Benim konumu inceledinizmi size uyan şeyler vardır mutlakaherkeste var da sizde yok mu? yooooook muuuuuu yokkkkkk mu böyle güzel ciciler sizde yok muuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim konumu inceledinizmi size uyan şeyler vardır mutlakaherkeste var da sizde yok mu? yooooook muuuuuu yokkkkkk mu böyle güzel ciciler sizde yok muuuuu
inceledim canım bitane çizgili yelek var siyahlarda olur aslında ama kısa ben diz altı istiyorum varsa ekle canım sayfama bi bakayımBenim konumu inceledinizmi size uyan şeyler vardır mutlaka
tabi ki takipteyim eşarp değilde şal istiyorum daha çok yazlık ipek şifon şallar merakla yeni cicilerinizi bekliyorumeşarplarım var hoşunuza gidebilir. ayrıca yakında kıyafetlerde koymaya başlayacağım, göz atabilirsiniz :)
Saol canım ben yere kadar uzun istiyorumBende armine ince kumastan lacivert kapsonlu fermuarli kap var dizalti ,,, ferace kumasindan sifir kol dizalti belden baglamali yelek var cnm ama takas dusunmuyorum istersen atayim resimlerini 38 beden kap yelek 38 40 arasi
Etek kullanmıyorum ama pantolon tuniklerin varsa bakayım canımCanm bende 38 beden etekler falan var benm konum hep 38 beden
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yeniler-ekleniyor.970068/Etek kullanmıyorum ama pantolon tuniklerin varsa bakayım canım
Saol kuzum ama ven daha spor şeyler düşünüyorum