeflesicem bir de ole deniycem fazla ezdirtdim kendimi her iki tarafa karşı sanırım sadece surat asiyorum başka bir şey yapmıyorum elimden gelmiyor keşke çatır çatır lafları sokSam ama beceremiyroum

Annesi eşime coxuk gibi davranıyor etrafinda bir dönüyor ama sadece gosteris ve ben bu gosterisi farkindayim malesefff ama gelde gör anlatmam kötü ben oluyorum fesat ben oluyorum çünkü ben elim o annesi insan annesini kötü kabul eder mi edemez .. oda etmiyor . Ama ben artık bıktım idare ci olan ben oldum şu güne kadar ama farkında değil kimse artık bende cirkeflesicem bir de ole deniycem fazla ezdirtdim kendimi her iki tarafa karşı sanırım sadece surat asiyorum başka bir şey yapmıyorum elimden gelmiyor keşke çatır çatır lafları sokSam ama beceremiyroum
Anne oğul arasına girme . Esin çocuk değil ,gözünü açsın ,kandirilmasin ..sen seni ilgilendiren kısmını düşün sadece ..

Hak edene hakkını usulünce vermelisin . Yaşça kendinden büyük birine laf sokmak olmaz ..gelişine yürü :D

Back