- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- Konu Sahibi elifelif1404
geçmiş olsun
ölü taklidi bile kurtarmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuuuu bu daha da kötüymüş sanki be O yaşanan panik çok fena oluyo ya ben ayağa fırladım telefon elimden düşüyordu nerdeyseofff kuzummm benn bidefaaa instgramdaa nişanlımınn eskii sevgilisininn fotosunuu beğendimmm direkk kapadımm tamamennn bende atmakk istemiştimm kendimii balkondann kapadımm hesabııı benimkii daha vahimdii
Gitti ya da gitmedi yapacak bir şey yok artıkkkEyvahhh harbiden naptin sen kiz gulesim geldi olur boyle seyler takma kafana :) begeniyi geri al bildirim gidermi gitmezmi bilemiyorum
Bu da fena olmuşş ya Kapatamadın mı hemen? Dönüş yaptı mı ?Seninki de bir şey mi ben geçen hafta eski erkek arkadaşım whatsapp engelimi kaldırmış mı diye kontrol ederken yanlışlıkla arama tuşuna basıp onu çaldırdım. :)
Ahh ahh teşekkürlergeçmiş olsun
bende çok gaf yaparım öyleAhh ahh teşekkürler
Hayirlara vesile olur insallahEski sevgilimi stalklarken yanlislikla fotografini begendim. Bide bir panikle sayfayi kapatmisim ki sormayin sanki birisi gordu ben onun fotografina bakarken Offf yaaa olu takliti yapmak istiyorum resmen su anda O cizdigim aramayan umursamayan imaj gitti yere bir oldu.. Nasil rahatlatsam kendimi? Olu takliti yapsam ise yarar m .
İnşallah inşallahHayirlara vesile olur insallah
Kapatamadın mı hemen? Dönüş yaptı mı ?[/QUOTE]Bu da fena olmuşş ya Kapatamadın mı hemen? Dönüş yaptı mı ?
bendeee kaçıncaa bitecekk sanıpp evde bi turrr koştummUuuuu bu daha da kötüymüş sanki be O yaşanan panik çok fena oluyo ya ben ayağa fırladım telefon elimden düşüyordu nerdeyse
Bunu yapmayan sayılı insan vardıray buna cok sevındım ya konu sahıbının yaptıgını bende yapmıstım
Hemen kapatmaya çalıştım. Geri dönüş olmadı. Ya çalmadan müdahale ettim. Ya da gördü umursamadı. :)[/QUOTE]Kapatamadın mı hemen? Dönüş yaptı mı ?
Aynen öyle yaa ne kaybederim di mi amaBen o kadar çok yaptım ki...
Bir şey olmaz.Pek takılmayın. Görse ne olacak amann umursamayın. :)
Benim de en büyük korkularımdan birisi bu, yanlışlıkla takip etmek ya da resmini beğenmek. Benim bırak takip ettiğimi, instagramını bulduğumdan bile haberi yok. Kendi adıyla açmamış çünkü, ama ben buldum, bilmiyormuş gibi davranıyorum şimdilik. Gece özellikle uyku arasında uyanıp bakmak filan acayip tehlikeli, yanlışlıkla bir tıklasan gitti tüm karizma...
Belki barışırsınız
bendeee kaçıncaa bitecekk sanıpp evde bi turrr koştumm
Olmaz ki oyle. Bir kere bu senin fotografini begendi diye bildirim gitti. Caresizim sanirim
Kendimi zor tutupta aramamalarim mesaj atmamalarim resmen bosa gitti