Gelinlik Modelleri aysira yeni cıkardıgı gelınlıklerı deneyen varmı arkadaslar ??

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
kızlar gelınlıgımı aysırdan almayı dusunuyorum bugun magazanın onunden gecerken bı gelınlık gordum hosuma gıttı ama gıdıp gıyen bakan varsa fıkır alabılırmıyım. opldunuz sekerler:))

aysiranın bakırköy ve fatih şubesinde gelinlik denedim ama piyasaya göre pahalı. yüzde yirmibeş indirim yazıyor camekanında fakat fiyatlar indirimli olarak 2000 tl den başlıyor hemde bu dönemde. ben gelinliğimi fatihten kiraladım. üzerime göre dikilecek. inşallah tüm arkadaşlar gönüllerinde yatan gelinliğe en kısa zamanda kavuşurlar

ben geçen yıl evlendım gelınlığım aysiradandı ama şöyle bı şey var aysiranın şubesıne göre fiyatları değişiyor kesınlıkle araştırma yapmak lazım.

kızlar gelınlıgımı aysırdan almayı dusunuyorum bugun magazanın onunden gecerken bı gelınlık gordum hosuma gıttı ama gıdıp gıyen bakan varsa fıkır alabılırmıyım. opldunuz sekerler:))

gecen hafta sonu bi kaç modelini deneme imkanı buldum hatta kod numaralarını vereyim ilgini çeken olursa kolay olur MBS066702 MBS066703 MBS691C03 MBS136 MBS156 modelleri güzeldi ve fiyatlarıda uygundu ilk yazdıgım modellerden bi tanesi kiralık 1350 demişti

ama aysiranın şöyle bi kötü yanı var sadece kendi modelleriyle çalışıyolar ben bu modeli isiyorum deme lüksün yok ama gercekten fıyatları uygundu bende arastırma içindeyim şu sıralar bu cmt karara baglamam lazım anca yetişr

canım mbs136 nasıl dı cok begenmıstım ben onuda

selencım arkasında kuyrugu vardı kırık beyaz fazla kabarık olmayan straplezdı

kuyruğu uzun muydu yoksa kısa mı?biraz modeli anlatır mısın tatlım giymiş olabilirim..dantelli miydi?önünde göğüs tarafında işleme var mıydı?şöyle bişey mi sen yinede anlat tatlım çok giydim çünkü..aklıma ilk bu modeli geldi diye koydum

Son düzenleme:

bu gerçekten çok güzelmiş mükemmel hatta çokta zarif

evet canım buydu işte:) cok begendım

ilk ben bu gelinliği beğenmiştim çokta güzel durdu üstümde..nişanlım bu tuvalet gibi dedi gelinlik diyince kabarık ve gösterişli olmalı diye başka bi gelinlik seçtik.tatlım eminim sana bu gelinlik çok yakışıcak peri kızı gibi olucaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…