• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kizlar istanbula noldu boylee:((((

Oooofffff oooofffffff neden böyle olsunki?
NEDEN???
Neden altyapi geregince yapilmiyor ve bu gibi yogun yagislar felakete dönüsüyor?
Neden?
Agladim ve cok üzüldüm...
Dilerimki bir an önce bu gibi felaketlerin önlenmesi icin, dogru ve düzgün altyapinin yapilmasi, akan yagmurun akacak bir kanalizasyonu olmasi, barajlarin cok yagan yagmurdan dolayi tasmamasi icin önceden söylenen meteoroliji haberlerinin ciddiye alinmasi...vs. vs.
Bu sel felaketi degil resmen halkin cinayeti olarak görüyorum. Allahdan ölenlere rahmet, kalanlara bas sagligi diliyorum. Cok üzgünüm.

şu anda da istanbulun bizim bulunduğumuz bölgesine acayip bir yağmu yağıyor,yağmur demek ne kadar doğru bilmiyorum sanki kovayla su boşaltıyorlar.
ama her yer aynı değilmiş.bazı yerlere hiç yağmamış.
Allah sokakta çalışmak zorunda olanlara yardım etsin.

madalyonun öbür yüzü daha acıklı
biraz önce tv de dinlediğim bir bey,doğal afetlerin önümüzdeki yıllarda gidecek artacağından bahsediyordu.doğaya verdiğimiz zararın katlanarak bize geri döneceğini söyledi.bnütün suç bizlerde
Allah ölenlere rahmet, kalanlara sabır versin..

malesef cumaya daha yoğun yağacakmış ve şuan zaten yoğun yağıyo cumayı düşünemiyorum
felaket bizim işyerinin 200 metre gerisinde oldu çok kötü çok maddi manevi bi çok kayıp oldu
allah yardımcıları olsun

ya bende tvda izledimde servisteki kadınların aracın içinde boğuluşuna bittim!!servis aracı diye koymuşlar yük aracına.aracın arkasında da ne cam var ne bişey!!tabi önde oturan adamlar seli farkedip hemen tüyüyolar ama arkadaki kadıncağızlar ne oldugunun farkına varmadan boğuluyolar kapıyıda açamıyolar çünkü otomatik o kapılar..şöför denen o yaratığa çok kızdım kendi kendime bari kaçarken araban kapıyı aç ya..nasıl boğularak can vermişlerdir kim bilir..Allah hepsinin mekanını cennet etsin..yakınlarınada sabır versin inşallah..

Son düzenleme:
ya bende tvda izledimde servisteki kadınların aracın içinde boğuluşuna bittim!!servis aracı diye koymuşlar yük aracına.aracın arkasında da ne cam var ne bişey!!tabi önde oturan adamlar seli farkedip hemen tüyüyolar ama arkadaki kadıncağızlar ne oldugunun farkına varmadan boğuluyolar kapıyıda açamıyolar çünkü otomatik o kapılar..şöför denen o yaratığa çok kızdım kendi kendime bari kaçarken araban kapıyı aç ya..nasıl boğularak can vermişlerdir kim bilir..Allah hepsinin mekanını cennet etsin..yakınlarınada sabır versin inşallah..

bende o kadınlardan çok etkilndm ağlıcaktım nerdeyse.:gitme:
Allah yakınlarına sabır ölenlere rahmet eylesin Allahım koru bizi.
BU ARADA İKİTELLİ YAKINLARINDA OTURAN VARMI ACABA ARAMIZDA.

ve ayrıcada alt yapı alt yapı diyen kişiler böyle bi felakete hangi alt yapı dayanır ?
alt yapıda var zaten bu bir felaket

günaydın kızlar ikitelli de iş yerimiz var çok şukur can kaybımız yok ama iş yerımızı su bastı.zor durumda olanların Allah yardımcısı olsun.

Back