Çocuk Hastalıkları Az çiş yapma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
Mune konu başlığını şuan telaştan bulamadım uygun yer neresi düşünemiyorum. Kızlar kızımın bugün sabah 9 da altını değiştirdim yaklaşık 250 300 ml su içti ama saat 3:30 a kadar bezi kuruydu. Hiçbir şekilde ıslatmadı sonra bezini değiştirdim ama çok ıslak değildi. Bu normal bir durum mu? Yaşayan var mı? Doktorumuza sordum biraz bekle koku varsa sürwkli devam ederse gel dedi ama ben tedirgin oldum çok. Ya bir şey olursa diye korktum. Yaşadınız mı hiç?

Kızımda da oluyor bazen. Havalar sıcak çok terliyor. Doktor çok terlenirse az çiş yapılır bizde de aynı şekilde dedi. Suyu çok içirin.rengi sarı olursa özellikle sık sık su verin.

Kız çocuklarından oluyo bazen böyle tutuyorlar çişini kızimdan biliyorum. Bir gece bez takmasam çişini yapmazdi o derece. Endişe etmeyin derim yinede devam ederse bakarsiniz çaresine

Teşekkür ederim. Doktorumuz bu bir şey olduğunu göstermez birkaç kez yaşanabilir dedi ama idrar enfeksiyonuda olabilir dedi. Takip mi edeyim hemen götüreyim mi bilemedim. Kızıma hastane havası aldırmak istemiyorum ama yeme sorunu gece uyku vs de var bilemedim

Geçen sene temmuz ağustos aylarında da bu senede aynı durumla karşılaşıyorum zaman zaman, sanırım sıcaklardan dolayı terle atıyorlar sıvıyı, bende çok endişelenip doktoruna sormuştum, bezinde koku veya kırmızımsı kristalleşme yoksa korkma demişti, takipte olun ama önemli bi durum değildir diye düşünüyorum

Kız çocuklarından oluyo bazen böyle tutuyorlar çişini kızimdan biliyorum. Bir gece bez takmasam çişini yapmazdi o derece. Endişe etmeyin derim yinede devam ederse bakarsiniz çaresine
Hımm o zaman biraz daha bekleyeyim. Çok korktum bir an böbreklerinde bir sorun olmasın dedim. Sabahtan beri kendime gelemiyorum

Geçen sene temmuz ağustos aylarında da bu senede aynı durumla karşılaşıyorum zaman zaman, sanırım sıcaklardan dolayı terle atıyorlar sıvıyı, bende çok endişelenip doktoruna sormuştum, bezinde koku veya kırmızımsı kristalleşme yoksa korkma demişti, takipte olun ama önemli bi durum değildir diye düşünüyorum
Doktorumuz da koku var mı dedi çok şükür ağır ve farklı bir koku yok. Fakat insan kolluyor tabi. Biraz daha bekleyeyim o zaman bir sorun olursa o zaman götüreyim o durumda

Doktorunuz onu idrar yolu enfeksiyonu için demiştir. Çünkü tam da şu anda onu yaşıyorum ben de terliyor diye az çiş yapıyor sandım ama bir gün ateşlendi tahlil yapınca ortaya çıktı. Ama terlemekten de olabilir korkmayın yani ama illa aklınıza takılacaksa bir idrar tahlili verin içiniz rahatlasın

Bugün aslında çok terlemedi ama hafif ter vardı belki de o şekilde gitti. İnşallah öyledir
Çok korktum. Hemen yeme bozukluğu yemeğe bağlı uyku sorunu olunca dedim kesin hasta
idrae yolu enfeksiyonu olsa anlardiniz sanirim cunku yanma yapar cocuklar o yanmaya dayanamayip cisini tutup aglar
kac aylik ?

Doktorunuz onu idrar yolu enfeksiyonu için demiştir. Çünkü tam da şu anda onu yaşıyorum ben de terliyor diye az çiş yapıyor sandım ama bir gün ateşlendi tahlil yapınca ortaya çıktı. Ama terlemekten de olabilir korkmayın yani ama illa aklınıza takılacaksa bir idrar tahlili verin içiniz rahatlasın
Peki buna eşlik eden ateş dışında bir sorun oldu mu?

Temkinli iyimserlik iyidir her zaman. Hemen telaş yapmayin ama takipte olun. Yaz aylarında terlediği için çocuklar normal aslında.. oğlum 2 yaşinda, bazen geceden sabaha 1 damla işemez. Ilk kez yaşadığımda ben de biraz endiselendim tabi..

Peki buna eşlik eden ateş dışında bir sorun oldu mu?
[/QUOTE bir anda ateşlendi. Ondan sonra huysuzlukları başladı. Hatta ilk diş çıkarıyor diye düşündüm çünkü bebeğim 6 aylık. Ama günlerden cumartesi olunca pazar günü doktor peşinde koşmayayım hem rutin kontrol de yaptırırım diye doktora götürdüm o zaman çıktı. Bana da doktor çişinde azalma var mı dedi var ama çok terliyor ondan sanırım dedim. Sonra muayene etti ciğerler, boğaz, kulak hepsi temiz dedi idrar yolu ihtihabından olabilir dedi öylelikle tahlil yaptırdım

Temkinli iyimserlik iyidir her zaman. Hemen telaş yapmayin ama takipte olun. Yaz aylarında terlediği için çocuklar normal aslında.. oğlum 2 yaşinda, bazen geceden sabaha 1 damla işemez. Ilk kez yaşadığımda ben de biraz endiselendim tabi..
Yaa çok iyi oldu okuduğum. Bakayım yarında takip ederim eğer aynı olursa akşama götürürüm büyük ihtimalle insan bir korkuyor. Sanırım anne olmak bunu gerektiriyor. Şuan aklımda hep götürürsem mikrop olacak stres olacak belnş bu yüzden hasta olacak ve doktor görünce ağlayacak götürmezsem ateşi çıkar mı bir şey varsa artar mı☺️

X