- Konu Sahibi benoctobus
-
aysiranın bakırköy ve fatih şubesinde gelinlik denedim ama piyasaya göre pahalı. yüzde yirmibeş indirim yazıyor camekanında fakat fiyatlar indirimli olarak 2000 tl den başlıyor hemde bu dönemde. ben gelinliğimi fatihten kiraladım. üzerime göre dikilecek. inşallah tüm arkadaşlar gönüllerinde yatan gelinliğe en kısa zamanda kavuşurlar
kızlar gelınlıgımı aysırdan almayı dusunuyorum bugun magazanın onunden gecerken bı gelınlık gordum hosuma gıttı ama gıdıp gıyen bakan varsa fıkır alabılırmıyım. opldunuz sekerler:))
Aysiranın nerdeyse tüm gelinliklerini giydim hangi modeli diyorsun tatlım?gerçi ben aldım gelinliğimi..
gecen hafta sonu bi kaç modelini deneme imkanı buldum hatta kod numaralarını vereyim ilgini çeken olursa kolay olur MBS066702 MBS066703 MBS691C03 MBS136 MBS156 modelleri güzeldive fiyatlarıda uygundu ilk yazdıgım modellerden bi tanesi kiralık 1350 demişti
ben geçen yıl evlendım gelınlığım aysiradandı ama şöyle bı şey var aysiranın şubesıne göre fiyatları değişiyor kesınlıkle araştırma yapmak lazım.
canım mbs136 nasıl dı cok begenmıstım ben onuda
ben o modeli giydim...kesinlikle çok kötüydü, tabi zevkler değişir arkadaşlar...
canım mbs136 nasıl dı cok begenmıstım ben onuda
selencım arkasında kuyrugu vardı kırık beyaz fazla kabarık olmayan straplezdı
kuyruğu uzun muydu yoksa kısa mı?biraz modeli anlatır mısın tatlım giymiş olabilirim..dantelli miydi?önünde göğüs tarafında işleme var mıydı?şöyle bişey miEki Görüntüle 146936 sen yinede anlat tatlım çok giydim çünkü..aklıma ilk bu modeli geldi diye koydum
kuyruğu uzun muydu yoksa kısa mı?biraz modeli anlatır mısın tatlım giymiş olabilirim..dantelli miydi?önünde göğüs tarafında işleme var mıydı?şöyle bişey miEki Görüntüle 146936 sen yinede anlat tatlım çok giydim çünkü..aklıma ilk bu modeli geldi diye koydum
Eki Görüntüle 147088 benımkı buydu geçen yıl aysıradan aldım
evet kesinlikle katılıyorumbu gerçekten çok güzelmiş mükemmel hatta çokta zarif
evet canım buydu işte:) cok begendım
ilk ben bu gelinliği beğenmiştim çokta güzel durdu üstümde..nişanlım bu tuvalet gibi dedi gelinlik diyince kabarık ve gösterişli olmalı diye başka bi gelinlik seçtik.tatlım eminim sana bu gelinlik çok yakışıcak peri kızı gibi olucaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?