• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri ayva çekirdeği jölesini nasıl muhafaza etmeliyim???

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ilknurM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
15
1
86
merhaba arkadaşlar ayva çekirdeklerini rosensenin gül suyunda bekletip nemlendirici olarak kullandım ve cildim çok güzel oldu baya bi jöle elde ettim ama kokusu değişti sanki nasıl muhafaza etmeliyim ayvalar bitecek yakında yardım edin...

Buzdolabında en fazla bir hafta kalıyor, sonra yavaş yavaş bulanık bir hal alıyor o jöle.
çekirdekleri muhafaza edip jöleyi azar azar yaparsan daha iyi olabilir.
çekirdek buzdolabında bozulmadan durur diye tahmin ediyorum.:34:

Bu jöle bir işe yaradı mı sizlerde.Ben geçen sene epey kullandım ama bişey anlamadım.

bende işe yaradı ben nemlendirici gibi kullandım ama işte saklaması sorun hemen başladı kokmaya ya inşallah çekirdekleri koruyabilirm kızlar...

bende işe yaradı ben nemlendirici gibi kullandım ama işte saklaması sorun hemen başladı kokmaya ya inşallah çekirdekleri koruyabilirm kızlar...

jölelenirken nasıl bir kapta muhafaza ettin? Ben genellikle cam kullanırım herhengi bir koku da oluşmaz.

Back
X