Az kaldı delireceğim ne olur yardım edin?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
31
Arkadaşlar ister iç dökme diyelim ister yardım çağrısı. İnanılmaz bunalımdayım intiharın eşiğine geldim ne olur yardım edin. En bastan anlatayim ki tahammülsüzlüğümün nedenini anlayın. Son derece sorunlu bir çocukluk geçirdim. Annemle babam anlaşamıyor aynı zamanda bosanmiyorlardi da. Defalarca kez kavgalarina kufurlerine hakaretlerine hatta evde bardakların uçuşmasına hatta babamin annemi aldatmasina annemi hastanelik edene kadar dovmesine sahit oldum. Çocukluğumdan bu yana. Yaşıtlarım oyun oynarken ben bunlarla ugrastım. Bütün zorluklara ragmen okudum uni kazandım. Babam yine kavga sonucu evi terk etmişti ve uzun sureli terk etmişti. Okudugum sehirde 1 yıl dedemle kaldim ancak ev okula çok uzakti aksam geç cikiyordum ve tekin yerler degildi. Sayısız tacize ugradim 1 kere az daha kaciriliyordum beni yurda vermeyen ya da okulun yanindan ev tutturmayan babama ya yurda ver ya ev tutalim yoksa okulu birakcam dedim annemin de gelmesi sartiyla kabul etti. Boylece annemden de kurtulmus olcakti. Okuduğum sehirde annemle ev tuttum ancak buna pisman oldum. Zira babamla sorunlari nedeniyle psikolojisi bozulmuş annem bana hayati zindan etti. Ev okul arasinda mekik dokudum. Bütün arkadaşlarimi beni ondan uzaklastirmaya çalışan ajanlar olarak yaftaladi ve hepsiyle alakami kesmem için bana baski yapti. Yapılan baskinin haddi hesabı yoktu. Kiyafetten makyaja arkadaştan gezmeye. Tum zorluklara rağmen okudum atandim öğretmen oldum. Bu surecte babam anneme boşanma davasi açmıştı bu nedenle annem eger babamla gorusursem bana hakkını helal etmeyecegini soyleyerek benim ondan tamamen kopmama neden oldu. Babam hataliydi evet ama annemin de hatalari vardi cahil ben göremedim. Babam cok yalvardi ancak barismadim daha sonra babamin kanser olduğunu ogrendim dayanamadim gittim yanina elini optum sarilip ağladık baristık. Yaninda kaldm ve hastanede ona ben baktim. Sonra vefat etti. Evime tekrar döndüm suan çalışıyorum babamin maaşı da anneme baglandi. Ikimiz de 2500 lira maas alıyoruz. Abim de baska sehire atandi 3000 de o aliyo. Bizle pek alakasi yok kurdu hayatini ayda yilda bi arar. Yilda bir gelir. Sorun şu ki annemin sorunlariyla bi basima kaldm. Kesinlikle normal degil kolay degil yaşadıkları ama tedavi olmali. Gözünde herkes düşman. Öz kardeşini bile kotuluyor ona buna. Komşulari arkadaşlarimi hatta yeri gelince beni de. Sürekli problem çıkarıyor. Kedi bakıyorum ona saydiriyor biktim diyor birakayim mi napayim diyince de birakma kiyamam diyor ama hergun kedim yuzunden kavga. Birakmaya kalksam da yolumu kesiyor verdirmiyor ama cene yapmayı da kesmiyor. O kadar parayi dayandiramiyor. Sürekli esyalari atip yerine yenilerini aliyor. Bi taksit bitiyo digerine başlıyoruz delirecegim. Kendi maaşı hariç ben de 200-300 veriyorum alışveriş de yapıyorum bi seyler lazim oldu al deyince. Bi şeyi dilinin ucuyla istese ertesi gun alip geliyorum gene yaranamiyorum. Geçen duydum teyzesine konusuyo bıktım her sey sırtımda o kadar maas aliyo evle alakasi yok kedileri de basima atip geziyo diyo. Ona kalsa isten eve evden ise dışarı adim atmiycam. Dışarı cikmam batiyo kadina disarda yemek yiyomusum cok para gidiyomuş. Parayla kafayi bozdun dedim en sonunda o kadar çalışıyorum maas aliyorum bi Zahmet yemek yemeye de hakkim olsun. Geçen bi pantolon aldim bugun bi ton laf etti bir suru var bu arada sirasi mıydı bilmem ne. En sonunda patladim ben de. Yetti be dedim essek gıbı çalışıyorum aldigim bi pantolonun hesabini mi vercem sana. Kendin de maaş aliyon benim kadar gene de ne istesen ben aliyorum bi pantolon mu koydu sana dedim bi de demesin mi seni birileri dolduruyo ben biliyom kim falan. Sozlume sariyo arada da. Normalde de cok sever. Sozlum de mukemmel insan en ufak saygisizlik yapmadi bugüne kadar beni kalkıp o niye doldursun anneme karsi. Ona buna at suçu kendi yaptiklarina aman bakma dedim. Eve gelmektej soguttun beni kapidan girdigim gibi hosgeldin demeden bulaşıgi yika sofrayi kur çöpü dok kediler benı bezdrdi aman hastayım ölüyom burnumdan getiryon girer girmez dedim. Disarda gezmeye geldi mi aksama kadar geziyo hasta degil hatasini soyledinmi seker tansiyon. Tatliları goturuyo sekeri tavan yapinca da beni cok uzuyon diyo. Seni ne halin varsa gor deyip gitmedim diye uzuyom demi dedim. Abime yap bakalim bunları seni 5 dakka cekiyomu kendi agziyla dedi cocuk benle ordan oraya mi gelcen bi omur ne isin var diye. Delirecegim arkadaşlar. Kafayi yiyeceğim intiharin esigine geldim napayim Allah rızası için bi cozum sunun

daha oncekı knularını hatrladım uzın yzmıssın yarısını okyamadım canım annenı bı tedavı ettr kendı de mutsuz bellı

bsuna demıyrlar bı evde anne mutluysa herkes mutludur dıye valla bı sekıl ıkna et tedavı olsun yada ugras bulsun ama annenın agresflıgının asıl sebebı yalnız kalmaktan korkyor bence bu yuzden senı herkesten uzaklastryr kı tek ona kalasın kıyamam onun ıcınde ck zr bı durum bak olumlu dınya annenı kırma cok ararsın snra yapma sabırlı ol canım

Tedavi zor.

Uzun yillardir sorunlu. Oyle uc bes seans bir fayda getirmez.

Deneyin, randevu alin zorlayıcı davranin.

Olmazsa gideceginizi, bu sekilde hayatınızın zorlastigini söyleyin. Yalniz kalmak korkusuyla gidebilir belki doktora.

Siz mutlaka gidin. O gitmese bile siz kendiniz icin gidin, bir sekilde hayatınızın geri kalanini kurtarin.

Çok zor durumunuz .Ama anneniz başının çaresine bakmalı .Ailede sözü geçen birisinden yardım isteyin ya da psikologa götürün.Size de yazık.

Anneniz yıllarca çekmiş babanızdan bence şimdi yaşadıkları çıkıyo eskileri atarak yenileri alması boşlukları doldurmaya çalışmasından bence..ama sizin günahıniz yok tabi olan evlatlara da oluyo benim annem babamda anlasamazdi ki hala öle çok zitlar bendr çok aralarında kaldım çok. Sıkıntılar cektm sizi anlayabiliyorum ama kötü şeyler düşünmeyin ins güzel bir yuvaniz olur eşiniz iyi olur ins ondan yüzünüz güler bence annenizi doktora götürün tedaviyle ilaçlarla belki düzelebilir biraz olsun

Bazilari boyle maalesef,sukur ki okuyup meslek sahibi olmussunuz muhtac degilsiniz.

Bence biraz gormezden gelin,tartismadan tatsizliktan besleniyo anneniz anladigim kadariyla ,O tartisma moduna girdiginde tamam sen haklisin deyip konuyu kapatin,hatta odayi terk edin.

Bi de onun elestirdigi seyleri yapmaktan vazgecmeyin yapmaya devam edin, mesela gidip bi pantolon daha alin.

Valla canımdan bezdim senelerdir sabretmekten. Psikologa gitme olayini senelerdir deniyorum ama yok ikna olmuyor. Kavgaediyor bi de benle. Yalnız kalmaktan korkuyosa beni hayattan sogutmasın. İnsan gibi davransın son nefesime kadar yninda olayim. Asıl boyle yapinca yalniz kalcak kacsam kurtulsam der oldum byerlere

Allah korusun yetti canıma artık eşime de diyeceğim mümkün olduğu kadar uzaga yerleselimde az kafa dinleyim diye. Ömrümü yedi senelerdir
Vicdanınız rahat edecek mi peki onu tek başına bırakmaya ne de olsa anne tedavi olsun daha iyi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…