- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- Konu Sahibi Love_your_life
Dün gece yapmıştı ama azdı. Bu sabah 9 dan 4 e kadar yapmadı.Bir de gece yapmıyorsa çişini derin uykudan dolayıdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece yapmıştı ama azdı. Bu sabah 9 dan 4 e kadar yapmadı.Bir de gece yapmıyorsa çişini derin uykudan dolayıdır.
Geçmiş olsun çok Allah şifa versin. Başlangıçta bu tür sorunlar oldu mu peki. Kızım birde iki kez idrar enfeksiyonu geçirince ondan korktum sanırımBöbrek habo
Böbrek hastasıyım böyle bir şey olmuyor yinede takip etmek iyi olur . kızınızı çok öpüyorum Rabbim size bağışlasın
Bir sorun varsa bence mutlaka başka belirtiler de verir cocuk. Ağlama, mızmızlanma, ateşlenme, iştahsızlik vs.. diye düşünüyorum..Yaa çok iyi oldu okuduğum. Bakayım yarında takip ederim eğer aynı olursa akşama götürürüm büyük ihtimalle insan bir korkuyor. Sanırım anne olmak bunu gerektiriyor. Şuan aklımda hep götürürsem mikrop olacak stres olacak belnş bu yüzden hasta olacak ve doktor görünce ağlayacak götürmezsem ateşi çıkar mı bir şey varsa artar mı
cikmak uzeredir ozaman oyuzden yemek yemiyordurSon bir tanesi kaldı sol üst çıkmadı yalnızca beyaz gözüküyor ama patlamadı henüz
Bence böbrek değildir çünkü böbreklerle ilgili sıkıntı yaşadım acayip zor geçer belki onun da idrar yolu enfeksiyonu olmuştur en kötü ihtimalle ki kız bebeklerde çok oluyor başarabilirseniz test yaptırın bayramda içiniz rahat etsin hem varsa tedaviye geç kalmamış olursunuzDün gece yapmıştı ama azdı. Bu sabah 9 dan 4 e kadar yapmadı.
Benim kızımda da olmuştu kendiliğinden düzeldi bi kaç gğn sonraMune konu başlığını şuan telaştan bulamadım uygun yer neresi düşünemiyorum. Kızlar kızımın bugün sabah 9 da altını değiştirdim yaklaşık 250 300 ml su içti ama saat 3:30 a kadar bezi kuruydu. Hiçbir şekilde ıslatmadı sonra bezini değiştirdim ama çok ıslak değildi. Bu normal bir durum mu? Yaşayan var mı? Doktorumuza sordum biraz bekle koku varsa sürwkli devam ederse gel dedi ama ben tedirgin oldum çok. Ya bir şey olursa diye korktum. Yaşadınız mı hiç?
Ceza yediğim için yazamadım bir türlü. O akşamın sabahı hiç çiş yapmamış şekilde uyandı. Bende korktum. O yüzden doktora gittik. Bir sorun yoktu çok şükür. Temiz çıktı sonuçlar ama bu seferde klimalarsan hasta ettik çocuğu. Eyfam yapmamam gerektiğini anladım.Bugün nasıl çiş durumu?
Gecmiş olsun tekrardan..Ceza yediğim için yazamadım bir türlü. O akşamın sabahı hiç çiş yapmamış şekilde uyandı. Bende korktum. O yüzden doktora gittik. Bir sorun yoktu çok şükür. Temiz çıktı sonuçlar ama bu seferde klimalarsan hasta ettik çocuğu. Eyfam yapmamam gerektiğini anladım.
ayni dert bende de var. Aksama kadar yapmasa yapmıyor çocuk. Sizinki kendi başına tuvalete gitmeye başlayınca mi düzeldi. Geçmiş olsunallah kolaylık versin , biz 2 yıldır yaşıyoruz bu sorunu şuan 3 yaşında oğlumuz malesef tutuyor yapmıyor inanması çok güç ama zoraki lağma vs... artık oda bizde çok yoruduk 10 ayrı hasta ve doktor gezdik inanın okadar çok bu sorunu yaşayan varmışki doktorların hepsi aynı şeyi söyledi bize tuvalet alışkanlığı edinecek 6 yaşına kadar da devam edebilir dedi çok şükür 2 ay önce tuvalete gitmeye başladı eskiye nazaran çok çok iyi ara ara yine tutuyor ama düzeliyor dedi doktor
sağolun sizede geçmiş olsun , evet doktor 2 ila 6 yaş arasında çok sık rastlanan bir durum olduğunu söyledi , ekmek , makarna , pilav , patatez , süt vs.. tarzı şeyler yedirmeyin dedi , en aza indirdik kendi tuvalete gitmeye başlayıncada yavaş yavaş daha az tutmaya başladıayni dert bende de var. Aksama kadar yapmasa yapmıyor çocuk. Sizinki kendi başına tuvalete gitmeye başlayınca mi düzeldi. Geçmiş olsun
teşekkürler..benim kızın da kendisi gidiyor tuvalete ama okula başladı. Okulda da hergun makarna pilav muhakkak çıkıyor. Sırf bu yüzden okuldan vazgeçmek uzereyim. Zor bi durum. Kaka yi da tutuyor cisi de. Yalvarmaktan yoruldum ben desağolun sizede geçmiş olsun , evet doktor 2 ila 6 yaş arasında çok sık rastlanan bir durum olduğunu söyledi , ekmek , makarna , pilav , patatez , süt vs.. tarzı şeyler yedirmeyin dedi , en aza indirdik kendi tuvalete gitmeye başlayıncada yavaş yavaş daha az tutmaya başladı