Çocuk Hastalıkları Az çiş yapma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bir sorun varsa bence mutlaka başka belirtiler de verir cocuk. Ağlama, mızmızlanma, ateşlenme, iştahsızlik vs.. diye düşünüyorum..

Orda bir sorun olsa başka belirtileri de olurdu.Hava çok sıcak bunun da etkisi vardır.Öyle üzerinden sular akmasa bile terlemiyor demek değil çünkü.Bazen de yapmadıkları oluyor bu yaşlarda inat gibi.Korkmayın.Başka belirti verirse götürürsünüz gösterirsiniz.

Dün gece yapmıştı ama azdı. Bu sabah 9 dan 4 e kadar yapmadı.
Bence böbrek değildir çünkü böbreklerle ilgili sıkıntı yaşadım acayip zor geçer belki onun da idrar yolu enfeksiyonu olmuştur en kötü ihtimalle ki kız bebeklerde çok oluyor başarabilirseniz test yaptırın bayramda içiniz rahat etsin hem varsa tedaviye geç kalmamış olursunuz

16 aylıksa tuvalet eğitimi zamanı geldiğini de gösterebilir belki.
Sabaha kuru kalkıyorsa vakti geldi der büyükler belki de ondandır.
Ama yine de gitmek içinizi rahatlatır

Benim kızımda da olmuştu kendiliğinden düzeldi bi kaç gğn sonra

Bugün nasıl çiş durumu?
Ceza yediğim için yazamadım bir türlü. O akşamın sabahı hiç çiş yapmamış şekilde uyandı. Bende korktum. O yüzden doktora gittik. Bir sorun yoktu çok şükür. Temiz çıktı sonuçlar ama bu seferde klimalarsan hasta ettik çocuğu. Eyfam yapmamam gerektiğini anladım.

Gecmiş olsun tekrardan..

allah kolaylık versin , biz 2 yıldır yaşıyoruz bu sorunu şuan 3 yaşında oğlumuz malesef tutuyor yapmıyor inanması çok güç ama zoraki lağma vs... artık oda bizde çok yoruduk 10 ayrı hasta ve doktor gezdik inanın okadar çok bu sorunu yaşayan varmışki doktorların hepsi aynı şeyi söyledi bize tuvalet alışkanlığı edinecek 6 yaşına kadar da devam edebilir dedi çok şükür 2 ay önce tuvalete gitmeye başladı eskiye nazaran çok çok iyi ara ara yine tutuyor ama düzeliyor dedi doktor

3 yaşında kızım var ve malesef çişini de tutuyor kakasinida. En son 36 saat hic cis yapmadı doktor 48 saate kadar sıkıntı değil bir kaç saate yapmazsa gel dedi. Şükür ki yaptı sonra..

ayni dert bende de var. Aksama kadar yapmasa yapmıyor çocuk. Sizinki kendi başına tuvalete gitmeye başlayınca mi düzeldi. Geçmiş olsun

ayni dert bende de var. Aksama kadar yapmasa yapmıyor çocuk. Sizinki kendi başına tuvalete gitmeye başlayınca mi düzeldi. Geçmiş olsun
sağolun sizede geçmiş olsun , evet doktor 2 ila 6 yaş arasında çok sık rastlanan bir durum olduğunu söyledi , ekmek , makarna , pilav , patatez , süt vs.. tarzı şeyler yedirmeyin dedi , en aza indirdik kendi tuvalete gitmeye başlayıncada yavaş yavaş daha az tutmaya başladı

teşekkürler..benim kızın da kendisi gidiyor tuvalete ama okula başladı. Okulda da hergun makarna pilav muhakkak çıkıyor. Sırf bu yüzden okuldan vazgeçmek uzereyim. Zor bi durum. Kaka yi da tutuyor cisi de. Yalvarmaktan yoruldum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…