• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYŞEGÜL41 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar arkadaş olarak ekliyorum lütfen kabul edin bende ameliyat olmak istiyorum fotolarınız bana fikir verebilir birde izmirde güvenilir bir dr. arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

selam ayşegül.
benim ameliyatım 15 ağustosa ertelendi. ama şimdiden yarınki doğumgünü kutlamak istedim. nice mutlu yıllaarrrr.:71:

arkadaşlar istanbulda bu konuda hastane olmuş çok iyi bir kurum var öneririm...
ilgilenenler varsa bana mesaj atsın telefon numarası verebilirim.burada yazıp reklam olsun istemiyorum

selam ayşegül.
benim ameliyatım 15 ağustosa ertelendi. ama şimdiden yarınki doğumgünü kutlamak istedim. nice mutlu yıllaarrrr.:71:

cnm bi ara girip baktm ertelendiğini okudum.geç olsun güç olmasın,2 haftada kısa bir süre çok hızlı gececek zaman.ve güzel cicişlerine kavuşacaksın:46: unutmamışsın teşekkür ederim hayatım:16:çok öpüyorum seni.görüşelim yine..

benim resim albümüm yok arkadaşlar bu arada.beni ekleyen arkadaşlar için söylüyorum.avatarıma bir iki resim koydum sadece bu zamana kadar..bilginiz olsun,sevgiler..

selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim

selam kızlar. bende bundan beş gün önce ameliyat oldum ilk 2 günüm çok ağrılı geçti.kalktım yürüdüm evin içinde fakat gecelerim kabuk gibiydi. yatamadım yattıysam da kalkamadım.kollarımı hareket ettiremedm fazla. ama şimdi iyiyim göğüslerime baktıkça da acılarıma değdiğini görüyorum. ben doktor konusunda çok şanslı olanlardandım herhangi sorunuz varsa yanıtlayabilirim

cnm geçmiş olsun..yakında çok daha ii olacaksın..sevgiler..:16:

merhaba aysegulcum,
gecmıs olsun umarım hersey gonlunce olmustur..nasılsın?epey olmus amelıyat olalı yumusaklık nasıl? ben 18 temmuzda oldum amelıyatımı allah sukur hersey yolunda gorunuyor fakat halen oturur vazıyette uyuyorum.ne zaman normal yatıcam uykusuzluk cok yoruyor..

merhaba aysegulcum,
gecmıs olsun umarım hersey gonlunce olmustur..nasılsın?epey olmus amelıyat olalı yumusaklık nasıl? ben 18 temmuzda oldum amelıyatımı allah sukur hersey yolunda gorunuyor fakat halen oturur vazıyette uyuyorum.ne zaman normal yatıcam uykusuzluk cok yoruyor..

merhaba canım, nasılsın nasıl oldun? Umarım ödemlerin inmiş- herşey yoluna girmiştir;) Ama halen yatamamana üzüldüm, yatarken bir kaç tane fazla yastık koyup denesen belki daha rahat edersin.

merhaba canım, nasılsın nasıl oldun? Umarım ödemlerin inmiş- herşey yoluna girmiştir;) Ama halen yatamamana üzüldüm, yatarken bir kaç tane fazla yastık koyup denesen belki daha rahat edersin.

canım merhaba,
benım hıc gogus dokum yoktu ve kasaltı yapıldı bu yuzden okadar gergınım kı yatmak ne mumkun otururken bıle gergınım..yavas yavas yumusama ve gevseklık basladı ama henuz yatmak ıcın yeterlı degıl..masajları arttırıp sertlestırdım daha rahat edıyorum.bı sure daha boyle devam edıcem sonra yavas yavas yatma acımı dusurucem..yan yatmak hayal oldu,nasıl yatabılıyorsunuz kızlar ben cok garıp oluyorum gergınlıkle bırlıkle protez bır tarafa kayıyor ve agırlık yapıyor:18:
sen nasılsın?umarım hersey yolundadır.optuyorum:nazar:

canım merhaba,
benım hıc gogus dokum yoktu ve kasaltı yapıldı bu yuzden okadar gergınım kı yatmak ne mumkun otururken bıle gergınım..yavas yavas yumusama ve gevseklık basladı ama henuz yatmak ıcın yeterlı degıl..masajları arttırıp sertlestırdım daha rahat edıyorum.bı sure daha boyle devam edıcem sonra yavas yavas yatma acımı dusurucem..yan yatmak hayal oldu,nasıl yatabılıyorsunuz kızlar ben cok garıp oluyorum gergınlıkle bırlıkle protez bır tarafa kayıyor ve agırlık yapıyor:18:
sen nasılsın?umarım hersey yolundadır.optuyorum:nazar:

Canımcıım, benim çok şükür sorun kalmadı rahat yatabiliyorum, epeycede yumuşadılar. Bu arada fotolarımı ekledim;) İnşallah sende yakında sorunları atlatıp cicişlerinin tadına varırısın, masaja devam;) iyi haberlerini bekliyoruz cnm, çok öptüm.

AYSEGÜL,benim bugün 3.günüm kendini fazlasıyla ağrıya alıştır,ben burda yazılanlara çok kaptırdım kendimi,yok ilk gün olup 2.günü alışverişe gidenler,yok hiç bişey hissetmeyenler,inan bu kadar acı çekeceğimi bilsem olmazdım,şimdilik çok pişmanım,sonrasını bilemiyorum,ilk 2 günüm sürekli ağladım acıdan,bunları söyleyerek seni korkuttuğumun farkındayım ama gerçekler bu üzgünüm.hatta bu sadece benim fikrimde değil ben bi arkadaşımla aynı gün olduk,oda acı içinde kıvrandı bence iyi düşün..

akşam akşam nerden okudum bu yazıyı.. offf.. :50:

Back