Ayşe'nin butiği

melikli23

HİÇ AYIRMA RABBİM BİZİ...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
3.336
1.522
Kızlar takasla renk renk şallar arıyorum eski tip olmasın lütfen yenilerden dantellilerden püsküllülerden felan :) sonraaa çanta arıyorum sırt çantası büyük replika el çantaları saat büyük kolyelerdende arıyorum elimde kız ve erkek çocuk ürünleri güzel tunik pardesü çanta ayakkabı felan varrr varmı aradığım ürünlerde takas düşünen güzel 38 beden tesettür ürünleriniz varsada bakabilirim

Son düzenleme:
yokmu kimsede bu tarz kısa kalın topuklu 39 no ayakkabı uzun yelekler dar paça şık pantolonlar

Eklentiler

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_images.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 101
  • C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_untitled(2).png
    74,6 KB · Görüntüleme: 90
39 No yeni gibi babetlerde arıyorum hanımlar oğlum için nike sandalet arıyorum 25 no ilk arabam arıyorum dar paça pantolon arıyorum 38 beden yok mu kimsede

bıkmadan usanmadan tesettür giyim farace çanta hatta gözlük ve şifon şal arıyorummmmm

herkeste var da sizde yok mu? yooooook muuuuuu yokkkkkk mu böyle güzel ciciler sizde yok muuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…