• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aysun Kaptan kaçırıldı

yürürlükten kalkmış para istiyorlar arkadaşlar onuda bulmak imkansız gemi sahibi hiç bir şeye karışmıyor korsanlarda gemi sahibinden istiyorlar parayı gemi sahibi parayı miktarını düşürürler die bekletiyor ama korsanlarda düşürmüyor DÜN TELDE KONUŞMUŞ HALAM ÇOK ıı OLDUGUNU SÖYLEMıŞ AYSUN KAPTAN YıYECEKLERı BıTMıŞ AMA KORSANLAR GETıRıYORLARMIŞ YıYECEKLERı KADAR TEKRAR GÖTÜRÜYORMÜŞLAR GEMıNıN BENZıNı BıTTıYORMUŞ BENZıNDE KOYUYORLARMIŞ [AMA ıŞH BIRAKIRLAR BıR AN ÖNCE ]
18322.jpg

durumlarının iyi olması cok sevinirici bir haber
ama psikolojileri alt üst olmustur şimdiii:çok üzgünüm:

ınşallah kısa sürede sağ salim dönerler.Aç kalmamalarına,sağlıklarının iyi olmalarına da şükür...

evet aç olmamalarına sevindim ama yinede bu kadar zmanda bir gelişme olmaması çok üzücü.
Allah ailesine, kendisine ve tüm kaçırılanlara sabır versin.

dün haberlerde vardı geminin kaptanı aramışş şirket verdikleri parayı çok bulmuşş 2000 inmişler ama şirket duyarsızmışş işlerine gelmiyor diyordu kaptann..ışıksız kumanyasız yakıtsızz sürükleniyoruzz öle okyanusta diyordu...mürettebatı zapdetmektede güçlük çekiyormuş artık psikolojik olarak çökmüşler..allah yardımcıları olsunn..

dün haberlerde vardı geminin kaptanı aramışş şirket verdikleri parayı çok bulmuşş 2000 inmişler ama şirket duyarsızmışş işlerine gelmiyor diyordu kaptann..ışıksız kumanyasız yakıtsızz sürükleniyoruzz öle okyanusta diyordu...mürettebatı zapdetmektede güçlük çekiyormuş artık psikolojik olarak çökmüşler..allah yardımcıları olsunn..

alllahm butn gemidekilern yardımcısı olsn yaaa hiç kolay deill

arkadaşlar aysun kaptan hala rehinmiş az önce haberlerde izledim
durumları kötüymüş dua edelimde kurtulsunlar

Az önce gazetede okudum, anlaşma sağlanmış galiba.
Bu akşam serbest kalacaklarmış hayırlısıyla, ailelere de haber verilmiş.
ınşallah doğrudur, yetti insanların çektikleri yazık ya.

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, şirket yönetimi ile korsanlar arasında uzun süren fidye pazarlıklarının yeni sonuçlandığını, geminin bu akşam serbest bırakılmasının beklendiğini belirtiyorlar.

Ancak yetkililer, korsanlara yapılan ödeme konusunda herhangi bir açıklama yapmadılar.

Gemi sahibi şirketin, Horizon-1’in serbest bırakılacağına ilişkin, mürettebat ailelerini de bilgilendirdiği öğrenildi.
ALINTI......

hayırlısıyla aılelerıne kavussunlar ınsallah....

daha bir kac gün önce nette arastiriyordum halleri ne oldu diye

bu haberi okuyunca cok sevindim ,kendi yakinlarimmis gibi

paylastiginiz icin tesekkurler arkadaslar opuyorumnanaktan

aysun benım okul arkadasımmı başka bı arkadaştan ögrendım aynı okul mezunuyumuşuz rabbım kolaylıklar versın

ben de hbrlerden izldim şimdi.rabbim sağsalim ailesine kavuşturur inşallah hepsini.

kızlar büyük ihtimalle bugün yarın bırakacaklar, anlaşma sağlanıldı.

Allah yardımcısı olsun umarım bırakılırlar :Saruboceq:​

Back