Az kaldı delireceğim ne olur yardım edin?

Inatla yapmak mantıklı bunu deneyeceğim biraz da o sinir olsun görsün nasılmış. Hatta o bisey alinca ben de ona aynısını yapicam ayni ses tonyla ayni mimiklerle ozaman gorcek nasil oluyomuş

Kesinlikle var ancak asla kabul etmiyor onun yüzünden ben tımarhanelik olcam mahvetti beni
Canim ALLH sabir versin. Daha dogrusunu hayırlısıni versin.

Bazem cocuklar cok sorumsuz olur. Aileler kosar hep pesinden ama hic bikmadan yorulmadan. Bazen sikayet etselerde analik babalik gorevlerini yaparlar kendilerini parcalarlar.
Bazende bu gorev cocuklara dusuyor iste. Yasadiklarin cok zor. Herkez belki sabretmez ama annende senin sinavinmis.
Nasilki sorunlu cocuklarda anne ve babalar evlatlarindam vazgecmiyor.
Sorunu anne babadada evlat vazgecmemeli.
Kolay degil. Ama... anne iste.

Vicdanınız rahat edecek mi peki onu tek başına bırakmaya ne de olsa anne tedavi olsun daha iyi olur inşallah

Bugune dek vicdanim nedeniyle yaninda oldum. Uniye beraber getirdim atandim yine yanimda goturuyorum ama yeter artık. Yetti canıma. O bana vicdansizlik yaparken iyi hayatimi mahvetti sinir hastası etti beni

Senelerdir vazgecmiyorum ama çok yoruldum artık çok... tek evlat ben miyim yeter artık diyorum bazen canıma tak dedi hastalıktan kurtulamaz oldum strese sokuyo beni anca

Annen piskolojik sorunu var sanki yani hali tavirlari normal degil yasasiklarindan etkilenmistir kadincagiz bilerek üznpyprdur seni. Annen bir piskologla görüsse iyi olir sanirim. Bide belki bir evlilik düsünse? Düsünüyormu yani iyi olur aslinda

Öncelikle helal olsun çok ama çok takdir eder beğenirim sorunlu ailelerden çıkıp meslek sahibi olmayı başarabilenleri helal olsun. Annene gelince huyuna suyuna gitmeye çalış baktın olmuyor bir psikiyatriste götür canım orda bir arabanız falan yokmu annen ara sıra gitse kafa dağıtsa iyi olmaz mı? Ya da birlikte haftasonları gezin tozun. Yani onu biraz açmaya çalış belki sıkıldığı için yapıyordur

Düşünmüyor evliliği bırakın sosyallesse bisiler yapsa ona da razıyım doktora gitmeyi de kabul etmiyor ona göre normal sen git diyor. Normal degil tabii ki. Bugün tutmuş diyor ki tv deki kanallar silinmiş. Kim siliyosa artık benim izlediğim kanallar yok bitek. Dedim uydu bozuldu sıfırladım bütün kanallar yenilendi benim kanallarim da gitti ozellikle seninkileri silcek değilim oyle gibi konusuyo delirtcek beni vallahi dayanilmaz oldu artık gunden gune daha da sacmaliyo

Bugune dek vicdanim nedeniyle yaninda oldum. Uniye beraber getirdim atandim yine yanimda goturuyorum ama yeter artık. Yetti canıma. O bana vicdansizlik yaparken iyi hayatimi mahvetti sinir hastası etti beni
Benim annem de depresyon geçirdi evden beni bırakmıyodu dışarı kapıyı kiliyodu ben ağlaya ağlaya kaçıp gidiyodum sınava giriyodum düşün yani çok zor günlerdi bende çok yıprandım evlendim mutlu olalım derken daha beter oldu sanki bi kaçış gibi gördüm evliliği bi tane oğlum var onun için sabrediyorum hakkımizda hayırlısı ama ne olursa olsun anneni yalnız bırakma daha kötü olursa koşacak olan yine sensin ya da sen zor durumda olsan koşacak olan annen bak kimsen kalmamış kocanla herseyin yolunda gideceginin de garantisi yok ki inşallah çok mutlu olursun Allah yar ve yardımcin olsun canım

Arabam yok boyle giderse alamam zaten. Anca esya aliyo borç takıyo. Ayrıca dışarı cikmaya zor ikna ediyorum pek çıkmıyor çıkarsak da orda da burnumdan getiriyor zaten çıktığıma pisman oluyorum

Arabam yok boyle giderse alamam zaten. Anca esya aliyo borç takıyo. Ayrıca dışarı cikmaya zor ikna ediyorum pek çıkmıyor çıkarsak da orda da burnumdan getiriyor zaten çıktığıma pisman oluyorum
Anladım vallah Allah sabır versin.Bence yalnızlıktan yapıyor yaşı kaç annenin ?

Annen icin sadece tedavi care olur.
Ve sozlunle ev alirken sakin yakinlardan alma. Uzakta otur,misafir gibi gel git. O zmn daha degerli oluyosun. Annem bunu bana evlenme yolundayken hep anlatir. Tabi bunu kv olaylarina deginerek anlatir, kvlere saygili ol ama mesafeli ol uzak otur degerin bilinmez yoksa der. Bunu senin annen icn diycem, ilk kez olucak bu. Ama boyle olmali. Annenle mesafeli ol.

Anladım vallah Allah sabır versin.Bence yalnızlıktan yapıyor yaşı kaç annenin ?

45 yaşında. Valla ben dedim baska biri olsun evlen biz mutlu oluruz asla karsi çıkmayız dedim ama napcam bu saatten sonra kim bilir o nasil cikcak falan dedi. Ya sosyallesse ugras bulsa veya psikologagitse de razıyım. Kadının işi gücü ben oldum benle uğraşıyo ne giymisim kimle konusmusum kimle gezmisim nerde gezmisim ne yemişim ne almışım derdi bi ben. Baska işi gücü yok sanki

Annen sen gittikten sonra yalnız kalınca hepten çıldırır. Kaçarak çözüm bulamazsın.

Valla zorla yatarak tedavi ettirin bence.

Kesinlikle oyle yapmak istiyorum hatta konustum onla da mümkünse yurt dışına yerleselim dedim o derece bunaldim düşünün evimi yurdumu bırakıp kacmak istiyorum

Evlenene kadar kafayı tamamen sıyırmazsam yapicam bu dediklerinizi inşallah

Başka kimse olmayınca sana sarmış.Canım yaşıda çok yaşlı sayılmaz evlense fena mı olur sende rahat edersin bu fikri onun aklına sok bence.Sen de fazla umursama evet de geç.Benim annemde bazen çıldırıyor ben birşeyler aldığımda falan ama takmıyorum

Sınava girdi atama bekliyo askerliği var daha
Bence evlenin. Senin maasinla gecinirsiniz ne olacak ki, hani dert cekene kadaaaaaaaar
Askere de gider gelir, atanir da evi geçindirdikten sonra bence bunlar evlenmenize engel degil cunku su an mutsuzsunuz.

Kolay değil yasadiklariniz, tahammülümüz azalmış belli ki. Belki de bu yüzden söylediği en ufak bir şeye bile sinirleniyorsunuz, bu mesajdaki gibi.

Sessizliği denediniz mi ? Ona hediye almayı, , öpmeyi, saçlarını oksamayi, dertlesmeyi.
"Yılların hiç kolay geçmedi biliyorum, seni çok iyi anlıyorum ve çok seviyorum. Ne olur hayatımızı zorlastirmayalim. Sarilalim birbirimize. Artık dayanamıyorum. Anne şefkati istiyorum v.s şeklinde konuşsaniz ya da not bıraksanız.

Size çok üzüldüm ama şiddet gören , aldatılan annenize de üzüldüm. Çok uzucu, yıpratıcı, onur kırıcı.

Basınız sağ olsun.

Kesinlikle oyle yapmak istiyorum hatta konustum onla da mümkünse yurt dışına yerleselim dedim o derece bunaldim düşünün evimi yurdumu bırakıp kacmak istiyorum
Neden olmasin? Ne ogretmenisiniz? Hollandaya gelin belki bizim sinifa gelirsinizde notlarimda fark yaratirsiniz, ellerinizden operim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…