• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kizlar istanbula noldu boylee:((((

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı
ay inanamiyorum ya istanbul sel basmis ya tv de seyrederken mahvoldum :((( ay cok fena yaa:(( ay kendime hakim olamiyorum:(((senağlamasenağlamasenağlama

gördüümde cok etkilendim nası bi felaket mafoldumben
ben mersinde yasıorum silifkede yagmur wardı ama merkezde hiç yok denize hawuza girmeye dewam yani
ne deişik hawa we ölümler çok acı
zeminler mahwolmus arabalar desen nerde olduu belli deil
en önemlisi insanlar mekanları cennet olsun cok acı ölümmafoldumben

arkadaslar üzülmeyin allah yardimcilari olsun bende cok üzüldüm ama ne yapalim yagmur durmuyor ve elimizden gelen sadece dua etmek

valllaa hüngür hüngür agladımmm olanları görunce allahımm yardım etsin zor durumda olanlara

seyrederken ağlamaya başlıyorum..
çok acı çookk
allah mekanlarını cennet etsin ölenlerin
tekrar yağmur geliyo diyolar
,inşallah bi daha bu şekilde olmazzzmafoldumben

cuma günü daha şiddetli yağmur yağışı olacakmış. Allah muhafaza etsin ...

Evet arkadaşlar yağışlar çok kötü cuma günü daha çok yağış bekleniyor ... inş daha kötüsü olmaz :( ölenlerin mekanı cennet olsun

ben o bölgede oturuyorum ..ve bugün okula gidemedik..elektriklerimiz ve sularımız kesikti..akşam üzeri geldi...

kızlar uyarı yapılmış İstanbul'dakiler kesinlikle çeşme suyu içesin diyo
aman dikkat edin ..

herkese gecmis olsun ya..
cok enteresan bir yagmur yagiyor..
allah daha kotusunden korusun herkesi..

şu anda da yağıyor..
allah zor durumda olanlara sabır versin..
cuma nasıl olacak kim bilir?
işim gereği trafikte olmam gerekiyor uzun zaman..
nasıl yapıcam bu hafta işleri diye düşünürken insanlar
canlarıyla uğraşıyor :(

kızlar uyarı yapılmış İstanbul'dakiler kesinlikle çeşme suyu içesin diyo
aman dikkat edin ..

Bir kaç yıl önce yağmur yağsın diye dua ederdik şimdi de yağmasın diyoruz.
Benim anlamadığım neden çeşme suyu içilsin dendi. Merak ettim bak şimdi.
Şu anda bile şakır şakır yağıyor mübarek.

Çok ama çok acı biryandan bu sel felaketi bir yandan şehit haberleri :çok üzgünüm:
Hele birde o fabrika önlerindeki insan demeye utandığım varlıkların yağmalamaları içler acısı çok fena hemde çokmafoldumben

Gözlerime inanamadım.Onlara ne denir bende bilmiyorum nasıl yağmalıyorlardı delirmiş gibilerdi. Nasıl insan bunlar orda insanlar ölmüş onlar iki tabak peşinde. Çeyiz yapacakmış...Yazık yazık insanlık bitmiş.

Çok ama çok acı biryandan bu sel felaketi bir yandan şehit haberleri :çok üzgünüm:
Hele birde o fabrika önlerindeki insan demeye utandığım varlıkların yağmalamaları içler acısı çok fena hemde çokmafoldumben

evet ya nasil gonuleri elveriyorda camurun icinden topluyorlar onlari :1shok:

istanbulda bir senede yagan yagmur bir gecede yagmis arkadaslar dusune biliyormusunuz akannehir:gitme:

Back