- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Allahın emri neden sadece kadına onu benim aklım almıyor işte.
Ben kapalı olsam eşime şort giydirmem.
Sakın bu kuralları erkekler koyduğu için olmasın???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyeyim bende bilemedim ben ne desem yanlş tarafa çekiyorsunBen ozgurum.. Zaten bu dunyada mutlu olmak icin bir saglikli olmaya, bir ozgur olmaya, bir de huzurlu ortamda olmaya gerek var, gerisi hikaye.
tabiiki evladının istediği bir meyveyi alamamak meselaBence kimse Özgür değil. fakirler daha az özgür. İnançlılar daha az Özgür. Hastalar daha az Özgür. Cesur olmayanlar daha az Özgür vs vs.
Ben orda sıcaktan pişicem herif püfür püfür gezecek. Yok öyle bi dünya.hay allahım neden?çokmu güzel bacakları şeporacığım:))
hımm haklısınBen orda sıcaktan pişicem herif püfür püfür gezecek. Yok öyle bi dünya.
Evet kişinin kendi iradesiyle yaptığı şeyler özgürlüktür. Ama ülkemizde bir şeye özgürlük derken düşünmek lazım. Insanlar evlenmek istediği için mi evleniyor yoksa evlenmeden birlikte yaşayamadıkları cinsellik yaşayamadıkları tamamen Özgür olarak özel hayatını yaşayamadıkları için mi evleniyorlar... Veya kapanan kızlarımız inançsız ailelerden mi çıkıyor? %99 inançlı ailelerin kızlarının kapanması tesadüf mü? Bunu ne kadar özgürlük diye değerlendiriliriz?Bu kadının mantıgı suna benziyor:
'Evlenen kadınlar özgürlüğünden vazgecmiş demektir.'
Kişinin kendi iradesiyle yaptıgı tercihler özgürlüğünü elinden almaz aksine bir tercih yapabilmekte ne kadar özgür oldugunu gösterir.
Evet kişinin kendi iradesiyle yaptığı şeyler özgürlüktür. Ama ülkemizde bir şeye özgürlük derken düşünmek lazım. Insanlar evlenmek istediği için mi evleniyor yoksa evlenmeden birlikte yaşayamadıkları cinsellik yaşayamadıkları tamamen Özgür olarak özel hayatını yaşayamadıkları için mi evleniyorlar... Veya kapanan kızlarımız inançsız ailelerden mi çıkıyor? %99 inançlı ailelerin kızlarının kapanması tesadüf mü? Bunu ne kadar özgürlük diye değerlendiriliriz?
ben evlenmeden önce özgür değildim..yinede pek çoklarına göre özgür sayılırım beterin beteri var örtünme konusunda sadece söylemişti rahmetli anneciğim,eşarp verirdi okula giderken takmazdım..baktı takmıycam vazgeçmişti.:)ama eve geliş gidiş saati iki elin kanda olsa 6..7 de evde olacaksın vs..her giititğin yeri söyleyeceksin erkek çocuğu gibi değil yani..evlendim özgürlüğüme kavuştum..eşim hep bir gün yanlız kalabilme ihtimaline karşı kendime güvenmemi bir takım şeylerle başa çıkmam gerktiği konusunda beni iteledi..sayesinde güçlü bir birey oldum..Evet kişinin kendi iradesiyle yaptığı şeyler özgürlüktür. Ama ülkemizde bir şeye özgürlük derken düşünmek lazım. Insanlar evlenmek istediği için mi evleniyor yoksa evlenmeden birlikte yaşayamadıkları cinsellik yaşayamadıkları tamamen Özgür olarak özel hayatını yaşayamadıkları için mi evleniyorlar... Veya kapanan kızlarımız inançsız ailelerden mi çıkıyor? %99 inançlı ailelerin kızlarının kapanması tesadüf mü? Bunu ne kadar özgürlük diye değerlendiriliriz?
in vino veritas o sort olayı ayrı bir tuhaflık var öyle kadın çarşaflar içinde adam sortlu
Bende hep merak ederim.niye boyle diye secim sanırım bir garip secim ama
Sephoraa: 40891668 .!.:Sadece bana tuhaf gelmediğine sevindim.
Ama allahın emri öyleymiş, sorgulayamazmışız.
bende alamıyorum ama suçlu da aramıyorumtabiiki evladının istediği bir meyveyi alamamak mesela
Nereden bakarsan oradan gorursun.Yine o kadar desteksiz bir laf ki... Aileler çocuklarına bebekliklerinden itibaren Dövme yapmasını mı empoze ediyor? :)) nasıl bi kıyaslama ya, valla her şey işinize geldiği gibi. sanki bütün kapananların ailesi ateist de tamamen hür düşünceleriyle kapanıyorlar. Yoksa ailenin çevrenin hiç etkisi yok...
Sanki herkes allahin emrine bire bir uyuyormus gibi
sen aramayabilirsin ama ben ararım..bende alamıyorum ama suçlu da aramıyorum
aynen dilyen dilediğini yapsın imanla paranın kimde olduğu belli olmazmış,allahla kul arasına kimse giremez..aynen uymuyorum ama inkarda etmiyorum, edememde
günahlarim sevablarim beni ilgilendirir baskasini degil,hesabi vercek benim