- 16 Ağustos 2017
- 4
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi Gayesenturk
Hey sen o gelinin evine izinsiz gitmek istiyip gidemiyen zalim görümce değil misin ??Benim 4 haftalikken 242 ydi degerim 10 gun geç döllenme olmuş kesemiz de gözükmüştü ben bi kez baktirdim bi daha baktirmadim aslında marifet değil tabi ama ışte insanı strese sokuyor. Bence degeriniz gayet iyi
Teşekkür ederimProgesteron degeriniz cok düşük. Düzenli takibe cagiriyordur doktor zaten. Onun onerilerine uymanizda fayda var. Umarim saglikla devam eder.
Hayırdır konunun yeri burası mi boş vaktiniz mi çok yoksa ?Hey sen o gelinin evine izinsiz gitmek istiyip gidemiyen zalim görümce değil misin ??
Hahahaha komiksin fitne görümce neyse..Hayırdır konunun yeri burası mi boş vaktiniz mi çok yoksa ?
Malzeme çıktı sana da anca gulersin öyle. Öpüyorum. Iyi akşamlar.Hahahaha komiksin fitne görümce neyse..
İnsallah yazimi okurda cevap verirsin :) benim adet gecikmemin 8 gunu 225 cikti hcgh progesteron 12.96 sence degerlerim normalmiBenim 4 haftalıkken progesteron değerim 4,6 ydı.Ama betahcg 5000 lerdeydi.Geç döllenme olmuş demişti doktor.Hayırlısı olsun hakkınızda.İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız
Sonucunuz ne olduİnsallah yazimi okurda cevap verirsin :) benim adet gecikmemin 8 gunu 225 cikti hcgh progesteron 12.96 sence degerlerim normalmi