Az belirtiyle hamile olduğunu öğrenen var mı?

omayra_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
6
1
1
30
Merhabalar,

2 ay önce korunmayı bıraktık bebek fikri için. Bu ayki sat 26 şubat, bat 30 Mart’tı. Henüz hala regl olmadım ve sabah predictor early erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Ovülasyon takibi yapmadım ancak düzenli birliktelik oldu ve 18 mart’ta kasıklarımda ağrı mevcuttu, yumurtlama ağrısı olduğunu düşündüğüm için o günü de değerlendirdik. Son 1 haftadır özellikle akşamları kasıklarımda ağrı mevcut fakat regl ağrısı kadar yoğun değil ama hep kendini hissettiriyor. Bugün ise regl olduğumu zannettim sürekli ama akıntı hissi var. Bilerek beyaz iç çamaşırı giyip takip ediyorum ve sarı leke oluşmuş. Yarın kan testi vereceğim ama predictor early’nin çok güvenilir olduğunu sizlerden öğrendim. Bugün negatif gösterdiğine göre sanırım hamilelik yok. Sizin düşüncelerinizi de çok merak ediyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim de aynıydı gerçekten hiç beklemediğim dönemde öğrendim sizin için de hayırlısı olsun Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Benim de aynıydı gerçekten hiç beklemediğim dönemde öğrendim sizin için de hayırlısı olsun Allah'ım hayırlısıyla sağlıklı yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim. İnşallah ben de sizin gibi güzel haber alırım, bebek ürünlerini araştırmaya başlayınca insan daha da sabırsızlanıyor gerçekten :)

Benim sanırım sadece alt karın bölgesinde ve kasıklarda iğne batmaları vardı. Bu dediğim regli günü ve ondan birkaç gün önce başladı. Onun dışında regli ağrısı, göğüs ağrısı oluyordu. Ama bunlar benim her regli döneminde yaşadığım ağrılarda o yüzden ciddiye almadım. İğne batması tek farklı olan şeydi.

Benim sanırım sadece alt karın bölgesinde ve kasıklarda iğne batmaları vardı. Bu dediğim regli günü ve ondan birkaç gün önce başladı. Onun dışında regli ağrısı, göğüs ağrısı oluyordu. Ama bunlar benim her regli döneminde yaşadığım ağrılarda o yüzden ciddiye almadım. İğne batması tek farklı olan şeydi.
Burada çok belirti yaşayanları okuduğum için az belirti olduğunu duymak içimi rahatlattı. Testinizi hangi gün ve hangi marka yapmıştınız hatırlıyor musunuz acaba? :)

Ilk gebeligimde tek belirti ayni regl olucakmisim gibi hafif sanci ve cikardigim bi sivilceydi regl gunume kadar yani belirti yoktu:)

Burada çok belirti yaşayanları okuduğum için az belirti olduğunu duymak içimi rahatlattı. Testinizi hangi gün ve hangi marka yapmıştınız hatırlıyor musunuz acaba? :)
Ben regli gününden bir gün önce yaptım öylesine marketten aldığım bir testi markasını hatırlamıyorum bile, hafif çift çizgi oldu ciddiye almadım. Yurtdışında yaşıyorum. Ertesi gün meshur clear blue testinden aldım Türkiye’de var mı bilmiyorum. Anında pozitif oldu. Şok geçirdim baya. Çünkü belirtim çok yoktu.

Ben regli gününden bir gün önce yaptım öylesine marketten aldığım bir testi markasını hatırlamıyorum bile, hafif çift çizgi oldu ciddiye almadım. Yurtdışında yaşıyorum. Ertesi gün meshur clear blue testinden aldım Türkiye’de var mı bilmiyorum. Anında pozitif oldu. Şok geçirdim baya. Çünkü belirtim çok yoktu.
Cevapları gördükçe çok heyecanlanıyorum. Clear blue testi belirli eczaneler getiriyormuş bulmak biraz zor, predictor earlyde 2 gün önce negatif çıktı. Kafamdaki soru işaretlerini silmek için az önce kan verdim ben de 😊

Yumurtlamanın öncesini yumurtlama gününü değerlendirdik. Birkaç gün sonra göğüs ağrım hassasiyetim başladı. Bugün bir hafta oldu yumurtlama üzerine. Kasık ağrım ve bıçak saplanır gibi ağrılar var bacağa vuruyor bazen. Hafif bel ağrısı, iştah artışı. Ve gözlerim sızlıyor uykum geliyor. Karnımın içerisinde değişik ağrılar gurultu gibi ses ve gaz oluyor sanki. Bir kere de başım döndü. Var mı bunları yaşayan acaba? 10 gün var regle

Back
X