• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Aysiradan gelinlik alanlar,lütfen yardım ediiinnn!!!

benimdüğünüm 2011 deydi ve bende bursa arap şükrünün ordaki aysiradan aldım..bütün yorumları okudum kızlar ve ben öyle birşey yaşamadım..hatta bana 3-4 kere prova yaptırdılar..çok alakalılardı..sanırım arkadaşlarım olduğu için (((: (orda tanıştım ve çok iyi arkadaşlarım)..

ben heykelin orda vardı şimdi tam hatırlamıyorum ordaki kadın bağırmış çağırmıştı bana..tabi bende kendimi ezdirecek değilim bende patlamıştım ona kibarca kapatmıştım çenesini..ve daha sonra da şikayet ettim attırdım..sen kimsin ki müşteriye hakaret ediyorsun dimi ama..neyse konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle evlendi ben diğer evlenicek arkadaşlara yazayım korkmayın özel dikim olucak diye aysiranın herşeyi çok iyi..anısı yapılıyor tekrar..

benimdüğünüm 2011 deydi ve bende bursa arap şükrünün ordaki aysiradan aldım..bütün yorumları okudum kızlar ve ben öyle birşey yaşamadım..hatta bana 3-4 kere prova yaptırdılar..çok alakalılardı..sanırım arkadaşlarım olduğu için (((: (orda tanıştım ve çok iyi arkadaşlarım)..

ben heykelin orda vardı şimdi tam hatırlamıyorum ordaki kadın bağırmış çağırmıştı bana..tabi bende kendimi ezdirecek değilim bende patlamıştım ona kibarca kapatmıştım çenesini..ve daha sonra da şikayet ettim attırdım..sen kimsin ki müşteriye hakaret ediyorsun dimi ama..neyse konuyu açan arkadaş büyük ihtimalle evlendi ben diğer evlenicek arkadaşlara yazayım korkmayın özel dikim olucak diye aysiranın herşeyi çok iyi..anısı yapılıyor tekrar..

yok canım evlenmedim daha:)))) nisanda düğünüm,konuyu ben açtımdı:) ben bi gelinlik beğendim kol dikcekler,inş bi sorun çıkmaz.biraz panik oldum,teşhir ürününü veriyolar güzel olmaz diye.Ama güvenebilceğim tek yer de aysira.konyadayım ben,ankaraya gidip gelmem sıkıntı olcaktı.içime sine sine giyerim inş. bi sıkıntı çıkmaz yaa

Kızlaaaar,cumartesi aysiraya gittim:))) duvak veriyolarmış yanında ama tül,dantelli vermiyorlar.benim gelinliğim sırf dantel,tül üstüne hoş olmuycaktı kenarı dantelli bi duvak aldım,200 liraya.gelin buketi de vermiyolar hala:((( takı kesesi,eşarp verceklermiş.ayrıca giydiğim teşhir ürünü olan gelinlik yoktu,göndermişler güya.inş onu bana kakalamazlar yaa..durum böle kızlar,gelinliğimin fotosunu da çektirmediler,modeli de yok.nisan 9 unda provam var,o zmn koyarım inş buraya:)

selam, provan oldu mu merak ettim? nasıl geçti? Benim oldu ve tek söyleyeceğim şimdiki aklım olsa asla ama asla aysıradan gelinlik almazdım. Bugün çok sinirliyim, provam vardı ve satış sırasında olur denilen hiçbir şeyin olamayacağını söylediler, gelinliğimde de bir tuhaflık vardı, ilk numune olarak denediğimi tekrar giyip yanıma da birisini alıp gitmem ve kıyaslamam gerekiyor. yarın arayıp konuşacağım ama sinirden uyuyamam herhalde bu akşam. Bin kere aynı soruları sordum ve bin kere provada hepsi hallolur dediler ama bugün aaaa yapılamıyormuş dediler. Ya dantelli eteğin etek boyunu bile yere sürünmeli bu diye aldılar. Provada o kadar tuhaftım ki dilim tutuldu sanki hiçbir şey diyemedim. Eve geldim tüm interneti taradım hiç öyle bir boy alımına rastlamadım. Nişanlım ve arkadaşlarıma anlattım, ya istediklerimin yapılamadığını şimdi söylüyorlar diye, inanılmaz kızdılar. Aksesuarlar çok kötü, 3 çiçek vardı pazarda bedava satsalar almazsınız, seç bakalım yaptılar, iyi olanları parayla satıyorlarmış!!! Benim arkadaşım saç için hem taç hem firkete almıştı, ben de öyle istemiştim. Satarken aaaa çok çeşit var seçersin provalarda demişlerdi, bugün maalesef firkete yok ama tek bir tane inanılmaz kaba bir çiçek var istersen bu olsun dediler. Ayyyy çok çok sinirliyim. Yarın tekrar prova isteyeceğim ve eğer birşey değişmezse merkezlerini arayıp şikayet edeceğim. Provada bir ara paramı iade etsinler başka yerde yaptırayımı bile düşündüm ama sana söz verirken ve tutmazlarken, satarken iyi, sen para iadesi isteyince aaa kaporalar yanar diyen bir firma olduğu için şimdilik yarın tekrar konuşmayı seçiyorum...bakalım...gelişmeleri yazacağım...

selam, provan oldu mu merak ettim? nasıl geçti? Benim oldu ve tek söyleyeceğim şimdiki aklım olsa asla ama asla aysıradan gelinlik almazdım. Bugün çok sinirliyim, provam vardı ve satış sırasında olur denilen hiçbir şeyin olamayacağını söylediler, gelinliğimde de bir tuhaflık vardı, ilk numune olarak denediğimi tekrar giyip yanıma da birisini alıp gitmem ve kıyaslamam gerekiyor. yarın arayıp konuşacağım ama sinirden uyuyamam herhalde bu akşam. Bin kere aynı soruları sordum ve bin kere provada hepsi hallolur dediler ama bugün aaaa yapılamıyormuş dediler. Ya dantelli eteğin etek boyunu bile yere sürünmeli bu diye aldılar. Provada o kadar tuhaftım ki dilim tutuldu sanki hiçbir şey diyemedim. Eve geldim tüm interneti taradım hiç öyle bir boy alımına rastlamadım. Nişanlım ve arkadaşlarıma anlattım, ya istediklerimin yapılamadığını şimdi söylüyorlar diye, inanılmaz kızdılar. Aksesuarlar çok kötü, 3 çiçek vardı pazarda bedava satsalar almazsınız, seç bakalım yaptılar, iyi olanları parayla satıyorlarmış!!! Benim arkadaşım saç için hem taç hem firkete almıştı, ben de öyle istemiştim. Satarken aaaa çok çeşit var seçersin provalarda demişlerdi, bugün maalesef firkete yok ama tek bir tane inanılmaz kaba bir çiçek var istersen bu olsun dediler. Ayyyy çok çok sinirliyim. Yarın tekrar prova isteyeceğim ve eğer birşey değişmezse merkezlerini arayıp şikayet edeceğim. Provada bir ara paramı iade etsinler başka yerde yaptırayımı bile düşündüm ama sana söz verirken ve tutmazlarken, satarken iyi, sen para iadesi isteyince aaa kaporalar yanar diyen bir firma olduğu için şimdilik yarın tekrar konuşmayı seçiyorum...bakalım...gelişmeleri yazacağım...

bu aysira da nerde olursa olsun hep sorunlu galiba,, en önemli sebebi, bu firma tek bir merkezden yönetiliyor, istediğiniz değişiklikler başkaları tarafından yapılıp gönderiliyor,yani bir çok ilde şubesi var ama mağaza müdürleri tabiki iş yeri sahibi kadar özen gösteremiyor, bikere işi bilmiyor çoğu zaten, ekmek değilki bu ne istersen onu veriyim diyecek...gelinlik işine girecekseniz kesinlikle firmanın sahibinin bizzat içinde olduğu biryer seçeceksiniz. bu işin içinde olmayan böyle titz konuda çok zor yardımcı olur. 1 kere olan şeyler bunlar, ben içinde olduğum için çok iyi anlıyorum , ve aysira karşı mağazamızdaydı hemen, kaçan bize geliyordu. çok da kalamadı zaten, kapatıldı.

merhaba,

benim arkadaşım aysıradan almıştı onun başına böyle bir durum gelmedi. bende gelinliğimi aysıradan alıyorum, netteki o yorumları okumuştum fakat giyilmiş olanlar outletten alanların başına gelmiş ki outlet gelinliklerinin giyilmiş olması zaten beklenen bir durum. yalnız temizliğini falan yaptırmamışlar demek ki sorun olmuş. Sıfır sipariş ettiğin gelinliğin giyilmiş geleceğini sanmıyorum, sonuçta outlet mağazasından almıyorsan.

Yalnız satış sonrası tutumları çok farklı. Kadıköyden alıyorum ben, satana kadar çok ilgililerdi, şöyle yaparız gelir istediğin zaman bakarsın zaten, aaa incili taç bir sürü var istediğini seçersin falan diyorlardı. 2 hafta önce haftasonu gittim ayakkabımı deneyeyim oluyor mu gelinliğin altına diye mankendeydi gelinliğim, çıkartamayız şimdi dediler. Sonraki haftasonu yine gittim direkt yukarı çıktım mankende olmayan gelinlikte varmış meğer ve denetirken uff çok işimiz var prova günü hariç seninle ilgilenemem modundaydı. Provaya zaten ayakkabıyı seçip gitmeliyim ama anlamadım yani.... Taç bakayım dedim incili bir tane var şimdilik dediler zorla gösterttim onuda, gelin çiçekleri çok yapaydı ve az çeşitti. Biz aksesuar firması değiliz razı olun gibi konuştular. Duvak 1 ceşit göstermişti almadan önce, sonra gelir denersin demişlerdi ama iki gidişimde de üşendi galiba getirmeye, provada bakarsın falan dediler. Bakalım provada ne olacak? Bunların dışında gelinliğimi çok beğeniyorum. Resmi var konularda zaten.

Yani giyilmiş gelmez sanmıyorum ama sonrası içinde çok beklenti içinde olma derim.

Seninki hangi model ve fiyatı nedir?

Genel tutum...Siparişi alırken aşırı ilgi, böyle yaparız, şöyle olur; ama sonrasında zaten sen ona mahkumsun...Etik olmayan davranışlar...Hele hassa dönemlerde iyice can sıkıcı oluyor...

Umarım sorunu çözersin, bunlar nazar boncuğun olsun, canını sıkmamaya çalış...Şikayetim var vs.sitelerede bilgilendirme yapabilirsin..

İzmir Aysira'da gelinlik denediğimde beden çeşitlerinin bulunduğunu sadece tek provada boy ölçüsü alacaklarını söylemişlerdi, yani bedene göre prova alıp dikim yapmıyorlar...​

yaaa bir de ucuz bir yer olsa ucuz etin yahnisi diyeceğim ama 2000 tl para alıyorlar duvakla falan ki indirim dönemi fiyatları bunlar. Üzerine göre dikilmiyor hazır geliyor, bu yüzden diğer gelinlikçiler gibi uğraşmıyorlar da, bu kadar avantajlısın bari hizmeti iyi ver değil mi ama??? Gelinliğin dikişleri / payları görünüyor dışarıdan, çin malı olsa yeridir:((( en büyük sorun "böyle olur ki, başka türlü olmaz yaklaşımları"...insanı salak yerine koyuyorlar. Ben kaç yıllık tekstilciyim beni bari salak yerine koyma...iki güzel aksesuar alıp koymak ne kadar zor ve maliyetli olabilir ki eminönüde 20 tl çiçekler. 2000 tl nin içinde bunun hesabını yapmayın. Sorunca biz aksesuar firması değiliz ki diyorlar, hangi gelinlikçi aksesuar firması ki??? bunlar gelinliği tamamlayan şeyler ve madem hediye ediyorsun güya, adam gibi birşeyler hediye et. Ya da düş fiyattan, gidin kendiniz alın de...ama hediye zaten güzelini bekleme mantığı çok yanlış...bir arkadaş yazmış elleri çok sıkı diye, aynen katılıyorum ve bence aslında ufak hesaplar yüzünden müşteriyi kırıyorlar gereksiz yere...

Offff,kızlar çok korktum valla yaa.Benim prowam 9 nisanda.Bana da hep olur olur dediler.bi de benim kol falan dikilcek üstünde oldukça oynama yapılcak.nasıl bi şey gelcek çok merak ediyorum.Patbir sen de ne kadar sinirlensen haklısın,ben olsam ağlar dururdum ki bunlar da sonra daha bi panik oldum.Ya ben aysiraya da güvenemiycem de nerden alcam bu gelinliği Allah aşkına.Bi de dediğin gibi az uz bi para vermiyoruz.Ben aksesuardan falan geçtim artık ki bana duvak buket falan da vermediler.Of yaaa

İzmir Aysira'da gelinlik denediğimde beden çeşitlerinin bulunduğunu sadece tek provada boy ölçüsü alacaklarını söylemişlerdi, yani bedene göre prova alıp dikim yapmıyorlar...​

evet yapmıyorlar yani işleri daha kolay...yalnız satarken bazı değişiklikler istemiştim, hepsini yaparız dediler ufak tefek şeyler bu arada istediklerim, hatta bazılarını kendisi önerdi, şöyle yaparız böyle yaparız rahat edersin falan diye, prova zamanı bunlar teknik olarak yapılamıyor oldu ama...giydiğimde etek üst kısmı çökme yapıyordu, tarlatanlar kullanılmaktan söndüğü için böyle oluyor demişlerdi, benimki sıfır geleceği için çökme olmaz dediler...benim tarlatanımla giyildiğinde aaaa çökme yapıyor:(((

ayy ben de korkmaya başladım bunları pkuyunca..
gerçi istediğim şeyler cok basitti yani sadece taşları çıkartacaklar (kol kısmını).. yani onlar yapamasa bile annem yapar en kötüsü..
ama su var kızlar ben de cok gezdim gelinlik için ve iyi yerlerin hiç birinde dantelli duvak, çiçek falan verilmez.. bunları geçtik tek tel toka vermiyorlar.. beymen, pronovias, beyaz butik, vakko, weddies hepsi böyle.. ve bunlar arasında en uygun fiyatlı olanalrı kesinlikle aysira.. ben vermemelerini cok da yadırgamıyorum.. sonucta pazarlama stratejisi..

bu arada şimdi aklıma geldi.. normalde bunlar kiralık ve satılık diye iki ayrı şekilde satış yapıyorlar.. hiç aklıma gelmedi ikinci eller hangisi diye sormak.. yani hiç sanmıyorum yapacaklarını ama bunlaru duyunca aklıma geldi.. gerçi şu da var, ben gittiğimde aldığım gelinliğin kolsuzu zamanında sipariş edilmişti yani ordaydı.. bana uzaktan gösterdiler ve ben sırf denemek için deneyeyim mi gibi laf ettim.. kadın kesinlikle olamaz diye poşeti aldı görtürdü.. yani çok da hoşuma gitti. o yüzden bırakın kullanılmışı denenmişini bile vermiyorlar..

bu arada dikim denilen şey su; adamlar beden beden çalışıyor.. senin bedenin neyse önce onu getirtiyorlar sonra üzarinde oynama yapıyorlar..
eger cok büyük oynamalar isteniyorsa yani dikim esnasında müdahele gerektiren şeyler isteniyorsa onu bilemem..

yani aysırayı pronoviasla tabiiki kıyaslamıyorum, ama pronovias vermediğini zaten net belirtiyor ki ona göre karar veriyorsun ama kadıköyde özel dikim yapan yerler herşeyi veriyor. Konuda verip vermemesi değil aslında, satış sırasında çok model var istediğini seç, ya da ufak tefek tadilatları yaparız demeleri ama sattıktan sonra sözlerini tutmamaları. Giyilmişi verirler mi bende bilmiyorum, herkes aynı şeyden korkuyor benim de içime kurt düştü. Ben haftaya gittiğimde deneme gelinliğini de görmek isteyeceğim eğer yok burada, kurutemizlemede falan derlerse o zaman cıngar çıkar. Ama güzel güzel getirirse bana yenisinin geldiğini anlarım. Başkasının gelinliğini denetmiyor olabilir ama peki ala teşhir ürününü kurutemizleme yaptırıp bana ayırmış olabilirler???? :(((( Ha aysıra kalitesine göre ucuz değil, pronovias, vakko da gelinlik denedim kaliteler ve dolayısıyla fiyatlar kıyaslanamaz ama tabii ki oralar çok pahalı yazık bence bir gece için o kadar para vermeye. Ama aysıra onlara göre ucuz ne yapalım çekeceğiz mantığında da değilim. Bir çok semtte satılan 700 liraya gelinlik almıyorum ki, 2000 tl para ödüyoruz ve sözlerinde durmamaları, herseferinde başka bahaneler duymaktan çok sıkıldım....

tabii haklısın da dogru diyorsun ama şu var bana hiç demediler onu yaparız bunu yaparız diye.. hatta bi gelinlik vardı begenmiştim sadece dantelli yerlerini kafaya takmıştım.. cok direttimolmaz mı burayı çıkartamaz mıyız die, hayır dediler cok net.. belki de magazanda magazaya değişiordur tavırları..

bu arada aysira da vermiyoruz dio zaten.. yani bana net söylediler her şeyin dışında oldugunu ve ek ücret dahilinde oldugunu.. acıkcası ben hiç öyle bir tavırla da karsılasmadım.. bekleyim görücez artık..

teşhir ürünleriyle sıfır ürün aslında çok fark edilio sanki.. amaaan neyse olan oldua rtık
belki de cok kurcalamamak lazım kendi huzurumuz için. gelinlik düzgün mü düzgün deyip geçmek lazım sanırım.. can sıkıcı ama yapacak bi şey yok.. yani düşünsene teşhir ürününü çıkartamadılar sana.. sonra ne olacak? kavga etsen yine sana zarar çünkü zaten düğünün yaklaşmış dönüşün yok.. galiba bazen aptala yatmak lazım iç huzurumuz için :7:

tabii haklısın da dogru diyorsun ama şu var bana hiç demediler onu yaparız bunu yaparız diye.. hatta bi gelinlik vardı begenmiştim sadece dantelli yerlerini kafaya takmıştım.. cok direttimolmaz mı burayı çıkartamaz mıyız die, hayır dediler cok net.. belki de magazanda magazaya değişiordur tavırları..

bu arada aysira da vermiyoruz dio zaten.. yani bana net söylediler her şeyin dışında oldugunu ve ek ücret dahilinde oldugunu.. acıkcası ben hiç öyle bir tavırla da karsılasmadım.. bekleyim görücez artık..

teşhir ürünleriyle sıfır ürün aslında çok fark edilio sanki.. amaaan neyse olan oldua rtık
belki de cok kurcalamamak lazım kendi huzurumuz için. gelinlik düzgün mü düzgün deyip geçmek lazım sanırım.. can sıkıcı ama yapacak bi şey yok.. yani düşünsene teşhir ürününü çıkartamadılar sana.. sonra ne olacak? kavga etsen yine sana zarar çünkü zaten düğünün yaklaşmış dönüşün yok.. galiba bazen aptala yatmak lazım iç huzurumuz için :7:

hadi yaaa sana niye yok dediler ki? benim arkadaşımda başka şubeden almıştı hepsi dahildi, bana da başka şube dahil dedi...ya benim derdim çiçek aksesuardan çok tutarsızlıkları, etek boyunu yanlış aldı, gelinlik içe çökme yapıyor, daha önce söylediğimde başka bahane söylediler, provada başka hep düzeltiriz diyorlar ama düzelmiyor. Zaten epi topu 1 prova yapıyorlar, daha neyi ne zaman düzeltecekler, almaya gittiğimde düzelmiş olacakmış.....gelinliği satarken anlattıkları kolay kullanım özelliği bir anda provada yapılamaz oldu, uzun dantel parça vardı kısaltırız demişlerdi provada hop kısaltamayız oldu...en en büyük sorun modelin arkası benim ilk denediğimden ve katologdaki resimlerden çoook farklı duruyor, birisi ile gidip resmimi çektirtmem lazım... aksesuarlar son damla oldu artık. Yani teşhir ürününü çıkartamazsa hiiiççç aptala yatamam, aynen yenisini getirin görücem derim. Bu arada benim sipariş esnasında denediğim teşhir ürünü farklı renkti, benim rengimin teşhir ürünü sonradan geldi denemedim onu...Zaten 1 haftada getirtti benimkini nasıl oluyorsa??? Yine getirtsin 1 haftada.

benim sinirim haftasonu dahil zor geçer cnm...tek birşey olsa eyvallah iç huzurum önemli diyeceğim ama hepsi bir olunca yok diyemiyorum...

Sen de haklısın ama hiç sıkma canını.. bir bak belki sorun olmaz düzeltirler istediğin gibi.. kötü düşünmemeye çalış.. resim paylaşırsın biz de bir bakarız olmadı

Back