Ayy çok kıskandım 8 yıllık evliyim ama paylaşmak istedimm :))

çok güzel yaaa....canım allah mutluluğunuzu bozmasın..

canım çok tatlı bir çift olmuşsunuz.....sen de çiçek gibi bir gelin olmuşsun..Allah nazarlardan saklasın
Uzunnn bir ömür geçirisiniz inş beraber...bi de bebiş tabia.s.

çokk çokk saolun canlarımm iyi dilekleriniz içinn ŞenizŞeniz

Allahım herkezin yuvasına mutluluk huzur versinn birde bol boll bebişş tabi delikafaduldendelikafadulden

Civcivim allah nazarlardan korusun maşşalah çok güzel bakmışınız birbirinize mutluluğunuzu daim etsin rabbim

İnsanın düğün ve nişan fotoları yıllar geçse bile hoşuna gidiyor.Nostalji yaptım diyorsun.Çok beğendim beni arkadaş listene almadınmı kıza.s.

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bitanem,bebişin ailenize sağlık,mutluluk,huzur getirsin

canım Allah nazardan saklasın ne güzel çıkmışsına.s.

Civcivim allah nazarlardan korusun maşşalah çok güzel bakmışınız birbirinize mutluluğunuzu daim etsin rabbim

İnsanın düğün ve nişan fotoları yıllar geçse bile hoşuna gidiyor.Nostalji yaptım diyorsun.Çok beğendim beni arkadaş listene almadınmı kıza.s.

Allah mutlulugunuzu daim etsin inş

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin bitanem,bebişin ailenize sağlık,mutluluk,huzur getirsin

Allahh razı olsunn kızlar Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasınnn inş a.s.a.s.

Cİvcivimm canım arkadaşımm çokk tatlıı çıkmıssınn fıstığımm benimm.Allahh mutluluğunuzu daiim etsinnn .Bebeğinlee beraberr sağlıklıı,mutluu,huzurlu bir geçirinn inşallahhhŞeniz

kıyamam sana
küçücük ve berrak güzelmişsin
maşallah
Allah mutluluğunuzu bi 80 yıl daha ömür boyu yaşatsın inşallah

Cİvcivimm canım arkadaşımm çokk tatlıı çıkmıssınn fıstığımm benimm.Allahh mutluluğunuzu daiim etsinnn .Bebeğinlee beraberr sağlıklıı,mutluu,huzurlu bir geçirinn inşallahhhŞeniz

çokk saolll bal kafalımmm canımmm Şeniz Allah sizide üçlesin hatta beşlesinnn inşallahhhh kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

8 yıl dediğin nedirki mutlu bir evlilikte birgün gibidir ne güzel mutlusunki paylaşıyorsun
mutluluğun ebedi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…