Ayşe'nin butiği

PANTOLONLARIN HEPSİ 25 TL 38 BEDEN DİĞER ÜRÜNLERDEDE İNDİRİM VARDIR 3 TANE 10 TL 15TL DEĞİŞİYOR BİR BAKIN

eşarplarım var hoşunuza gidebilir. ayrıca yakında kıyafetlerde koymaya başlayacağım, göz atabilirsiniz :)

eşarplarım var hoşunuza gidebilir. ayrıca yakında kıyafetlerde koymaya başlayacağım, göz atabilirsiniz :)
tabi ki takipteyim eşarp değilde şal istiyorum daha çok yazlık ipek şifon şallar merakla yeni cicilerinizi bekliyorum

ben bir umutla bekliyorum belki birilerinde vardır aradıklarım diye

Bende armine ince kumastan lacivert kapsonlu fermuarli kap var dizalti ,,, ferace kumasindan sifir kol dizalti belden baglamali yelek var cnm ama takas dusunmuyorum istersen atayim resimlerini 38 beden kap yelek 38 40 arasi

Bende armine ince kumastan lacivert kapsonlu fermuarli kap var dizalti ,,, ferace kumasindan sifir kol dizalti belden baglamali yelek var cnm ama takas dusunmuyorum istersen atayim resimlerini 38 beden kap yelek 38 40 arasi
Saol canım ben yere kadar uzun istiyorum

Canm bende 38 beden etekler falan var benm konum hep 38 beden

Çanta sıfır urundur ambalajında gönderilecektir. 40 tldir

Eklentiler

• 579342_2.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
  • 579356_1.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…