Gelinlik Modelleri Aysira gelinlik hakkinda bilgi ?

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
kizlarrrr!!

Aysiri gelinlik hakinda bilginiz varmi??? fiyatlari ve kalitesi??? lutfenn cvp verin biliyorsaniz?? ben turkiye gelinlik moda evleri hakinda pek bisi bilmiyorum, ve turkiyeye geldigimde dogru yere gitmek istiyorum

Aysira gelinlikleri normal elbise gibi düşün kişiye özel değil bedenli tüm modeller..
Bende aysiradan aldım çok memnun kaldım bedenli olduğu için tam kendime uyanı bulmak sıkıntı olmadı..
Ben bursada aldım satanlar gayet ilgili güler yüzlüydü ve birçok modeli denme şansım oldu..
Tavsiye ederim en azından mağazasında git dene..

kizlarrrr!!

Aysiri gelinlik hakinda bilginiz varmi??? fiyatlari ve kalitesi??? lutfenn cvp verin biliyorsaniz?? ben turkiye gelinlik moda evleri hakinda pek bisi bilmiyorum, ve turkiyeye geldigimde dogru yere gitmek istiyorum

Yolunuz düşerse İstanul Fatih'te Aysiraya uğramanızı tavsiye ederimmmm

Yolunuz düşerse İstanul Fatih'te Aysiraya uğramanızı tavsiye ederimmmm

kizlarr ben ankaradaki aysira gelinlikciye gidebilirim ancak. umarim ankdakide bursa ve ist daki gibi olurkar

canim husniye moda evinden bahsediyordun ya sanki ben bi kanalda onun reklamini gordum gibi oldum ama dedigim yerlerede mutlaka bakmani tavsiye ederimm...

Genel itibariyle ilgililer bence ankaradakide iyidir.Resimde gördüğün mankenlerde olduğu gibi üzerine olmuyo her model o nedenle ordakilerin tavsiyeleri önemli oluyo birde farklı modelleri deneme şansın oluyo böylece en doğru kararı verirsin umarım..şimdiden kolay gelsin:)

tsk ederim cani, baktim bu sayfaya, hatta butun yorumleri okudum, isime baya yaradi

evet aysira da gelinlikler çok güzel almasanda gitmeni tavsiye ederim bende aldım
evet bende ilk once buraya bi goz atmak istiyorum, tsk ederim canim tavsiyen icin

evet haklisin canim, insan kendi uzerinde gormedikce dogru kararida veremez, tabi bu isi bilen birinden tavsiye almakda en iyisi. bende umarim dogru karari veririm, walla simdiden girdim stresse, bakalim ne olcak

ben gelinlik için baya bi gezdim fatih beylikdüzü bakırköy ve arkadaşlarımda başka şehirlerde sordurdu...en son tesadüfen aysiraya girdim ve 3 model beğendim katalogtan denedim 3 ünüde en son birini beğendim (sırf fiyatı uygun die) aldım ...fiyatının 3 te 1 ini verdim çıktım...eve gittim gece uyuyamadım çünkü çok kötürdü.....neyse sabah hemen aradım aysirayı orda ki arkadaş hemen durdurdu siparişi akşamına gittim yeni bi model denedim ve okadar yoğun olmalarına rağmen beni üzmediler. neyse son olarak bu modeli beğendim ve şuan hazırlanıyor. 18 mayısta provam var::::) heyecanlıyım ama ben beyaz düşündüm hep bu mnodelin kırık beyazını aldım güzelmi sizce.

Benimde gelinligim Aysira (BagdatCad.) Hatta gunes modeli gelinlik. Cok memnnunum, ilgi, yardim , tavsiye, hicbiseyi eksik etmediler Allah razi olsun. 1 prova yapildi. 38 beden Gelinlik uzerime tam oldu, boyunu kisalttilar sadece. Fatihe gitmistim oncesinde. Merdiven alti birsuru yer fransiz tulu diye bize bildigin nikah sekeri tulu satmaya calisti 4000 liraya. Allahtan annem terzi, anladi. Aysiranin fiyatlari da uygun 1800 verdim ben, icime de tam sindi. Reklamini yapmisim gibi oldu ama valla cok memnun kaldim.

ben geçen sene kendi düğünümde daha kabarık bir aysira modeli giydim ama sanırım senin aldığın tarzdaki modeller son zamanlarda daha moda oldu. Özellikle kraliyet düğününden sonra eminim şık gelin olmak herkesin hayali olmuştur. Bu sene modeller hep kibar ve şık. Gelinliğini çok beğendim güle güle giymek nasip olsun inşallah

Yazını okuyunca dikkatimi çekti geçen sene bende aynı olayı yaşadım. Fatih'teki birçok isimsiz yer uyduruk ve ortaya ne çıkacağını bilmediğin gelinlik için çok yüksek fiyat veriyorlar. Ben çok ayıpladım ordakileri. Fatih'e gittiğim gün gelinlik giyip çıkaracağım için giyimim çok rahat ve özensizdi. Gelinliğe bulaşmasın diye makyaj da yapmamıştım , ama çoğu modaevi gözlerinden anladım beni bu fakir alamaz diye düşünüp gelinlik giydirmeyen bile oldu, ilgilenmediler şaka gibilerdi çok güldüm ama iyiki öyle olmuş. Gittim aysiraya ve hizmet kalitesi farkını gördüm ve beni insan yerine koyup ilgilendiler sağolsunlar, bende çok ama çok memnun kaldım.

çok teşekkürler canım...evet fazla kabarık değil ama sevdim ben....sanada mutluluklar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…