allaın izniyle halledersin canım bence ikna kabiliyeti yüksek biriyle gitÇok sağolun kızlar yaa,çok rahatladı içim:))) Haftasonu gidip konuşcam tekrar bu gazla:)) ay bi halletsek şu gelinlik işini dimi yaa?
allaın izniyle halledersin canım bence ikna kabiliyeti yüksek biriyle githaberlerini bekliyoruz :)
benimdüğünüm 2011 deydi ve bende bursa arap şükrünün ordaki aysiradan aldım..bütün yorumları okudum kızlar ve ben öyle birşey yaşamadım..hatta bana 3-4 kere prova yaptırdılar..çok alakalılardı..sanırım arkadaşlarım olduğu için (((orda tanıştım ve çok iyi arkadaşlarım)..
ben heykelin orda vardı şimdi tam hatırlamıyorum ordaki kadın bağırmış çağırmıştı bana..tabi bende kendimi ezdirecek değilim bende patlamıştım ona kibarca kapatmıştım çenesini..ve daha sonra da şikayet ettim attırdım..sen kimsin ki müşteriye hakaret ediyorsun dimi ama..neyse konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle evlendi ben diğer evlenicek arkadaşlara yazayım korkmayın özel dikim olucak diye aysiranın herşeyi çok iyi..anısı yapılıyor tekrar..
selam, provan oldu mu merak ettim? nasıl geçti? Benim oldu ve tek söyleyeceğim şimdiki aklım olsa asla ama asla aysıradan gelinlik almazdım. Bugün çok sinirliyim, provam vardı ve satış sırasında olur denilen hiçbir şeyin olamayacağını söylediler, gelinliğimde de bir tuhaflık vardı, ilk numune olarak denediğimi tekrar giyip yanıma da birisini alıp gitmem ve kıyaslamam gerekiyor. yarın arayıp konuşacağım ama sinirden uyuyamam herhalde bu akşam. Bin kere aynı soruları sordum ve bin kere provada hepsi hallolur dediler ama bugün aaaa yapılamıyormuş dediler. Ya dantelli eteğin etek boyunu bile yere sürünmeli bu diye aldılar. Provada o kadar tuhaftım ki dilim tutuldu sanki hiçbir şey diyemedim. Eve geldim tüm interneti taradım hiç öyle bir boy alımına rastlamadım. Nişanlım ve arkadaşlarıma anlattım, ya istediklerimin yapılamadığını şimdi söylüyorlar diye, inanılmaz kızdılar. Aksesuarlar çok kötü, 3 çiçek vardı pazarda bedava satsalar almazsınız, seç bakalım yaptılar, iyi olanları parayla satıyorlarmış!!! Benim arkadaşım saç için hem taç hem firkete almıştı, ben de öyle istemiştim. Satarken aaaa çok çeşit var seçersin provalarda demişlerdi, bugün maalesef firkete yok ama tek bir tane inanılmaz kaba bir çiçek var istersen bu olsun dediler. Ayyyy çok çok sinirliyim. Yarın tekrar prova isteyeceğim ve eğer birşey değişmezse merkezlerini arayıp şikayet edeceğim. Provada bir ara paramı iade etsinler başka yerde yaptırayımı bile düşündüm ama sana söz verirken ve tutmazlarken, satarken iyi, sen para iadesi isteyince aaa kaporalar yanar diyen bir firma olduğu için şimdilik yarın tekrar konuşmayı seçiyorum...bakalım...gelişmeleri yazacağım...
merhaba,
benim arkadaşım aysıradan almıştı onun başına böyle bir durum gelmedi. bende gelinliğimi aysıradan alıyorum, netteki o yorumları okumuştum fakat giyilmiş olanlar outletten alanların başına gelmiş ki outlet gelinliklerinin giyilmiş olması zaten beklenen bir durum. yalnız temizliğini falan yaptırmamışlar demek ki sorun olmuş. Sıfır sipariş ettiğin gelinliğin giyilmiş geleceğini sanmıyorum, sonuçta outlet mağazasından almıyorsan.
Yalnız satış sonrası tutumları çok farklı. Kadıköyden alıyorum ben, satana kadar çok ilgililerdi, şöyle yaparız gelir istediğin zaman bakarsın zaten, aaa incili taç bir sürü var istediğini seçersin falan diyorlardı. 2 hafta önce haftasonu gittim ayakkabımı deneyeyim oluyor mu gelinliğin altına diye mankendeydi gelinliğim, çıkartamayız şimdi dediler. Sonraki haftasonu yine gittim direkt yukarı çıktım mankende olmayan gelinlikte varmış meğer ve denetirken uff çok işimiz var prova günü hariç seninle ilgilenemem modundaydı. Provaya zaten ayakkabıyı seçip gitmeliyim ama anlamadım yani.... Taç bakayım dedim incili bir tane var şimdilik dediler zorla gösterttim onuda, gelin çiçekleri çok yapaydı ve az çeşitti. Biz aksesuar firması değiliz razı olun gibi konuştular. Duvak 1 ceşit göstermişti almadan önce, sonra gelir denersin demişlerdi ama iki gidişimde de üşendi galiba getirmeye, provada bakarsın falan dediler. Bakalım provada ne olacak? Bunların dışında gelinliğimi çok beğeniyorum. Resmi var konularda zaten.
Yani giyilmiş gelmez sanmıyorum ama sonrası içinde çok beklenti içinde olma derim.
Seninki hangi model ve fiyatı nedir?
selam, provan oldu mu merak ettim? nasıl geçti? Benim oldu ve tek söyleyeceğim şimdiki aklım olsa asla ama asla aysıradan gelinlik almazdım. Bugün çok sinirliyim, provam vardı ve satış sırasında olur denilen hiçbir şeyin olamayacağını söylediler, gelinliğimde de bir tuhaflık vardı, ilk numune olarak denediğimi tekrar giyip yanıma da birisini alıp gitmem ve kıyaslamam gerekiyor. yarın arayıp konuşacağım ama sinirden uyuyamam herhalde bu akşam. Bin kere aynı soruları sordum ve bin kere provada hepsi hallolur dediler ama bugün aaaa yapılamıyormuş dediler. Ya dantelli eteğin etek boyunu bile yere sürünmeli bu diye aldılar. Provada o kadar tuhaftım ki dilim tutuldu sanki hiçbir şey diyemedim. Eve geldim tüm interneti taradım hiç öyle bir boy alımına rastlamadım. Nişanlım ve arkadaşlarıma anlattım, ya istediklerimin yapılamadığını şimdi söylüyorlar diye, inanılmaz kızdılar. Aksesuarlar çok kötü, 3 çiçek vardı pazarda bedava satsalar almazsınız, seç bakalım yaptılar, iyi olanları parayla satıyorlarmış!!! Benim arkadaşım saç için hem taç hem firkete almıştı, ben de öyle istemiştim. Satarken aaaa çok çeşit var seçersin provalarda demişlerdi, bugün maalesef firkete yok ama tek bir tane inanılmaz kaba bir çiçek var istersen bu olsun dediler. Ayyyy çok çok sinirliyim. Yarın tekrar prova isteyeceğim ve eğer birşey değişmezse merkezlerini arayıp şikayet edeceğim. Provada bir ara paramı iade etsinler başka yerde yaptırayımı bile düşündüm ama sana söz verirken ve tutmazlarken, satarken iyi, sen para iadesi isteyince aaa kaporalar yanar diyen bir firma olduğu için şimdilik yarın tekrar konuşmayı seçiyorum...bakalım...gelişmeleri yazacağım...
İzmir Aysira'da gelinlik denediğimde beden çeşitlerinin bulunduğunu sadece tek provada boy ölçüsü alacaklarını söylemişlerdi, yani bedene göre prova alıp dikim yapmıyorlar...
tabii haklısın da dogru diyorsun ama şu var bana hiç demediler onu yaparız bunu yaparız diye.. hatta bi gelinlik vardı begenmiştim sadece dantelli yerlerini kafaya takmıştım.. cok direttimolmaz mı burayı çıkartamaz mıyız die, hayır dediler cok net.. belki de magazanda magazaya değişiordur tavırları..
bu arada aysira da vermiyoruz dio zaten.. yani bana net söylediler her şeyin dışında oldugunu ve ek ücret dahilinde oldugunu.. acıkcası ben hiç öyle bir tavırla da karsılasmadım.. bekleyim görücez artık..
teşhir ürünleriyle sıfır ürün aslında çok fark edilio sanki.. amaaan neyse olan oldua rtık
belki de cok kurcalamamak lazım kendi huzurumuz için. gelinlik düzgün mü düzgün deyip geçmek lazım sanırım.. can sıkıcı ama yapacak bi şey yok.. yani düşünsene teşhir ürününü çıkartamadılar sana.. sonra ne olacak? kavga etsen yine sana zarar çünkü zaten düğünün yaklaşmış dönüşün yok.. galiba bazen aptala yatmak lazım iç huzurumuz için
İzmir Aysira'da gelinlik denediğimde beden çeşitlerinin bulunduğunu sadece tek provada boy ölçüsü alacaklarını söylemişlerdi, yani bedene göre prova alıp dikim yapmıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?