AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

cnm seninde mutlu haberlerini vereceğin,cicişlerini göstereceğin günler de gelecek inanıyorum ben..

ben de çookk beğendim cnm..çok hoş.Bence de çok zevklisin..

Son düzenleme:

alla alla 270 den cok daha fazla büyük duruyo...sırt dekoltesini cok severim,evet yaa nasıl bi rahatlık olur sütyen takmaya gerek yok..
ya bu arada ben adet olucam sanırım,gögsülerim cok hassaslastı şişti ve acıyo...ya bu durumda ameliyat iptal mi olur? bugun bi arıcam asistanını...o kadar da yaklasmısken iptal olmaz umarım..

Son düzenleme:
Ya bu arada hakkaten miks in gögüslerine takıldım her cc her insanda mı farklı duruyor yoksa kas altı yapılanlar mı cok küçük gösteriyor?..270 bile küçüktr derken miks de görünce diyorum woowww süpperr...ya insallah benimkiler de böyle görünür..

Canım teşekkürederim Güzel Düşüncelerin için Sanırım evet bu Kas altı falan olunca cc daha Ufak durabiliyor Etkisi vardır lakin Benim dediğim gibi memelerimin Üst Lobu da Doluydu Yani memelerim Küçüktü ama Üst Kısımları Dolgungun du Dışarıdan Bakan lar benim Göğüslerimin Şu anki Formunda Olduğunu Zannediyorlardı Anlatabildimmi Tabi ki destek Li Kullanıyordum Bie zamanlar Bu arada meme Uçlarımı Kapattım fazla Müstehçen bir Görüntü oluşmasın diye söylemek isterim bunuda..

Sütyensi Hali nasıldır diye Diye soranlar Olmuştu ve Süteyen siz de memelerinin Araları Yine böyle Birleşikmi Diye soran Arkadaşlar için Ekledim avatarıma Bu resmi mi :92:

cnm doktor bana özellikle en son adet tarihimi sordu.göğüslerin şiştiyse erteleyebilirler.göğüs şişken ameliyat sırasında protez boyutunu seçmede sıkıntı olabilir..

kızlar ben bugün son hazırlıklarımı tamamlayacağım..akşamda annemde kalıcaz oğluşumla..ameliyat sonrasıda bir süre orda kalırız..babama göğüsümde yağ bezesi olduğunu onun alınacağını söyledik(babam üzüldü yazık cnm bnm) yine gelirim ara ara..çok öpüyorum hepinizi.dua edin bnm için lütfenn..

aradım adet olucam gögsülerim hassaslastı şişti dedim asistanına,,,kanaman cok olmuyosa sorun olmaz dedi..ama evet yani bi yanılgı olabilir..neyse ben 290 falan dicem zaten,doktora da belirtirim şişler diye..

Hadi bakalım Ayşegülcüm dualarımız Seninle Allah Gönlüne Versin Güzel haberlerini Bekliyoruz bizi merakta bırakma..

Sütyensi Hali nasıldır diye Diye soranlar Olmuştu ve Süteyen siz de memelerinin Araları Yine böyle Birleşikmi Diye soran Arkadaşlar için Ekledim avatarıma Bu resmi mi :92:

Bugune kadar gördugum en basarili gögusler diyebilirm, masallah ya! Doktor kim?
Fiyat ne kadar? Kac cc? Kas altimi? Profili ne? Protez ne?
ayyyy bende böle istiyorummmmmm

Ya, cnm senin avatrinida simdi gördum! Mukemmeler, kizlar ya bu resimleri gördukce hemen bicak altina yatasim gelio :)

Sanada ayni sorulari sorcam :)
Doktor kim? Protez ne? profil ne? Kac cc? Kas altimi?

ay cok soru soruyorum ama kafam karisik boyum 170 kilom 55 ve ben dolgun gögus istiyorum, su an meme dokum az, yani a ve b kup arasi bisey. 400 cc istiyorum en azindan cunku gögus kafesim genis omuzlarin genis. Ay ne zor!

Teşekkür ederim canım.Doktorum Hasan Fındık,Mentor marka yuvarlak protez,Kas zarı altına meme ucu kesisi ile koyuldu,400cc,boyut olarak inanılmaz menmunum,fizik olarak birbirimize çok yakınız,eminim sanada çok yakışacaktır 400cc,inşallah bunu kabul edecek doktoru bulursun.

Canim cevap icin cok merci, ya 400 cc takan dr bulmak zormu olur? Bide senin rotezler yuksek profilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…