- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Neden?
Genellemelerden nefret ederim ama ne kadar Konya'lı tanıdıysam çok fazla muhafazakar. Ama sizin düşünce tarzınız (yorumlarınızdan çıkarımım) çoooook çok farklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden?
sorgulayabilirsin canım ne münasebet..bakalım kadın kendi isteğiylemi kapandı,zorakimi..Sadece bana tuhaf gelmediğine sevindim.
Ama allahın emri öyleymiş, sorgulayamazmışız.
herkes ettigini bulur, ettiklerine bulacak herkesAaaaa siz bilmiyor musunuz takılanları? Nasıl bilmezsiniz? Yok erkek muayene edemem yok erkek doktor istemem yok karımı erkek muayene etmesin... İlla uzaya bir şey mi yollamak lazım? Ona kadar günlük hayatta bir sürü kaprisleri var. Daha geçen gün Gömülü 20lik diş ameliyatında saçına Şeffaf bone takacak diye koridordaki tüm erkek doktor ve çalışanları boşalttı hanım kızımızın biri. inanç özgürlüğü başka terbiyesizlik kapris yapmak başka. Çok pohpohlanılıyor ama bakalım ilerde neler olacak...
nasıl anlamadımGenellemelerden nefret ederim ama ne kadar Konya'lı tanıdıysam çok fazla muhafazakar. Ama sizin düşünce tarzınız (yorumlarınızdan çıkarımım) çoooook çok farklı
:))) işte o kadar muhafazakar( kibar tabiri ile) içinde büyüseydin sen de benim gibi delirirdin. Neyse iyi oldu belki de doğru yolu bu vesileyle bulmuş oldum.Genellemelerden nefret ederim ama ne kadar Konya'lı tanıdıysam çok fazla muhafazakar. Ama sizin düşünce tarzınız (yorumlarınızdan çıkarımım) çoooook çok farklı
Özgür mü Dövme yaptıran? Tayyip sildir onu demiyor muydu sporcuya. :)))Nereden bakarsan oradan gorursun.
Iyi okuyun aile karismismi dovme ornegimde.Yaptiran yaptirsin ozgur, testture girende girsin ozgur. Anliyormusunuz ?
Size değildi mu mesaj. Neden alıntıladınız ki? Sitede sorun var sanırım.nasıl anlamadım
Aynen ben de@cryptic banlanmis, saskinim.
çok özgürüz cumhur başkanına tayyip diyoruz git başka gelişmiş ülkelre diyebiliyor musun bakalımÖzgür mü Dövme yaptıran? Tayyip sildir onu demiyor muydu sporcuya. :)))
yanlış olmuş kusura bakma özürdilerimSize değildi mu mesaj. Neden alıntıladınız ki? Sitede sorun var sanırım.
bir dahakine adıyla hitap edeceğim siyasilere hitap ederken senden izin alırım pardon.çok özgürüz cumhur başkanına tayyip diyoruz git başka gelişmiş ülkelre diyebiliyor musun bakalım
tamam kardeşim afedersinbir dahakine adıyla hitap edeceğim siyasilere hitap ederken senden izin alırım pardon.
ben diyorum hanya sen diyorsun konyatamam kardeşim afedersin
çok özgürüz cumhur başkanına tayyip diyoruz git başka gelişmiş ülkelre diyebiliyor musun bakalım
arkadaşlar adam ın cumhurbaskanı olması beni ilgilendirmiyor sonuça koskoca adam yani neyse
Tabi canım hollande'ye falan tayyip de bakalım ne oluyor. Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanırsın mazallah. Hakaret ediyon zannederler.
O kadar alıngansınız ki. AKP taraftarlığınız da alınganlıktan. Arkadasım arkadaş Dövme yaptırana karışan yok demiş ben de kendi seçtiği kişinin dövmeye getirdiği eleştiriyi söyledim. Sen bunun neresinden alındın da linç dedin hayretten ölüyorum şuan.bişey merak ediyorum niye bazıları sırf aynı kafada degilsin diye seni psikolojik olarak linç eder