- 18 Temmuz 2008
- 41
- 1
-
- Konu Sahibi dilekiremergun
temmuz başında soğuk olur canım be,,,
zaten soğuktur denizi,15inden önce zorr,senelerdir tatil yapamamışsınız,giremezseniz yazık olur valla.
benim sarımsaklıda yazlık var her sene gdiiyorum o yüzden yazdım.
gözünü de korkutmayım biz soğuk suya alıştık sıcak denizi sevmiyoruz valla. Ama girene kadar canın çıkar,baen o kadar güzel oluyorki, dediğim gibi temmuz 15 den sonra gel garanti olsun.
Sarımsaklı tam istediğiniz gibi bir yer bence de. Küçük çocuklu aileler için ince kum ve sakin plajı, bir de denizin hemen derinleşmemesi çok uygun oluyor. Ancak Temmuz başı denizi çok soğuktu bir defa. Bir de Ağustos'ta bile başımıza geldi, çok rüzgarlı olabiliyor, şemsiyeler falan uçuyor. Gerçi çocuklar etkilenmiyor, nasıl olsa anne-babalar onları sarmalıyor. Zaten sudan da çocuklardan çok büyükler rahatsız oluyordu, ufaklıklar da bizi ıslatarak üşütmeye çalışıyorduklava: kaydirigubbakcemile3
Yine de küçük çocuğuyla tatile çıkmayı ama şu her şey dahil otellerden yana olmayanlara Sarımsaklı'yı tavsiye ederim. Cesaretimi toplasam ben de gideceğim de :uhm:
Denizi soğuk ise olmaz o zaman. Bizim ufaklık oynayıp tadını çıkaramazsa bir anlamı olmaz. O zaman en garantilisi Antalya, Bodrum vs. Bodrum'a da hiç gitmedik. Aman bu tatil işi de çok zor ya. İstediğin gibi bir yer bulmak çok zor. Cevabın için çok çok teşekkür ederim. Önerileriniz varsa dikkate alırım.
tatlım sarımsaklıdan vaz geçip diğer yazdığın yerlere gideceksen,bence sarımsaklıya git derim ben,öncelik çocuksa eğer, ben kızım 1 yaşındayken antalyaya ya gitmiştim ve tövbe ettim bir daha elirsem diye şu an kızım 18 yaşında ve tövbemi tutuyorumma.s
bir kere aişırı sıcak ve nem var denize giriyorsun denizde sıcak kafayı yersiniz,demedi deme. Bodrum da çocukla gidilecek bir yer değil artı oranında suyu o kadar ahım şahım değil,kumu yok.
Çocuğun için en güzel yer aslında sarımsaklı incecik kum hem sahilde hem denizde, bol bol oynar,denizi dalgalı değil,ve derinleşmiyo hemen üstte arkadaş yazmış.
Biraz suyu soğuk ama çocuklar büyüklerden daha kolay giriyor denize,belki şansınıza güzel olur. O kadar da korkulacak bişey yok.
biz giriyoruz,hatta soğuk suyu seviyoruz.
her zaman aynı soğuklukta olmuyo o yüzden şansına bazen buzdolabı gibi bazende içinden çıkası gelmez insanın.
karar seninnnn
mesela ben hafta sonu gidiyorum,kızımı dün gönderdim. Bu gün denize giderse suyun sıcaklığını da yazarım
ben bir ayvalıklı olarak kesinlikle ayvalığı tavsiye ederim..hele ki çocukla..incecik kumu olduğu için çocuğunuzun ayaklarını acıtmayacaktır ve deniz dümdüz havuz gibi girecektir...
evt denizi soğuk ama bizim çocuklarımız ve hatta biz hep o suda büyüdük bişi olmadı bize...yani herkezin bebeği çocuğu suda bıcır bıcır oynuyor....
biraz bacaklarına suyu sürersin yavaş yavaş girer zaten hemen suya alışılıyor iş girene kadar....
antalyada falan pestiliniz çıkar sıcaktan ve nemden...insanın canı ne deniz nebişi hiç bişi istemiyor sıcaktan maffoluyorsun inanki orada...
arkadaşlar bende yardım istiyorum 1 ağustostos ta izine çıkacağım cunda adasına gitmek istiyorum orada pansiyonların olduğunu duydum bana çocuklarla kalınabilecek bir yer tavsiye edebilirmisiniz
Peki canım çok kalabalık oluyor mu plajlar vs. Bana güzel bir yer önerebilirsen çok ama çok memnun olurum...
Kahverengi deniz anası sorunu var mı acaba o taraflarda da?
deniz anası yok...ama çok açıklara gidersen görebilirsin...
ayvalığın denizi açık deniz o yüzden okadar soğuk.ama soğuk olduğu gibide tertemiz pırıl pırıl..açık deniz olmasından kaynaklanıyor...
deniz anası olan denize ben hayatta giremem..zaten orasınında pis olduğunu gösterir..
açık denizde derinlerde bazen deniz anası çıkıyor.ama kahverengi değilde mor denizanalrındandelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok nadir denk gelirsin...kafamçokkarıştı